Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот vaskonti » 27 мар 2015 18:19

Синьо сърце написа:
vaskonti написа:
Синьо сърце написа:Изгледай на запис пресконференцията на другия ден на руснаците, има и радарни раззпечатки, и засечени РЛС на Букове по дни и часове, и каквото трябва. Русия не е обвинила никого, повтарям!
Естествено, няма как да се дадат разпечатките от бялата пирамида. На тях, повярвай, е засечена и ракетата. Или ракетите.
Кой крие записите на разговорите с диспечерите? Като е разчетена кутията, защо не се публикуват резултатите, а?
Защото със страшна сила ще лъсне това, което болшинството хора прекрасно знаят-нито Русия, нито ВСН имат нещо общо със свалянето на Боинга. А именно то, ако си забравил, стана повод за санкциите! Без грам доказателства-санкции :!:
И сега как да признаем пред света, че излъгахме нагло? Ами просто е-чакаме и си кютаме, как пееше Звезделин: " ...времето всичко друго ще изпепели!".

Записите с кулата са показани - 4 секунди преди удара е имало съвсем рутинна и спокойна размяна на реплики.
Каква е тая бяла пирамида?

Комплекс от десет етажа с такава форма, с над 60 000 антени. За проследяване на всякакви въздушни и космически цели и за водене на своите. Задхоризонтно виждане и прочее фокуси.
Нещо за изказването на Робърт Пери?

Интересно защо не излязат данни от руските власти? Като са засекли ракетата с тая пирамида значи могат да засекат и кой я е изстрелял! Да не говорим, че не само САЩ, ами и Русия си имат спътници, дето виждат всичко. Що те не извадят данни?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Емигрант 45

Re: Пропагандната война на Кремъл

Мнениеот Емигрант 45 » 27 мар 2015 18:22

CTAHKO написа:Я дай някоя "безпристрастна" статийка и за "Америка за България" 8-) Дай да видим какво пише и за тази напълно "демократична" и "независима" "неправителствена" организация с "идеална цел" 8-) А, абе те кавичките много станаха, но при съвременното отразяване на събитията от "безпристрастните" медии всички се надпреварват, кой да е "по-безпристрастен" 8-)

Ти и подобни на теб сте вредни за България!Ти си срам за всички левскари(ако изобщо си такъв),а не внедрен?

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 27 мар 2015 18:23

vaskonti написа:
fcb_bg написа:
vaskonti написа:
Синьо сърце написа:Изгледай на запис пресконференцията на другия ден на руснаците, има и радарни раззпечатки, и засечени РЛС на Букове по дни и часове, и каквото трябва. Русия не е обвинила никого, повтарям!
Естествено, няма как да се дадат разпечатките от бялата пирамида. На тях, повярвай, е засечена и ракетата. Или ракетите.
Кой крие записите на разговорите с диспечерите? Като е разчетена кутията, защо не се публикуват резултатите, а?
Защото със страшна сила ще лъсне това, което болшинството хора прекрасно знаят-нито Русия, нито ВСН имат нещо общо със свалянето на Боинга. А именно то, ако си забравил, стана повод за санкциите! Без грам доказателства-санкции :!:
И сега как да признаем пред света, че излъгахме нагло? Ами просто е-чакаме и си кютаме, как пееше Звезделин: " ...времето всичко друго ще изпепели!".

Записите с кулата са показани - 4 секунди преди удара е имало съвсем рутинна и спокойна размяна на реплики.

Ок, отговор на въпроса защо радарът не е засякъл ракетата имаш ли, щом сичко е било спокойно и са си говорели рутинно?

Не съм сигурен, но може ли радар на пътнически самолет да засече ракета? Не знам, просто питам. А питам защото по принцип пътническите самолети си имат транспондери, по които се следят един друг на радарите си. Ако тези транспондери са изключени, те не могат да се засекат - ставали са няколко катастрофи точно по тази причина.

Ми аз си мисля, че радара е редно да засича нещо с големина над 5 метра. А транспондерът доколкото знам дава информация къв си, що си, на колко м летиш и т.н. Няква вторична система за следене се ползва.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 27 мар 2015 18:25

fcb_bg написа:
vaskonti написа:
fcb_bg написа:
vaskonti написа:

Ок, отговор на въпроса защо радарът не е засякъл ракетата имаш ли, щом сичко е било спокойно и са си говорели рутинно?

Не съм сигурен, но може ли радар на пътнически самолет да засече ракета? Не знам, просто питам. А питам защото по принцип пътническите самолети си имат транспондери, по които се следят един друг на радарите си. Ако тези транспондери са изключени, те не могат да се засекат - ставали са няколко катастрофи точно по тази причина.

Ми аз си мисля, че радара е редно да засича нещо с големина над 5 метра. А транспондерът доколкото знам дава информация къв си, що си, на колко м летиш и т.н. Няква вторична система за следене се ползва.

Ами някой да каже със сигурност дали обикновен самолетен радар може да засече ракета, до тогава не мога да кажа нищо.
[/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 27 мар 2015 18:26

vaskonti написа:
fcb_bg написа:Или както ся се опитват да пробутат версията, че хората в разбилия се самолет не са пищяли до момента в който са видяли скалите и са усетили кво става. Боинга се спуска с ненормалния наклон, за нула време сваля височината, маааааааа хората са си били всичките спокойни. Баси смеха.

И да са усетили и да са пищяли това какво променя? И това ли ще го изкарате саботаж от ЦРУ... :|
Бахму, оня ден в Надежда на един ТИР му се откачи гумата и нацели челно идваща насреща кола...чудя се дали ЦРУ не е замесен в случая? :roll:

не, просто ми е интересно какво се казва в медиите и се чудя на някои неща. Нищо не изкарвам конспиративно, просто някои информации ми се струват твърди нелепи.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 27 мар 2015 18:30

sunscres92 написа:
fcb_bg написа:
sunscres92 написа:
fcb_bg написа:Руснаците влязоха в играта с методите на САЩ и им стана тъпо. Кой лъга за Ирак за да влезне там през 2003-та? Най-масовата пропагандна медийна интервенция на миналото десетилетие със стотици хиляди жертви впоследствие.

Е нали Русия била най-добрата? Нали никога не лъжела? Остави за малко, пропагандата на САЩ, която определено я има. Май и Русия не са толкова чисти. Иначе доводът ти е в стил, аз убих човек, но и други хора са убивали.

Ем когато на мен ми играят мръсно и аз ше играя тъй. Тия приказки дет требело кат ти ударят шамар требе да обърнеш другата буза са за некой друг.

Страхотна логика! Като сме почнали така, те САЩ сигурно са взели идеята от някоя друга страна. Иначе те Русия точно в България, кампанията за промиване на мозъци, тече от над 100 години.

Тя твоята логика е по-страхотна и според нея ако САЩ се пробват да избомбят Калининград, руснаците требе да си траят, щото знаят какво ще причинят.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 27 мар 2015 18:31

fcb_bg написа:
vaskonti написа:
fcb_bg написа:Или както ся се опитват да пробутат версията, че хората в разбилия се самолет не са пищяли до момента в който са видяли скалите и са усетили кво става. Боинга се спуска с ненормалния наклон, за нула време сваля височината, маааааааа хората са си били всичките спокойни. Баси смеха.

И да са усетили и да са пищяли това какво променя? И това ли ще го изкарате саботаж от ЦРУ... :|
Бахму, оня ден в Надежда на един ТИР му се откачи гумата и нацели челно идваща насреща кола...чудя се дали ЦРУ не е замесен в случая? :roll:

не, просто ми е интересно какво се казва в медиите и се чудя на някои неща. Нищо не изкарвам конспиративно, просто някои информации ми се струват твърди нелепи.

Е да де, ама самолетът не се е спускал с ненормален наклон, нито се е спуснал за нула време, а за 8 минути. В крайна сметка нито един пътник не се е обадил по телефона или не е пуснал смс да каже ,че нещо става.
[/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 27 мар 2015 18:33

vaskonti написа:
fcb_bg написа:
vaskonti написа:

Е да де, ама самолетът не се е спускал с ненормален наклон, нито се е спуснал за нула време, а за 8 минути. В крайна сметка нито един пътник не се е обадил по телефона или не е пуснал смс да каже ,че нещо става.

Което време е адски бързо според специалистите по авиация които чух досега да изказват мнение.

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 27 мар 2015 18:35

fcb_bg написа:
sunscres92 написа:
fcb_bg написа:
sunscres92 написа:
fcb_bg написа:Руснаците влязоха в играта с методите на САЩ и им стана тъпо. Кой лъга за Ирак за да влезне там през 2003-та? Най-масовата пропагандна медийна интервенция на миналото десетилетие със стотици хиляди жертви впоследствие.

Е нали Русия била най-добрата? Нали никога не лъжела? Остави за малко, пропагандата на САЩ, която определено я има. Май и Русия не са толкова чисти. Иначе доводът ти е в стил, аз убих човек, но и други хора са убивали.

Ем когато на мен ми играят мръсно и аз ше играя тъй. Тия приказки дет требело кат ти ударят шамар требе да обърнеш другата буза са за некой друг.

Страхотна логика! Като сме почнали така, те САЩ сигурно са взели идеята от някоя друга страна. Иначе те Русия точно в България, кампанията за промиване на мозъци, тече от над 100 години.

Тя твоята логика е по-страхотна и според нея ако САЩ се пробват да избомбят Калининград, руснаците требе да си траят, щото знаят какво ще причинят.

Чисто и просто проблемът ми е, че едва ли не винаги онеправдаваш Русия. Начин на разсъждаване "Правя го, защото и другите го правят" не мога да го приема. ЗНачи ли, че ако САЩ не бяха пропагандирали, то и Русия няма?

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 27 мар 2015 18:37

Гледах едно предаване до Дискавъри за НЛО и бяха отишли в Чили да снимат. Разпитваха хората мисля, че беше в Сантяго, не е толкова важно това, а факта колко спокойни бяха по улицата и пейките хората и едно добронамерено, скромно и културно си отговаряха. Слънчево, тихо и приятни хора които дори нямаха паника от многото случаи на НЛО там и нямаха никакво негативно мнение или мислене за нищо. Хич не им пукаше от политика. Тук питат ли някои на улицата се започва едни оплаквания, плюене срещу САЩ, ЕС, Русия, комунисти , демократи, бандити, банки, политиците и какво ли още не. Но не и да гледат собствения си живот и да намерят нещо хубаво заради което да се радват. Зомбита все едно ходят по улицата,едни наведени и мрачни. До това води постоянното следене на политика и какво правят най-големите. Зомбирахте се яко с политика на мръсните елити които дърпат конците. Хората в България знаят повече за политиката на САЩ от самите американци, може би така е и с руснаците и ЕС. Онези горе знаят как да манипулират и точно вие които ставате и лягате с мисълта да видите какво са сторили "лошите" американци и какво "добрите" руснаци, сте най манипулираните хора. Не искам да гледам новини защото там само убийства , престъпления и насилие и това побърква и ти разваля настроението ако го имаш, но русофилите знаят всяка една новина, следят под лупа всичко и чакат само да се подаде някоя кирлива риза на запада и да я покажат с всичките окраски които Кремъл нарежда. За един свален самолет миналата година знаете най-подробните факти и всичко станало минута по минута все едно ваш роднина е загинал там, не толкова защото сте загрижени за загиналите, а защото това е начин да се очерни запада и да се покаже, че само Русия е добра. Или сте платени от Русия за да играете мръсната и игра на зомбиране и промиване на мозъци или сте завършени идиоти. Не знам кое е по-зле от двете. Вижте във Vbox7 или Youtube, видеа с това как хора спасяват животни в беда, как си играят с животни, как се смеят малки деца или каквото и да е друго позитивно. Това което правите е по-ужасно то това което са правили доносниците на ДС.

Върни се в “Свободна зона”