Антикомунист написа:hajitsu написа:Антикомунист написа:Георги Жеков ще накаже комунистите!
Кога?!
Когато БАП дпойде на власт!
Значи нивга... Па живьом, увидим!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Антикомунист написа:hajitsu написа:Антикомунист написа:Георги Жеков ще накаже комунистите!
Кога?!
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
hajitsu написа:Антикомунист написа:hajitsu написа:Антикомунист написа:Георги Жеков ще накаже комунистите!
Кога?!
Значи нивга... Па живьом, увидим!
КНДР написа:Георги Жеков е един комунист и става за смях като се прави на демократ. Придворния шут Жоре Жеков.
Антикомунист написа: Вие сте най-обикновен форумен комунистически ТРОЛ!!Аз съм изброил потребителитре тук , на които имам 100% доверие - те са Долу Комунизма от град Горна Джумая и Георги Ифандиев!
И ако БАП дойде на власт ще ви проследя по ИП адреса и ще ви разкрия кой комунистически претъпник сте и ще влезете в затвора, защото мястото на такива комунистически провокатори като вас е в затвора!
Betchualeng Arnaikem написа:ГеоргиЖеков написа:Кашчей написа:ГеоргиЖеков написа:Няма нужда да бъда приеман там, ще направим коалиция между двете парти и заедно, с дружни усилия ще громим комунистическите престъпници, а аз ще стана цар на Царство България.
Магаре-животно, войник-човек, че и ти цар
Господин Кашчей, уважавам вас и вашето мнение, но не провокирайте Георги Жеков! Тъкмо бях готов да ви дам поста кмет на комунистическия град София...
А аз ще съм партиен секретар?
ГеоргиЖеков написа:Антикомунист написа: Вие сте най-обикновен форумен комунистически ТРОЛ!!Аз съм изброил потребителитре тук , на които имам 100% доверие - те са Долу Комунизма от град Горна Джумая и Георги Ифандиев!
И ако БАП дойде на власт ще ви проследя по ИП адреса и ще ви разкрия кой комунистически претъпник сте и ще влезете в затвора, защото мястото на такива комунистически провокатори като вас е в затвора!
Вие сте жалък комуноид! Тук се правите на клоун и така опитвате да очерните мен, но когато БАП дойде на власт ще стане страшно за комунягите. Май скоро някой ще усети силата на стомания ми антикомунистически жезъл.
ГеоргиЖеков написа:Антикомунист написа: Вие сте най-обикновен форумен комунистически ТРОЛ!!Аз съм изброил потребителитре тук , на които имам 100% доверие - те са Долу Комунизма от град Горна Джумая и Георги Ифандиев!
Вие сте жалък комуноид! Тук се правите на клоун и така опитвате да очерните мен, но когато БАП дойде на власт ще стане страшно за комунягите. Май скоро някой ще усети силата на стомания ми антикомунистически жезъл.
КНДР написа:Георги Жеков е един комунист и става за смях като се прави на демократ. Придворния шут Жоре Жеков.
barca4ever написа:ГеоргиЖеков написа:Антикомунист написа: Вие сте най-обикновен форумен комунистически ТРОЛ!!Аз съм изброил потребителитре тук , на които имам 100% доверие - те са Долу Комунизма от град Горна Джумая и Георги Ифандиев!
за мен какъв пост ще има?
Антикомунист написа:ГеоргиЖеков написа:Антикомунист написа: Вие сте най-обикновен форумен комунистически ТРОЛ!!Аз съм изброил потребителитре тук , на които имам 100% доверие - те са Долу Комунизма от град Горна Джумая и Георги Ифандиев!
Вие сте жалък комуноид! Тук се правите на клоун и така опитвате да очерните мен, но когато БАП дойде на власт ще стане страшно за комунягите. Май скоро някой ще усети силата на стомания ми антикомунистически жезъл.КНДР написа:Георги Жеков е един комунист и става за смях като се прави на демократ. Придворния шут Жоре Жеков.
Това са два профила на един и същи човек!Излозват израза придворен шут!Разкрит сте неуважаеми комунистически престъпнико!Разкрит!
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 19 госта