CSKA 78 написа:Thsmith написа:Това страшни проценти ли трябва да са? Я ги сравни с последиците от голямата депресия?

Това са %, които казват само "Още утре отваряйте всичко на макс и да свършва тази паника за 20 тина дена". Който е здрав ще го преодолее, който се пази също.
Какво значи "страшни" проценти?! Явно не четеш всичко написано! Тези 40% млади и на средна възраст, които са в тежко или критично състояние - повечето от тях са се преборили за живота си, но на никого не е приятно да е на ръба, ако ме разбираш?! А и не дай боже да си сред този малък процент неуспели! Особено в здравна система като нашата, където ако се изпуснат нещата, процентите ще са много по-големи на неуспелите да се преборят, защото няма да има апаратура за всички! Сега картината по-ясна ли е?!
Не, ти не четеш. Колко бяха прогнозите? Над 95% ли беше, че изобщо няма да го усетят и минава през тях. Да, ако имаш един камион заболявания не е от значение дали си на 20 или 80. От какъвто и грип да се разболееш, ако те изпуснат ефекта ще е същия при съпътстващи заболявания.
Не се опитвай да ми пробутваш доматите с колци и да преиначаваш % така, че да се разбират тези 40% спрямо всички граждани, а не само спрямо нищожния %, които са в тежко състояния.
На мен ми е достатъчно ясна тази дивотия още от началото. Чакам на теб да ти се изясни.
Как и да е, аз макар и да трябва да свия малко разходите, някак ще се оправя. Тези, които съм пуснал в неплатен отпуск и които ще трябва да се разделя поради ограниченията в неплатения отпуск обаче нз до къде ще го докарат.
пп За мен не се притеснявай, аз съм разумен човек и не разчитам на държавна здравна с-ма. За тези неща има застраховки, има абонаменти към токуда има дори частни линейки от години. Нали ще си говорим за факти?