Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

runnersa
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот runnersa » 06 апр 2015 22:49

dunavfc написа:И, как ще стане тая работа ?

Не знам бе Дунавче не съм нито от Хамериканското ЦРУ нито от Руското ГРУ но пък виж че за т.н. Новорусия се сбъдва така че кой знае... Все пак говорим за след 20 години!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 06 апр 2015 22:59

Не мисля, че е било много трудно за прогнозиране, че Украйна рано или късно ще се разцепи. Аз без да имам техните експертни познания, мога да прогнозирам, че това ще се случи и в Испания до 15-20 год. като Каталуния със сигурност ще се отдели.

Тия статии имат една единствена цел и тя е да провокират, да внасят напрежение и да се създават конфронтации. Няма никаква логика, Бургас или която и да е друга област в България да стане Турска, аз затова те попитах, според теб, как това би станало !?

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 06 апр 2015 23:07

dunavfc написа:Не мисля, че е било много трудно за прогнозиране, че Украйна рано или късно ще се разцепи. Аз без да имам техните експертни познания, мога да прогнозирам, че това ще се случи и в Испания до 15-20 год. като Каталуния със сигурност ще се отдели.

Тия статии имат една единствена цел и тя е да провокират, да внасят напрежение и да се създават конфронтации. Няма никаква логика, Бургас или която и да е друга област в България да стане Турска, аз затова те попитах, според теб, как това би станало !?

За Бургас и аз не виждам логика ама надолу в Югоизточна БГ всички знаем кво е положението така че не бих го нарекъл чак невъзможно - не знам ще поживеем ще видим!

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 07 апр 2015 07:32

Много съфорумници ме питат защо руснаците предпочитат Сърбия пред нас?
Ето затова:

http://www.blitz.bg/news/article/329486

После не ме питайте защо руснаците обичат повече сърбите от нас! Не питайте защо са дали за сърбизиране Македония!
Сърбите винаги са били верни приятели и братя на Русия!
А, ние винаги сме били подлоги на Запада и неблагодарници към Русия!
И днес сме подлоги на Запада и се вижда какъв е резултатът - циганизация, ислямизация и дебългаризация на България и беден български народ! Държава с разрушена икономика! :!:
45 години бяхме с руснаците и бяхме добре!
Когато България е с Русия винаги е била добре, а когато е със Западн(ал)ия свят е винаги зле, защото сме откъснати от нашите естествени съюзници! :!:
Защото цивилизацията е в Русия! :!:
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 07 апр 2015 09:42

dunavfc написа:
boabbb написа:Прочетете повечко за "фрекинг" - технологията и тогава говорете, че било безвредно :x

И кой говори за фрекинг и дали е било вредно или полезно !?

Е, шистовия газ с кофи ли се вади, бе , Саше :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 07 апр 2015 20:26

Русия изстреля 4 военни спътника, на запад предполагат, че два от тях са легендарните "убийци". Единият е бил взет за отломка от ракетата от наблюдаващите, но за всеобщо учудване включил двигател и почнал да се придвижва. Русия отказва коментар за предназначението им.
Предвижда се ново изстрелване на руски военни спътници, всеки да си прави изводите...
В Москва от близо година се готвят за война, но от началото на 2015 трескаво форсират приготовленията на всички нива. Очевидно разузнаването им е дало достатъчно сериозни данни за намеренията на противника.
За пръв път от въвеждането на професионална армия желаещите да постъпят са повече от необходимата бройка.
Нещата не са никак розови, и ако някой си затваря очите и не ги вижда, си е за негова сметка.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 07 апр 2015 21:11

Елинето искали около 280 милиарда ойро репарация от Хермания за Второто Световно Мариз :shock:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 апр 2015 21:16

Groucho написа:Елинето искали около 280 милиарда ойро репарация от Хермания за Второто Световно Мариз :shock:

Тия що не искат и от Англия, ги ева у шибаняците :evil: Може и от Белгия и Франция да искат, заради Латинската империя, кога рицарите са ги евали, а ние после сме евали рицарите..дължат ни едно еване :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 07 апр 2015 21:16

aleksandrov77 написа:Много съфорумници ме питат защо руснаците предпочитат Сърбия пред нас?
Ето затова:

http://www.blitz.bg/news/article/329486

После не ме питайте защо руснаците обичат повече сърбите от нас! Не питайте защо са дали за сърбизиране Македония!
Сърбите винаги са били верни приятели и братя на Русия!
А, ние винаги сме били подлоги на Запада и неблагодарници към Русия!
И днес сме подлоги на Запада и се вижда какъв е резултатът - циганизация, ислямизация и дебългаризация на България и беден български народ! Държава с разрушена икономика! :!:
45 години бяхме с руснаците и бяхме добре!
Когато България е с Русия винаги е била добре, а когато е със Западн(ал)ия свят е винаги зле, защото сме откъснати от нашите естествени съюзници! :!:
Защото цивилизацията е в Русия! :!:

По-точно е да се каже, че антибългарската руска политика е причината в България да се появят "русофобите", а и ние като Държава не дължим нищо на Русия, платили сме си освобождаването и то с лихвите. И как няма да питаме защо са дали Македония на Сърбия, като това е една от цените, които заплащаме за освобождението си.
Вече наистина започваш да дразниш с антибългарските си коментари, отивай в Санкт Петербург и ни остави да си живеем под робството на Вашингтон, Брюксел и Тел Авив, а ти се наслаждавай на свободата си, в свободна Русия.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 07 апр 2015 21:19

Те и на нас ни дължат не малко за суровини,храни,облекла и други доставени на източния фронт,но не платени.Едно време не повдигахме въпроса заради ГДР сега е ясно защо.

Върни се в “Свободна зона”