Гриша Ганчев и всичко свързано с него в спорта и извън него

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
radezki
Контакти:

Re: Обвиниха и Гриша Ганчев

Мнениеот radezki » 29 май 2012 23:22

ASENOVSKI VOYN написа:Помиярското правителство постигна ПОНЕ ЗАСЕГА целта си да прогони Гриша Ганчев от ЦСКА :evil:

Все пак в година на избори нещастниците не искат да има отбор който да мачка така рекламираният им проект СУПЕР пудуене, но споко рано или късно нещата ще се подредят по местата си :!: :!: :!:

ДРУГАТА ГОДИНА МНОГО ВНИМАТЕЛНО ГЛЕДАЙТЕ ЗА КОЯ МУТРА ГЛАСУВАТЕ :!: :!: :!:

ти си за медицински преглед!както впрочем и повечето ,,армейци'' пишещи по форумите-естествено това е пореден удар по ,,свещените четири букви'',конспирация,заговор :mrgreen:
толкова сте лесни за манипулиране с тази ваша явна липса на мозъчни гънки :)

Потребителски аватар
radorezila

Нека подкрепим Гришата

Мнениеот radorezila » 29 май 2012 23:28

Нека се съберем на протест пред парламента и подкрепим Гришата! Бойко и Цветанов искат да вкарат най - големия меценат в българския футбол в затвора ! Нека всички фенове се обединим и да покажем нашата позиция относно несправедливите обвинения към господин Ганчев!

CПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ГРИША ГАНЧЕВ!

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Re: Нека подкрепим Гришата

Мнениеот edmon_dantes » 29 май 2012 23:32

И аз искам справедливост за Г.Г. Едно справедливо дело и скоро да не излезе от затвора.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 29 май 2012 23:34

radorezila написа:Нека се съберем на протест пред парламента и подкрепим Гришата! Бойко и Цветанов искат да вкарат най - големия меценат в българския футбол в затвора ! Нека всички фенове се обединим и да покажем нашата позиция относно несправедливите обвинения към господин Ганчев!

Остави на компетентните органи да преценят дали обвиненията са несправедливи. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 29 май 2012 23:35

radorezila написа:Нека се съберем на протест пред парламента и подкрепим Гришата! Бойко и Цветанов искат да вкарат най - големия меценат в българския футбол в затвора ! Нека всички фенове се обединим и да покажем нашата позиция относно несправедливите обвинения към господин Ганчев!

:lol: :lol: :lol: тръгнах
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 29 май 2012 23:38

веднага.... :lol: аз чакам след време и домуспаша...хайде връщайте купите дето ги купихте

violator
Контакти:

Мнениеот violator » 29 май 2012 23:39

edmon_dantes написа:И аз искам справедливост за Г.Г. Едно справедливо дело и скоро да не излезе от затвора.

Нормално е да имаш такива искания! И мен така да ме даулят като селски тъпан и аз щях да съм набрал яко! ;) Искренно ти пожелавам това което се случва сега с нас да сполети и вас! ;)

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 29 май 2012 23:40

ASENOVSKI VOYN написа:Аз не вярвам на нито една дума изречена от устите на Цветанчо и Бойко защото ако има някой който трябва да бъде разследван това са те двамата.

Или какво забравихте ли апартаментите на Цецко, а разговорите на Бойко които се разнасяха по телевизии, радия и вестници и още и още :!: :!: :!:

Всъщност и аз не им вярвам...Но се чудя дали така щеше да реагираш,ако новината беше за Батков примерно?? :roll:
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Могилката
Контакти:

Мнениеот Могилката » 29 май 2012 23:40

violator написа:
edmon_dantes написа:И аз искам справедливост за Г.Г. Едно справедливо дело и скоро да не излезе от затвора.

Нормално е да имаш такива искания! И мен така да ме даулят като селски тъпан и аз щях да съм набрал яко! ;) Искренно ти пожелавам това което се случва сега с нас да сполети и вас! ;)

А вие кои бяхте?

Потребителски аватар
ASENOVSKI VOYN
Контакти:

Мнениеот ASENOVSKI VOYN » 29 май 2012 23:43

Като са такива пазители на закона, защо още няма нито един арестуван за пребитите фенове в Разград :?: :?: :?:

Или там трябва да арестуват една от гербаджиските подлоги за поръчителство на убиства :!: :!: :!:

ВСИЧКИ пострадали фенове на ЦСКА в Разград да подадат жалби срещу думовчиев, за поръчка от негова страна към стюардите на мача да малтретират и пребиват феновете на ЦСКА :evil:

КОЙТО ГЛАСУВА ЗА ГЕРБ ЗНАЧИ МРАЗИ ЦСКА И БЪЛГАРИЯ :!: :!: :!:
Последна промяна от ASENOVSKI VOYN на 29 май 2012 23:47, променено общо 1 път.
9 МАРТ 1230 Битката при Клокотница
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."

Върни се в “Свободна зона”