dunavfc написа:И, как ще стане тая работа ?
Не знам бе Дунавче не съм нито от Хамериканското ЦРУ нито от Руското ГРУ но пък виж че за т.н. Новорусия се сбъдва така че кой знае... Все пак говорим за след 20 години!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
dunavfc написа:И, как ще стане тая работа ?
dunavfc написа:Не мисля, че е било много трудно за прогнозиране, че Украйна рано или късно ще се разцепи. Аз без да имам техните експертни познания, мога да прогнозирам, че това ще се случи и в Испания до 15-20 год. като Каталуния със сигурност ще се отдели.
Тия статии имат една единствена цел и тя е да провокират, да внасят напрежение и да се създават конфронтации. Няма никаква логика, Бургас или която и да е друга област в България да стане Турска, аз затова те попитах, според теб, как това би станало !?
dunavfc написа:boabbb написа:Прочетете повечко за "фрекинг" - технологията и тогава говорете, че било безвредно
И кой говори за фрекинг и дали е било вредно или полезно !?
Groucho написа:Елинето искали около 280 милиарда ойро репарация от Хермания за Второто Световно Мариз
aleksandrov77 написа:Много съфорумници ме питат защо руснаците предпочитат Сърбия пред нас?
Ето затова:
http://www.blitz.bg/news/article/329486
После не ме питайте защо руснаците обичат повече сърбите от нас! Не питайте защо са дали за сърбизиране Македония!
Сърбите винаги са били верни приятели и братя на Русия!
А, ние винаги сме били подлоги на Запада и неблагодарници към Русия!
И днес сме подлоги на Запада и се вижда какъв е резултатът - циганизация, ислямизация и дебългаризация на България и беден български народ! Държава с разрушена икономика!![]()
45 години бяхме с руснаците и бяхме добре!
Когато България е с Русия винаги е била добре, а когато е със Западн(ал)ия свят е винаги зле, защото сме откъснати от нашите естествени съюзници!![]()
Защото цивилизацията е в Русия!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта