sunscres92 написа:fcb_bg написа:sunscres92 написа:fcb_bg написа:sunscres92 написа:fcb_bg написа:Руснаците влязоха в играта с методите на САЩ и им стана тъпо. Кой лъга за Ирак за да влезне там през 2003-та? Най-масовата пропагандна медийна интервенция на миналото десетилетие със стотици хиляди жертви впоследствие.
Е нали Русия била най-добрата? Нали никога не лъжела? Остави за малко, пропагандата на САЩ, която определено я има. Май и Русия не са толкова чисти. Иначе доводът ти е в стил, аз убих човек, но и други хора са убивали.
Ем когато на мен ми играят мръсно и аз ше играя тъй. Тия приказки дет требело кат ти ударят шамар требе да обърнеш другата буза са за некой друг.
Страхотна логика! Като сме почнали така, те САЩ сигурно са взели идеята от някоя друга страна. Иначе те Русия точно в България, кампанията за промиване на мозъци, тече от над 100 години.
Тя твоята логика е по-страхотна и според нея ако САЩ се пробват да избомбят Калининград, руснаците требе да си траят, щото знаят какво ще причинят.
Чисто и просто проблемът ми е, че едва ли не винаги онеправдаваш Русия. Начин на разсъждаване "Правя го, защото и другите го правят" не мога да го приема. ЗНачи ли, че ако САЩ не бяха пропагандирали, то и Русия няма?
Еми де да знам, пропагандата принципно се използва при настъпателни действия. Вермахта е ползвал пропаганда по руските градове навремето, особено когато съпротивата е била по-яростна. Не знам за случаи после кога са отстъпвали да са пропагандирали.
Я ся кажи руснаците кога са тръгнали да правят нещо, че преди тва са убеждавали с пропаганда некой че е правилно.