9 май-Ден на победата!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: 9 май-Ден на победата!

Мнениеот CTAHKO » 09 май 2012 13:41

PFC Litex написа:Парадът на "Червеният площад" беше Copy/Paste от миналата година до последният детайл, което носи малко разочарование.

Ама ти им следиш и развитието :lol: :lol: :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 09 май 2012 13:43

CTAHKO написа:
Lyubaka01 написа:Как според тебе се определя един народ какъв е? Щото според мене най-точно с генетични изследвания.

Има една наука,която се казва Антропология :!:
А стига бе! Сериозно ли има такава наука?

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 09 май 2012 13:44

фифи перото написа:
Red Warrior написа:
фифи перото написа:

Елементарни са твоите съждения приятелю.
Защо сме им били съюзници,щом мразят славяните? :lol:

Ти май прескочи въпросите които ти отправих. Пак ще цопнеш в лайната - внимавай. :lol: Прочети "Моята борба" на Хитлер и ще видиш какво мисли за слявяните. Каква храна трябва да се дава на прасетата и т.н. Ще оставя малко "съспенс" за да ти бъде интересно. :lol:

Ти май ме бъркаш с някого.Някъде да си видял,да се прехласвам пред Хитлер?
Да си видял да твърдя,че поддържам райха?
Или ти е неудобна тезата,че от две тоталитарни системи побеждава едната,която съсипва половин Европа и я връща с десетилетия назад,там където самата тя се намира.
Система измислила мъртвите Сибирски полета,много преди да съществува Освиенцим и хвърляща на прасетата СОБСТВЕНИЯТ си народ.
Празнувайте Берлинската стена...Славяни.... :lol:

Явно не си прочел, че аз ненавиждам както комунизма така и нацизма. Просто съм за това да се подкрепя историческата истина, а не и ние като македонците да се правим на това, което не сме и да ни се смее цял свят! И аз искам да сме траки, германци и т.н., но сме си славяно-българи и е комплексарщина да се срамуваме от това.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 май 2012 13:45

Lyubaka01 написа:А дали пък по-скоро не е било заради това, че за момента сме били съюзници и сме били потребни?

А защо немците не са били съюзници с други славяни ? :)
Отговорът е този, който визирах по-нагоре - Немците са считали славяните за нисш народ.
Щом са влезли в съюз с нас, значи нещата са ясни ...
Да накараш навремето, немец да има нещо общо със славянин, това просто няма как да се случи.
Все едно съюз между вълци и зайци ... :lol:

Именно немски учени са правили едни от най-щателните прочувания на древните българи.
Причината наистина е, че коренът ни е един и същ - Индоевропейски - Ирански ( арийски )

Разбира се, не сме точно братски народи ... Но дедите ни по-едни и същи земи са расли.
Древните траки и елини междудругото, също са от ирански ( арийски ) произход.

Преди години Нешънъл Джиографик ( мисля, преди 3-4 ) направиха генетично проучване на народите ...
От това стана ясно, че човешкото разселване по планетата и различните континенти е започнало от Африка.
Това не е толкова важно ...
По важното е, че над 60 % от нашият геном се припокривал с този, на погрeбаните българи в Плисковското поле.
Това са все хора от годините на управление на Първото Българско Царство.

Също стана ясно, че генетическото ни припокриване със славянските народи е едва 17 % ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 09 май 2012 13:50

THE G.A.M.E написа:
Lyubaka01 написа:А дали пък по-скоро не е било заради това, че за момента сме били съюзници и сме били потребни?

Отговорът е този, който визирах по-нагоре - Немците са считали славяните за нисш народ.
Да накараш навремето, немец да има нещо общо със славянин, това просто няма как да се случи.

Именно немски учени са правили едни от най-щателните прочувания на древните българи.
Причината наистина е, че коренът ни е един и същ - Индоевропейски - Ирански ( арийски )

Разбира се, не сме точно братски народи ... Но дедите ни по-едни и същи земи са расли.

Преди години Нешънъл Джиографик ( мисля, преди 3-4 ) направиха генетично проучване на народите ...
От това стана ясно, че човешкото разселване по планетата и различните континенти е започнало от Африка.
По важното е, че над 60 % от нашият геном се припокривал с този, на погрeбаните българи в Плисковското поле.

Също стана ясно, че генетическото ни припокриване със славянските народи е едва 17 % ... ;)

Хитлер е искал и е щял да направи съюз с Югославия, но преврата му е попречил. Да не би и югославяните да не са славяни. :? :lol: Колкото до генетичните изследвания - явно това са някакви, за които аз не знам. Скоро имаше такова изследване на БАН и извода беше, че сме "особени славяни". Разбира се там се изказа неподготвен един генетик и каза, че това доказва нашият примес с траките. Простено му е на човека, все пак не е историк.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 09 май 2012 13:53

Red Warrior написа:
THE G.A.M.E написа:

Хитлер е искал и е щял да направи съюз с Югославия, но преврата му е попречил. Да не би и югославяните да не са славяни. :? :lol: Колкото до генетичните изследвания - явно това са някакви, за които аз не знам. Скоро имаше такова изследване на БАН и извода беше, че сме "особени славяни". Разбира се там се изказа неподготвен един генетик и каза, че това доказва нашият примес с траките. Простено му е на човека, все пак не е историк.

Ужас :idea: :!: :lol:

А юесейците какви са? :mrgreen:
Последна промяна от фифи перото на 09 май 2012 13:58, променено общо 1 път.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 09 май 2012 13:57

фифи перото написа:

Кое е ужас приятелю? Да те светна ако трябва отново. :lol:

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 09 май 2012 13:59

Red Warrior написа:
фифи перото написа:
Red Warrior написа:Не ставайте и вие като македонците твърдейки, че не сме славяни. А какви сме тогава? Защо езикът ни е славянски? Или искате да ми кажете, че малцинството славяни, си е наложил езика на мнозинството прабългари ли...? Айде де! Колкото до произхода на прабългарите наистина има спор дари е с тюрски, или ирански произход. Мисля, че с напредването на генетиката скоро ще стане известен отговора на този въпрос. За другия мит "произход от траките" също съм писал преди. Първо земите населени с траки се "чистят" етнически стотици години, от авари, хазари, кумани и готи (германски народ живял на територията на България през 2 век). Освен това траките по тези територии след римския период се романизират. Тоест те смятат себе си за римляни. Известно е че римляните разпространяват езика си където са били. В нашият български език няма латински думи, освен тези навлезли в съвремието ни от международен характер. Може да кажем, че наследници на романизираните траки са днешните власи и то не в пълен процент разбира се.

На теб,видни историко,ще ти отговоря само с едно-Как се казва държавата,в която си роден и живееш?
В полемика за "славянска " Б Ъ Л Г А Р И Я , повече няма да влизам с хора,рожби на славянофилството и българофобството.

По-добре виден историк, от виден комплексар, който се срамува от това което е! Държавата се казва България и какво от това?! Защо не питаш Русия по каква причина се казва така? Знаеш ли, че руснаците носят името на едно германско племе "руси"? Това правили ги германци? Защо отец Паисий пише "История СЛВЯНОбългарска"? Ако искам мога да ти бия исторически шамари до утре! Както е казал народа: "Намерил черква да се кръсти тоя!". И не съм никакъв "фил", "фоб" и т.н. Аз съм човек с демократични възгледи, на който голяма част от роднините са пострадали от режима след 9-ти септември. Както казва Цар Борис 3-ти: „Моите министри са англофили, моите генерали са германофили, моят народ е русофилски, само аз останах българофил“.

Айде забий ми един исторически шамар и ми кажи къде на територията на България са намерени някакви славянски артефакти, паметник, идоли или гробница или въобще някаква следа от значително присъствие на славянски племена по няшите земи :?: Кажи ми името на някой известен славянски вожд живял по нашите земи :?: Щото съкровища и артефакти на траки, илири, кумани , готи, даки и доста други племена има предостатъчно , защо няма славянски :?:

Малобройните славяни живяли някога по нашите земи са били гонени, бити и изселвани , та да ми разправяш че сме славяни щото историятя на Паисий била славянобългарска е просто смешно :idea: Да не говорим за ДНК излседването на българите което показа около 10% сходтсво със славянския генотип :idea:
Последна промяна от 1912plovdiv на 09 май 2012 14:00, променено общо 1 път.
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 09 май 2012 13:59

Lyubaka01 написа:
CTAHKO написа:
Lyubaka01 написа:Как според тебе се определя един народ какъв е? Щото според мене най-точно с генетични изследвания.

Има една наука,която се казва Антропология :!:
А стига бе! Сериозно ли има такава наука?

На прост въпрос-прост отговор :!: Да ти отговарям ли и на последния въпрос :?:
Последна промяна от CTAHKO на 09 май 2012 14:06, променено общо 2 пъти.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 09 май 2012 13:59

Red Warrior написа:
фифи перото написа:

Кое е ужас приятелю? Да те светна ако трябва отново. :lol:

Светни се ти.С една дума разкри колко си ..неумен..Какви югославяни,какви 5 лева бре?Такава нация няма и никога не е имало. :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”