fcb_bg написа:Как, кво, що... Холандия ще присъства на 9-ти май в Москва. А лятоска медиите ни втълпяваха, че едва ли не са готови да обявят война на Русия.
Батка, това е Ротердам след бомбардировка на Луфтвафе

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
fcb_bg написа:Как, кво, що... Холандия ще присъства на 9-ти май в Москва. А лятоска медиите ни втълпяваха, че едва ли не са готови да обявят война на Русия.
boabbb написа:fcb_bg написа:Как, кво, що... Холандия ще присъства на 9-ти май в Москва. А лятоска медиите ни втълпяваха, че едва ли не са готови да обявят война на Русия.
Батка, това е Ротердам след бомбардировка на ЛуфтвафеКак ти се струва
Нормално е да посетят парада ...
boabbb написа:fcb_bg написа:Как, кво, що... Холандия ще присъства на 9-ти май в Москва. А лятоска медиите ни втълпяваха, че едва ли не са готови да обявят война на Русия.
Батка, това е Ротердам след бомбардировка на ЛуфтвафеКак ти се струва
Нормално е да посетят парада ...
Синьо сърце написа:http://www.blitz.bg/news/article/327498
Как беше, САЩ са радетели на демокрацията и правдата? Без коментар...
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
CTAHKO написа:vaskonti написа:Те и в Русия решиха на втория час, че украинците са виновни, ама ти не виждаш нищо смущаващо в тази "бярза" реакция, м?
Ще ми кажеш ли как точно черните кутии, та дори да са 22, биха установили кой е стрелял?
Естествено че е така. Ако в една стая сме само двамата с теб и замирише на пръдня, като знам че не съм аз, кой ли може да е пръднал![]()
vaskonti написа:CTAHKO написа:vaskonti написа:Те и в Русия решиха на втория час, че украинците са виновни, ама ти не виждаш нищо смущаващо в тази "бярза" реакция, м?
Ще ми кажеш ли как точно черните кутии, та дори да са 22, биха установили кой е стрелял?
Естествено че е така. Ако в една стая сме само двамата с теб и замирише на пръдня, като знам че не съм аз, кой ли може да е пръднал![]()
Тая логика не важи и с обратна сила, нали....важи само в посоката, която ти изнася, нали?
Синьо сърце написа:http://www.blitz.bg/news/article/327498
Как беше, САЩ са радетели на демокрацията и правдата? Без коментар...
Синьо сърце написа:vaskonti написа:CTAHKO написа:vaskonti написа:Те и в Русия решиха на втория час, че украинците са виновни, ама ти не виждаш нищо смущаващо в тази "бярза" реакция, м?
Тая логика не важи и с обратна сила, нали....важи само в посоката, която ти изнася, нали?
Първо, руснаците не са обвинявали никого, още повече два часа след катастрофата-да не вменяваме на тях чужда вина. Киев заяви половин час след нея, че повстанцев са го свалили с Бук. РФ на следващия ден даде разпечатки от гражданските радари, на които имаше боен самолет..и стана дума за засечени 7 РЛС на системи Бук в зоната. Или не помним, каквото не ни изнася?
Бук на ВСН няма, нито снимка, нито видео, нито нищо...митичен Бук! Няма и самолет на ВСН по логични причини. От друга страна кой е въоръжен с Бук и изтребители( ако и да не му останаха към днешна дата) около Донбас, кой?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта