И един съвет от мен, никога недей да правиш сравнения от типа еди, къде си струва толкова, а еди къде си толкова и ако на едното място е по-скъпо това автоматично е равно на измама.
Немците дали са измамени от ОПЕЛ та един и същ модел автомобил при тях да струва 48 000лв., а в България 38 000, че автомобила ще му бъде докаран и до България за тази цена?
Всичко за Diema Sport и Trace sport stars
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Diema Sport 2 тръгва без допълнително заплащане
То няма толкова мачове колкото канали ебаси .
цените са сходни в другите поради регулацията тука всичко е на самотек затова и мамят а разликата в програмната схема между бг и останалите е от земята до небето 

Колкото и да се напъваш думите ти не хващат място, та, с какво ни мамят от Нова, ще имаш ли смелост да споделиш?

Ходи се гръмни по-тъп си и от микренското джудже -аман от тъпаци 

И ти си ми ясен, свърши аргументите и си показа селяндурщината.
Няма, какво повече да споделя с теб, като дискусия.
Няма, какво повече да споделя с теб, като дискусия.

ehh написа:Освен, че явно Висшата лига на Англия от 17 часа в събота и Чемпиъншип ще преминат на ДС 2, някой знае ли, какво друго ще дават?
Бях чел че и някакви моторни спортове ще ли да излъчват.Също така може да пуснат и Френската лига 1

на Домуса ще платя в натура с гол пищов
Ако получават по 2,80 на абонат им са нужни 200 хил. абоната, за да си избият парите. Наистина ли има толкова много балами в България или работят на загуба? Дори са нужни повече от 200 хил., защото след данъците умират, а и на всичкото отгоре плащат наем за ПТС и гориво и студиа ...
Добре, виждам няколко човека, които много убедено твърдят, че ДС била с нисък рейтинг.
Кажете ми, напълно сериозно, до какви статистики имате достъп и какво казват те, или просто на няколко ваши приятели са им много 4лв и оттам си вадите изводите?
Защото аз имам достъп до статистиките на оператора в който работя, и те казват друго нещо.
Има и пакети с включена "безплатно" ДС за срока на договора, немалко хора преподписват на такива само заради това.
Аз разбирам защо не ви се иска проекта да е успешен, и все още има време и възможност той да се провали, но шансовете не са големи към момента. Продава се, не като топъл хляб, но стабилно, има постоянен интерес.
Аз лично го ползвам безплатно като служител, иначе сигурно бих опитал да го изпиратствам преди в крайна сметка да си го платя. Ганьо си е Ганьо
Кажете ми, напълно сериозно, до какви статистики имате достъп и какво казват те, или просто на няколко ваши приятели са им много 4лв и оттам си вадите изводите?
Защото аз имам достъп до статистиките на оператора в който работя, и те казват друго нещо.
Има и пакети с включена "безплатно" ДС за срока на договора, немалко хора преподписват на такива само заради това.
Аз разбирам защо не ви се иска проекта да е успешен, и все още има време и възможност той да се провали, но шансовете не са големи към момента. Продава се, не като топъл хляб, но стабилно, има постоянен интерес.
Аз лично го ползвам безплатно като служител, иначе сигурно бих опитал да го изпиратствам преди в крайна сметка да си го платя. Ганьо си е Ганьо