rhaegar написа:Ти пък за какво си с бан?
Защото казах истината за съдиите
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rhaegar написа:Ти пък за какво си с бан?
raLiichka написа:rhaegar написа:Ти пък за какво си с бан?
Chelsea Forever написа:raLiichka написа:rhaegar написа:Ти пък за какво си с бан?
Истината за театралния комик и световно известен глупак Керъл?
Chelsea Forever написа:Умрях от смях на положението на Керъл вместо да продължи и да вкара на празна врата...![]()
![]()
AnalBreaker написа:Току що видях положението с Каръл![]()
![]()
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:AnalBreaker написа:Току що видях положението с Каръл![]()
![]()
Пълен галфон, брат, забеляза ли как се спъна от топката неграмотно....според мен не симулира![]()
fabregas_949 написа:kingofpop написа:AnalBreaker написа:Току що видях положението с Каръл![]()
![]()
Пълен галфон, брат, забеляза ли как се спъна от топката неграмотно....според мен не симулира![]()
Аз се разбих от смях като го видях. Вчера имаше едно положение с Игуаин и Роналдо, също беше култово!
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 12 госта