Всичко за бежанците от Сирия и "Ислямска държава"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Всичко за бежанците от Сирия и "Ислямска държава"

Мнениеот diplomat » 01 окт 2015 00:14

CTAHKO написа:
sin4ec написа: Те тва ще е лошо вече. Бездруго ни се носи слава на дупедавци и гъзолизци, само това ни трябва...
На тия олигофрени брадите им трябва да се изпържат. Не ме интересува кой и как ще го направи, но тази гнусотия трябва да се унищожи. И никой не може да ме убеди, че армиите на САЩ и Русия не могат да се справят с 35 000 капута. Но има и друго-западняците са станали меки китки и не отговарят на предизвикателствата-ИД публично реже глави, разстрелва хора-нищо. Руснаците нямат такива предразсъдъци-ще побият на кол сред пустинята 30 джихадиста и няма да мислят за своите, евентуално паднали в плен. Просто ще отмъстят за тях, като побият на кол 50 и обесят 20...

Напълно съм съгласен :!: От деца ги учат на това 8-) Който и каквито инструктори да праща, където и да ги праща, не могат да им се опрат и на малкото пръстче :!: Просто съвременната им доктрина няма нищо общо със закостенелия СССР 8-) Нали ти казах че се запознах с един от спецназ. Човекът ми обясни за какво обучение става въпрос. Ами нещата наистина са от сериозни, по-сериозни 8-) На тези хора, на 12 години им зачисляват АК 8-)

На теб трябва да ти зачислят да спреш амфетите.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 01 окт 2015 00:37

diplomat написа:
CTAHKO написа:
sin4ec написа: Те тва ще е лошо вече. Бездруго ни се носи слава на дупедавци и гъзолизци, само това ни трябва...
На тия олигофрени брадите им трябва да се изпържат. Не ме интересува кой и как ще го направи, но тази гнусотия трябва да се унищожи. И никой не може да ме убеди, че армиите на САЩ и Русия не могат да се справят с 35 000 капута. Но има и друго-западняците са станали меки китки и не отговарят на предизвикателствата-ИД публично реже глави, разстрелва хора-нищо. Руснаците нямат такива предразсъдъци-ще побият на кол сред пустинята 30 джихадиста и няма да мислят за своите, евентуално паднали в плен. Просто ще отмъстят за тях, като побият на кол 50 и обесят 20...

Напълно съм съгласен :!: От деца ги учат на това 8-) Който и каквито инструктори да праща, където и да ги праща, не могат да им се опрат и на малкото пръстче :!: Просто съвременната им доктрина няма нищо общо със закостенелия СССР 8-) Нали ти казах че се запознах с един от спецназ. Човекът ми обясни за какво обучение става въпрос. Ами нещата наистина са от сериозни, по-сериозни 8-) На тези хора, на 12 години им зачисляват АК 8-)

На теб трябва да ти зачислят да спреш амфетите.

А на теб анти-депресантите 8-) Може и мидихлоридите да са ти в повече 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 01 окт 2015 00:48

CTAHKO написа:А на теб анти-депресантите 8-)

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 01 окт 2015 01:01

diplomat написа:
CTAHKO написа:А на теб анти-депресантите 8-)

Изображение

Изображение

These aren't the Droids your looking for. . .

Изображение
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 01 окт 2015 01:27

sin4ec написа:
Player написа:
FLANKER написа:Барса, Станко ,Синчец и останалите колеги,ето едно различно видео от руски самолет,от което следва въпросът:
НИМА САЩ НЕ СА ЗНАЕЛИ ЗА ТОЗИ СКЛАД ИЛИ ТЕ СА ГО ЗАРЕЖДАЛИ С БОМБИ https://www.youtube.com/watch?v=ao6buIU1JJE
Следва и втория въпрос: Защо никоя "независима" медия не излъчи това?
Мисля ,че тук отговорът е ясен...

Да не се окажем ние само. Че с тези уж изгърмели с оръжие складове е много подозрително, а и много други случаи. Ние за пари и на дявола ще продаваме, за да ни заличи.

Те тва ще е лошо вече. Бездруго ни се носи слава на дупедавци и гъзолизци, само това ни трябва...

И мен никой не може да ме убеди, че край Сомалия едни с гумени лодки не могат да бъдат спрени за секунди да превземат кораби. Просто трябваше само малко демонстрация на сила. Ей така тръгват онези диваци с гумената лодка и на 30-40 метра пред тях да изплува една подводница. Щеше да им побелее косата на мига и да се хвърлят във водата и да не помислят повече за подобни работи. Ама цял свят бездейства и ги показва как си дерибействат някакви " пирати". За това ли плащаме за модерни армии? За да хванат едни дето си бият челото по 5 пъти ден по един автомат и да казват на света как ще живее и какво ще прави. Всяко нещо си има граници и премине ли се червената линия, няма място за милост.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 01 окт 2015 09:45

Player написа:
FLANKER написа:Барса, Станко ,Синчец и останалите колеги,ето едно различно видео от руски самолет,от което следва въпросът:
НИМА САЩ НЕ СА ЗНАЕЛИ ЗА ТОЗИ СКЛАД ИЛИ ТЕ СА ГО ЗАРЕЖДАЛИ С БОМБИ https://www.youtube.com/watch?v=ao6buIU1JJE

Да не се окажем ние само. Че с тези уж изгърмели с оръжие складове е много подозрително, а и много други случаи. Ние за пари и на дявола ще продаваме, за да ни заличи.

Аз съм 99% сигурен, че "взривените" ни складове все още се взривяват по Сирия, къде в ръцете на ИД, къде на "умерената опозиция" :roll: Тия в колата на третия взрив дали не хванаха промоцията :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 01 окт 2015 10:07

гражданин от село написа:Да се насладим и на руските гейове! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    Повстанцы уже сбили 2 Су34 и один Ту22 в Сирии – Кашин

31454_600[1]

Российский оппозиционный журналист Олег Кашин написал в своем блоге, что по его данным в Сирии уже сбиты два Су34 и один Ту22 российской армии.

“Звонил знакомый из Минобороны. Сирийцы из асадовских ЗРК сбили уже 2 Су-34 и 1 Ту-22. Естественно, потери скрываются.” – написал он у себя в Твиттер.

Напомним, что Кремль перебросил около 30 боевых самолетов на сирийскую авиабазу Латакия и уже начал наносить бомбовые удары по городам повстанцев.
    Читайте еще:

В първия момент се притесних.Помислих си,че съм попаднал в рубриката"Мнения на читателите на вестник Правда"
След 45г "братска любов",а въглена е все още жив.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 01 окт 2015 10:14

Player написа:

Има логика в мнението ти Плеъре.Нищо чудно...
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 01 окт 2015 10:50

petko.h.markov написа:
гражданин от село написа:Да се насладим и на руските гейове! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    Повстанцы уже сбили 2 Су34 и один Ту22 в Сирии – Кашин

31454_600[1]

Российский оппозиционный журналист Олег Кашин написал в своем блоге, что по его данным в Сирии уже сбиты два Су34 и один Ту22 российской армии.

“Звонил знакомый из Минобороны. Сирийцы из асадовских ЗРК сбили уже 2 Су-34 и 1 Ту-22. Естественно, потери скрываются.” – написал он у себя в Твиттер.

Напомним, что Кремль перебросил около 30 боевых самолетов на сирийскую авиабазу Латакия и уже начал наносить бомбовые удары по городам повстанцев.
    Читайте еще:

В първия момент се притесних.Помислих си,че съм попаднал в рубриката"Мнения на читателите на вестник Правда"
След 45г "братска любов",а въглена е все още жив.

По-добре братска, отколкото педерастка като сега. ;)

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 01 окт 2015 11:20

По БТВ казаха че Русия е обявила военна мобилизация!?!?Дали е вярно или инф.война е в сила?
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Върни се в “Свободна зона”