Player написа:fcb_bg написа:Авторе, я ся кажи има ли пропагандна война в България и от другия фронт? Или само кремълска има викаш?
Ти кажи и докажи дали има. Има интереси и слугинаж, но не виждам някои да промива мозъци чрез сайтове, телевизии и тролове. Не виждам да има партия която обявява САЩ за спасение за България и да им се подчиняваме и да кани американски мафиоти да им пеят тук на митинг. Изобщо не може да става и дума за сравнение между САЩ и Русия, спрямо България. Русия ако искаше да я заобичаме просто трябваше да ни даде 5 пъти по евтини горива от сегашните цени. Може да си го позволи. Но прави обратното, иска ни най-много.
Кой и какво да ти доказва? Постнал си стара статия( отдавна съм я чел) от словашки даскал и некви чешки мазмантии и я развяваш тука като доказателство ли, що ли? А, и удобно си допълнил, че и в БГ така...как мислиш някой да те вземе насериозно с тези глупости? Дай конкретни проруски сайтове=какво са лъгали, защо, кога, какво са манипулирали...
Некой си даскал написал едикво си...
Че аз в блога си мога да напиша квото си искам! Е, и? Да ме постват в САЩ ли?
Кой промива мозъци чрез сайтове, тв и тролове? Конкретни факти, или се скрий!
Българските ТВ и електронни медии, дето и не споменаваха за убийствата и детските ковчези в Донбас, чак като припари под гъзовете на хохлите под Дебалцево, се заинтересуваха? Ти сериозно ли?
Колегата де на майтап, а де и пълна истина спомена, че в този форум има повече инфо за войната в Донбас, отколкото във всичките ни медии накуп!
Тия фъшкии, дето си ги постнал, и чеп за зеле не става от тях...