Софи Маринова спечели Евровизия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Циганка представя България на Евровизия!

Мнениеот MORSKI » 01 мар 2012 01:23

football.total написа:Живeeте в миналото пич. Само това ще ти кажа... И се тупате в гърдите колко сте били велики някога преди 10 века а сега тънете в мизерия.
Мангалската сган кой я направи такава? Вие и вашите политици които избирате нали! Като сте от голямото "дубрутро" съберете се 1 милион пред парламента и искайте законите да са равни за всички и за българи и за цигани. Ама сте мишки. Събирате се 5000 човека да чоплите семки в неделя и си мислите че ще протестирате срещу нещо. Силни сте само в кръчмата на 3 ракии и по форумите.
А румънците защо мразите? Цигани били.
Гърците защо ги мразите? Мързеливи били (вие щото сте от най работливите племена в Европа).
Турците защо ги мразите? Защото сме били 500 години част от османската империя така ли? Омразата ви е набивана в главите още от 1ви клас. Да не мислиш че по време на великите български царства нашите войни и императори са се разхождали с перца и са галили врагогете си. Издевателствата на така омразните ви турци през тези 500 години ги е имало и от страна на така величаните български царе и ханове. Ама сте глупави за да го проумeeте това.
И понеже това е спортен форум за пример ще ти дам феновете на едно отборче от Подуене самоприватизирало си името на един от великите български революционери. Прочети им смешната декларацийка срещу турски инвеститор в и без това фалиралотo им отборче. Та тази шепа наркоманизирани типове се самоопределят като някакви патриоти а са смешни до мозъка на костите си!
И докато не си отворите очите като бели хора да оценяте човека срещу вас не по това каква кръв тече във вените му а какво може, ще си останете в помията. Където ви е мястото! Расизмът няма място в едно модерно общество!

Ти българин ли си, какъв си???? И отново си написал както истини, така и пълни глупости. Ако мислиш, че пък другите страни не се мразят или не се мразят помежду си... Просто е в по-малко количество и управниците им крадат по-малко.... В Германия още се нареждат по оста ГДР и ФРГ. В Испания баски, каталунци и т.н нареждат останалата част от страната и т.н.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 01 мар 2012 01:24

football.total написа:
Red Warrior написа:
football.total написа:Българите за жалост са се превърнали в едно гадно расистко племе.
Те мразят всички. Мразят цигани, мразят турци, мразят сърби, мразят македонци, мразят гръците, мразят румънците. Мразят се дори помежду си. Шопите мразят перничани, гагаузите мразят бургазлии, перничани мразят всички итн... Билгарина тъне в омраза и мизерия... И ще тъне до живот докато не си промени мисленето.
Какво значение има че Софи Маринова е циганка след като е талантлива и песента и е хубава???
Повръща ми се от антипатриоти като вас, слава богу отдавна съм се махнал от тази клоака в която се е превърнала родината ми, за да живея бял живот сред бели хора. Някъде далече където не те оценят по това от кой край на света идваш, а по това какви качества имаш!

Нека така ти го обясня - не ги мразя, но не ги и обичам. Ако можеш да ми кажеш защо да ги обичам - заповядай.

Никой не ти е казал да ги обичаш, то самото ти заглавие и темата е сипене на омраза и расизъм.
Няма значение кой каква музика слуша. Чалга, метъл, хип хоп и каквото си пожелаеш. Живeeм в свободна страна и всеки има право на избор.Никой не ти налага да слушаш или харесваш чалга. За мен метъла е същата помия както за теб чалгата сигурно. И се слуша от много по деградирали типове отколкото са чалгаджиите според твоите представи. Ама не съм седнал да плюя по метъл феновете или групите нали.
ФАКТ е че Софи Маринова като изпълнител има страхотни гласови данни. Нищо че е циганка. Нищо че пee чалга. Азис може да е всякакъв, може да е мангал, може да е педал но има уникален глас. Пусни си песни като "Кой уши байряка" и "Я кажи ми облаче ле бяло" в негово изпълнение и слушай като се абстрахираш от факта че ти пee Азис.
Набийте си го в кратуните най накрая че омразата не ви води до никъде.

Леле, леле... Ако наистина смяташ, че Софка и Васко п....са имат "уникални" гласове, значи няма смисъл да спорим повече. Само ще ти кажа, че не може всичко да се пее като на циганска сватба с пискливото гласче.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 01 мар 2012 01:30

MORSKI написа:
Red Warrior написа:
MORSKI написа:
Дай да ги чуем. Защото аз се сещам за една, максимум две и то с уговорки...

Двете песни на български (те си бяха единствените). На Цецо Елвиса не беше лоша и имаше още една, но не се сещам как се казваше...

На Елвиса песента не била лоша :lol: :shock: Сериозно ли ми говориш? Супер лигава и нелепа песен бих казал

Ти ли ще ми говориш за лигава песен? Дето се кефиш на Софкиното "волим те, хабиби, жотем..." :lol: Най-много ми харесаха 2-те български песни. Нашите изпълнители не се научиха, че в Европа никой няма да лъцне като ги чуе как пеят на английски. Все едно ние да се възхитим, ако чуем някой чужденец да ни пее на български.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 01 мар 2012 01:32

Ти ли ще ми говориш за лигава песен? Дето се кефиш на Софкиното "волим те, хабиби, жотем..." :lol: Най-много ми харесаха 2-те български песни. Нашите изпълнители не се научиха, че в Европа никой няма да лъцне като ги чуе как пеят на английски. Все едно ние да се възхитим, ако чуем някой чужденец да ни пее на български.

Да, аз ще ти говоря. Първо кефиш се е силно казано. Просто ми харесва повече, отколкото пълната боза, която пееше Елвиса примерно. Той като цяло хич не ми харесва с превзетите си наклонности и опитът си да се прави на нещо различно, от имитатор на Елвис. Но с тази тъпа песен изби рибата :lol: За българските песни съм съгласен и аз тях визирах. Но останалото :) Пълна боза!

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 01 мар 2012 01:38

MORSKI написа:

Група Go week - The way you see the world
DESS - Love Is Alive
Светозар Христов - Keep me down
Ивайло Колев feat. Хипнотик - Searching For The Words
New 5 - Chance For Better Life
Цветелин Атанасов-Елвиса feat. DZ - Love Goes Around

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 01 мар 2012 01:40

MORSKI написа:
football.total написа:Живeeте в миналото пич. Само това ще ти кажа... И се тупате в гърдите колко сте били велики някога преди 10 века а сега тънете в мизерия.
Мангалската сган кой я направи такава? Вие и вашите политици които избирате нали! Като сте от голямото "дубрутро" съберете се 1 милион пред парламента и искайте законите да са равни за всички и за българи и за цигани. Ама сте мишки. Събирате се 5000 човека да чоплите семки в неделя и си мислите че ще протестирате срещу нещо. Силни сте само в кръчмата на 3 ракии и по форумите.
А румънците защо мразите? Цигани били.
Гърците защо ги мразите? Мързеливи били (вие щото сте от най работливите племена в Европа).
Турците защо ги мразите? Защото сме били 500 години част от османската империя така ли? Омразата ви е набивана в главите още от 1ви клас. Да не мислиш че по време на великите български царства нашите войни и императори са се разхождали с перца и са галили врагогете си. Издевателствата на така омразните ви турци през тези 500 години ги е имало и от страна на така величаните български царе и ханове. Ама сте глупави за да го проумeeте това.
И понеже това е спортен форум за пример ще ти дам феновете на едно отборче от Подуене самоприватизирало си името на един от великите български революционери. Прочети им смешната декларацийка срещу турски инвеститор в и без това фалиралотo им отборче. Та тази шепа наркоманизирани типове се самоопределят като някакви патриоти а са смешни до мозъка на костите си!
И докато не си отворите очите като бели хора да оценяте човека срещу вас не по това каква кръв тече във вените му а какво може, ще си останете в помията. Където ви е мястото! Расизмът няма място в едно модерно общество!

Ти българин ли си, какъв си???? И отново си написал както истини, така и пълни глупости. Ако мислиш, че пък другите страни не се мразят или не се мразят помежду си... Просто е в по-малко количество и управниците им крадат по-малко.... В Германия още се нареждат по оста ГДР и ФРГ. В Испания баски, каталунци и т.н нареждат останалата част от страната и т.н.

Да пич българин съм, роден съм в България но не съм част от това общество което в момента расте там и не искам да се идентифицирам с него.
Едно е в Германия да се нареждат (както ти го пишеш) по остта изток запад, друго е да се сипе чиста проба омраза към етноси както е в БГ.
Германците са изключително толерантен народ към всякакви етноси и чужденци. Стига да си кадърен и да живeeш в нормите единственото което ще получиш от тях е уважение. Германия е пълна с турци, гърци, италианци, араби и каквото се сетиш още, но обществото се е научило да бъде толерантно. А не да сee злоба и омраза. А хапливите закачки между холандци и германци, между англичани и шотландци итн са си съвсем в реда на нещата и нямат нищо общо с насажданата от векове омраза на българи към турци.
90% от българите мразят турците и Турция, да можеш да ми дадеш адекватно обяснение защо??

Hellkeeper
Контакти:

Re: Софи Маринова спечели Евровизия

Мнениеот Hellkeeper » 01 мар 2012 01:41

Не съм чел коментарите, нямам и намерение. Само се чудя, как изобщо може да има хора, които да го гледат тоя конкурс, след като изпълнителите (не само българските) са повече от трагични (с много, ама много малко изключения) :shock:

Може да съм пристрастен с оглед на музиката, която слушам, но след Лорди (и Стоян и Елица, защото песента им бе наистина добра, пък и са българи), всичко останало е ...Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 01 мар 2012 01:42

LaRgO написа:
MORSKI написа:

DESS - Love Is Alive

За Елвиса вече си казах мнението. Десислава има хубави идеи в песента си(родните ритми), обаче като цяло е слаба песен. С привкус на фалшиво пеене и нелеп костюм.Ивайло Колев дори не искам да го коментирам....

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 01 мар 2012 01:45

LaRgO написа:
MORSKI написа:

DESS - Love Is Alive

Само да те светна че така наречената DESS е небезизвестната Деси Слава която до преди няколко години извиваше глас под ритмите на чалгахитовете. Значи ако Софи Маринова утре се пише SOFF автоматично става нещо повече.
Ебати смешните капацитети дето сте се събрали тука!

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 01 мар 2012 01:46

MORSKI написа:
За Елвиса вече си казах мнението. Десислава има хубави идеи в песента си(родните ритми), обаче като цяло е слаба песен. С привкус на фалшиво пеене и нелеп костюм.Ивайло Колев дори не искам да го коментирам....

За мен са милион пъти по-добре. Българските също са хубави, но не са за Евровизия. Аз лично исках Go week да спечели.

Върни се в “Свободна зона”