Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот fcb_bg » 31 мар 2015 12:18

Player написа:Кръв всички проливат за да си бранят политиката. Знаеш го защото подкрепяш една страна която праща танкове срещу мирни студенти.

Айде не ми проповядвай сълзливи теории. Видяхме кого прати Янукович срещу протетиращите, видяхме кого пратиха новите пак срещу протестиращи. и тва се подкрепя от ронещата сълзи по хората на Независимост по-миналия декември демократична общност. Тогава не можело президентът да пипне с пръст хората, ма после благословиха новите да бият снаряди в зъбите за изказване на мерак.

Още тогава питах дали е възможно да се разпалят гуми на Шанз елизе и да се гепнат 2 сгради от тълпа французи и какво ще последва после? Ще ги направят на кайма органите на реда. Даже и войници ще закарат. Ма в Украйна не можело.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 31 мар 2015 12:30

Украйна не ме вълнува. Не ми давай примери с нея, защото надухте главата на всички с тази Украйна. Там е както във Виетнам и Афганистан, едните са в единия ъгъл, а другите в другия. И Русия се меси там и запада. И хич не ме вълнува кой какво прави и защо. Там удари под кръста постоянно си нанасят всички. Това е едно бойно поле и нищо повече. Ако във войната търсите морала, сте големи будали. И не са никакви сълзливи теории.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 31 мар 2015 12:31

boabbb написа:
Player написа:Всички разкриха русофилчетата какъв въздух под налягане са. Единия от тях пускаше теми и снимки на изоставения стадион в Детройт и с това "доказваше" как рухва САЩ. Ама и думичка не каза после за новия футуристичен стадион в Атланта. САЩ винаги ще имат парички. Ще си напечатат ако им залипсват и пак ще имат повече от другите. Та така и за запада сега. Отделят се , разпадат се, обедняват и тинтири минтири. САЩ и запада винаги ще имат в пъти повече пари от Русия и военния бюджет винаги ще е поне 10 към едно спрямо рашън утопейшън. Русия винаги е била и винаги ще е по бедна и по-изостанала от запада. Винаги!

Батка, с това мислене, единствения съвет, който мога да ти дам, е да намериш най-острия ръб у вас и да си засилиш главата с всичка сила в него ;)

Абе относно Русия е прав човека.
Русия никога няма да бъде силна и конкурентна икономика, не само на Западните сили, но и на Източните такива - Китай, Япония, Малайзия, Сингапур и т.н.

Просто защото мисленето им, не е в тая посока.
При тях е закон управляващата класа да е богата и силна, пък народа, к'вото намаже покрай тях - толкова.
Докато на Запад гледат народа да е заможен, по-този начин е силна и държавноста.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 31 мар 2015 13:19

fcb_bg написа:Ще си напечатат, ма той вче се очертава, че тва печатане ще е до време. То и конкурент на Световната банка не се виждаше преди 3-4г, и конкурент на ЕС също не се виждаше... ма света се мени, и на краварите им свършва времето. Па кат им западне валутката, ше видим дали ше печатат или ще се занимават с афромайдани и ще изкарват армията по улиците.

Къде са конкурентите на световната банка и на ЕС и в какво ги конкурират? :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 31 мар 2015 13:23

Tommi написа:
fcb_bg написа:Ще си напечатат, ма той вче се очертава, че тва печатане ще е до време. То и конкурент на Световната банка не се виждаше преди 3-4г, и конкурент на ЕС също не се виждаше... ма света се мени, и на краварите им свършва времето. Па кат им западне валутката, ше видим дали ше печатат или ще се занимават с афромайдани и ще изкарват армията по улиците.

Ами Азиатската банка за инфраструктурни инвестиции е факт, БРИКС още излиза от утробата, ма му се вижда главичката. Ти кат финансовия експерт на форума как виждаш бъдещето на долара на световните пазари?

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 31 мар 2015 13:43

Я да си дойдем на думата сега. Когато го говорихме няколко човека, тука ми се развиваха евтини теории за военната мощ на САЩ.
Бивш американски посланик в Киев: САЩ нямат надеждна противоракетна отбрана
Сега ПРО можела да посрещне едва двайсетина ракетни бойни глави

http://www.blitz.bg/news/article/328201
Докато едните се готвят да свалят от масиран ракетен удар над 90%, тука свалят само 20???
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
Image БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 31 мар 2015 13:56

Синьо сърце написа:Я да си дойдем на думата сега. Когато го говорихме няколко човека, тука ми се развиваха евтини теории за военната мощ на САЩ.
Бивш американски посланик в Киев: САЩ нямат надеждна противоракетна отбрана
Сега ПРО можела да посрещне едва двайсетина ракетни бойни глави

http://www.blitz.bg/news/article/328201
Докато едните се готвят да свалят от масиран ракетен удар над 90%, тука свалят само 20???

Ти за блъфиране чувал ли си? И много интересно как когато казват нещо американци в един случай е вярно а в друг не е. Когато изчеткат Русия са прави, когато похвалят себе си не са. Русия прилича на един паун, който постоянно разперва пера за да демонстрира колко е силен и опасен, за да не го закачаш. Да напомням ли пак за Афганистан, защо отидоха там за война и защо избягаха накрая, без нищо да са променили след десетилетие. Да си седят в Русия и да си слушаш финансовите съветници от клана Ротшилд руснаците. Нека не се правят на богати, умни и силни защото не са били никога и няма и да бъдат.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 31 мар 2015 14:07

fcb_bg написа:
Tommi написа:

Ами Азиатската банка за инфраструктурни инвестиции е факт, БРИКС още излиза от утробата, ма му се вижда главичката. Ти кат финансовия експерт на форума как виждаш бъдещето на долара на световните пазари?

Ами и тази банка, и БРИКС все още са доста далеч от нивото и авторитета на Световната банка и ЕС, така че нещата са все още в сферата на пожеланията. ;) И между другото не е лошо да има няколко силни полюса на влияние в света, а не само един център. Затова нека да си се развиват, да си правят съюзи, но е пресилено да се говори, че едва-ли не ще срутят американската и европейските икономики и че така трябва.
Лично за мен, без да имам претенции за финансов експерт на форума :lol: , доларът си остава една от най-стабилните валути, да не кажа най-стабилната, в дългосрочен план.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 31 мар 2015 14:16

Tommi написа:
fcb_bg написа:
Tommi написа:

Ами и тази банка, и БРИКС все още са доста далеч от нивото и авторитета на Световната банка и ЕС, така че нещата са все още в сферата на пожеланията. ;) И между другото не е лошо да има няколко силни полюса на влияние в света, а не само един център. Затова нека да си се развиват, да си правят съюзи, но е пресилено да се говори, че едва-ли не ще срутят американската и европейските икономики и че така трябва.
Лично за мен, без да имам претенции за финансов експерт на форума :lol: , доларът си остава една от най-стабилните валути, да не кажа най-стабилната, в дългосрочен план.

Еми, аз не съм казал, че вече са конкуренция, но наченката е налице. Тва дето не се мислеше допреди няколко години. И тва е само началото. И това е съюз на страни с почти половината население.
Последна промяна от fcb_bg на 31 мар 2015 14:30, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 31 мар 2015 14:28

Player написа:Ти за блъфиране чувал ли си? И много интересно как когато казват нещо американци в един случай е вярно а в друг не е. Когато изчеткат Русия са прави, когато похвалят себе си не са. Русия прилича на един паун, който постоянно разперва пера за да демонстрира колко е силен и опасен, за да не го закачаш. Да напомням ли пак за Афганистан, защо отидоха там за война и защо избягаха накрая, без нищо да са променили след десетилетие. Да си седят в Русия и да си слушаш финансовите съветници от клана Ротшилд руснаците. Нека не се правят на богати, умни и силни защото не са били никога и няма и да бъдат.

Ходи се лекувай. Когато руснаците свалиха два Томахоука миналото лято, пак ли беше блъф?
Афганистан е сложна картинка, и никой не е бягал отникъде. Има грешки, но от друго естество. Така или инак днешната руска армия няма нищо общо със съветската, ама нищо! Който не го е схванал , си е за негова сметка.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
Image БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “Свободна зона”