Предаването "Безкомпромисно"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ГеоргиЖеков
Контакти:

Re: Предаването "Безкомпромисно"

Мнениеот ГеоргиЖеков » 17 фев 2014 23:41

Антикомунист написа:Профилът ГеоргиЖеков е фалшив и е създаден най-вероятно от КНДР, за да ме изкарат луд и да ме осмеят!Това е целта на комунистическите престъпници!Единствените потребители на които имам абсолютно доверие са Георги Ифандиев и Долу комунизма!
Бог да пази България от комунисти!

Абсолютно гнусно и недопустиемо е да ме сравнявате с този комунистически подчовек КНДР! Всъщност вие, се представяте за мен, громящия комунягите Георги Жеков и нарочно пишете от 3 профила, за да заблудите хората, че съм луд. Вие сте един комунистически престъпник, но няма да спрете БАП по пътя към властта. И когато този момент дойде, яростта на Георги Жеков ще е огромна, но справедлива.
Бог да пази България от комунисти като вас!
#Антикомунизъм

Потребителски аватар
Антикомунист
Контакти:

Мнениеот Антикомунист » 18 фев 2014 00:46

ГеоргиЖеков написа:
Антикомунист написа:Профилът ГеоргиЖеков е фалшив и е създаден най-вероятно от КНДР, за да ме изкарат луд и да ме осмеят!Това е целта на комунистическите престъпници!Единствените потребители на които имам абсолютно доверие са Георги Ифандиев и Долу комунизма!
Бог да пази България от комунисти!

Абсолютно гнусно и недопустиемо е да ме сравнявате с този комунистически подчовек КНДР! Всъщност вие, се представяте за мен, громящия комунягите Георги Жеков и нарочно пишете от 3 профила, за да заблудите хората, че съм луд. Вие сте един комунистически престъпник, но няма да спрете БАП по пътя към властта. И когато този момент дойде, яростта на Георги Жеков ще е огромна, но справедлива.
Бог да пази България от комунисти като вас!

Вие сте най-обикновен форумен комунистически ТРОЛ!!Аз съм изброил потребителитре тук , на които имам 100% доверие - те са Долу Комунизма от град Горна Джумая и Георги Ифандиев!
И ако БАП дойде на власт ще ви проследя по ИП адреса и ще ви разкрия кой комунистически претъпник сте и ще влезете в затвора, защото мястото на такива комунистически провокатори като вас е в затвора!

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 18 фев 2014 03:34

Eminem написа:
barca4ever написа:ох Боже прибери си вересиите.... Как може да има толкова прости хора

Човекът си прави таш*к с всички, а хората му се връзват. И аз съм му писал, но 4-5 пъти, а само тук са се изписали 104 страници.

Не си много прав но от мен да мине...
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 18 фев 2014 03:35

haha написа:Жеков vs Жеков, това вече е култово. :lol:

Ето затова клонирането е забранено ! Ами ако станат 6-7 малиииииии
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 18 фев 2014 03:37

Антикомунист написа:
hajitsu написа:
ГеоргиЖеков написа:
hajitsu написа:
Долу комунизма написа:Потребителското име ГеоргиЖеков е фалшив профил създаден от някой комунист в това съм убеден!Този потребител използва някои изрази , който не са характерни за Г-н Жеков! :!:

Да, забравя да използва "комунист" и производните му по 15 пъти във всяко изречение. 8-)

Това е така, защото аз за разлика от този комунистически самозванец "Антикомунист", съм високоинтелегентен човек. Както казах, наближава времето БАП да вземе властта, а тогава няма да има пощада за комунистите и най- големия такъв- потребителя "Антикомунист". А вие, господин hajitsu не пишете неверни неща срещу мен, въпреки че много ви уважавам мога да размисля относно вашето приемане в БАП!

А аз ще помисля относно вашето приемане в "Анти Конти 47". 8-)

Фалшив профил!Анти Конти 47 = АК 47 - комунистическа банда!Някой комунистически престъпник е създал този фалшив профил на мое име!

Млъкни мръсен самозванецо..
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 18 фев 2014 03:38

ГеоргиЖеков написа:
Кашчей написа:
ГеоргиЖеков написа:Няма нужда да бъда приеман там, ще направим коалиция между двете парти и заедно, с дружни усилия ще громим комунистическите престъпници, а аз ще стана цар на Царство България.

Магаре-животно, войник-човек, че и ти цар :mrgreen:

Господин Кашчей, уважавам вас и вашето мнение, но не провокирайте Георги Жеков! Тъкмо бях готов да ви дам поста кмет на комунистическия град София...

А аз ще съм партиен секретар?
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 18 фев 2014 03:38

Антикомунист написа:
ГеоргиЖеков написа:
Кашчей написа:
ГеоргиЖеков написа:Няма нужда да бъда приеман там, ще направим коалиция между двете парти и заедно, с дружни усилия ще громим комунистическите престъпници, а аз ще стана цар на Царство България.

Магаре-животно, войник-човек, че и ти цар :mrgreen:

Господин Кашчей, уважавам вас и вашето мнение, но не провокирайте Георги Жеков! Тъкмо бях готов да ви дам поста кмет на комунистическия град София...

Разкрит сте!Вие сте комунистическия престъпник КНДР, на който бетонната му комунистическа тиква е пълна само с петолъчки сърпове и чукове!Изразът придворен шут е негов!Ах колко лесно ви разкрих неуважаемо комунистическо нищожество!

Израза придворен шут е взет от описанието на външността и маниерите ти. Всеки, който е посещавал цирка го знае..
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Антикомунист
Контакти:

Мнениеот Антикомунист » 18 фев 2014 09:51

Георги Жеков ще накаже комунистите!

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 18 фев 2014 09:52

Антикомунист написа:Георги Жеков ще накаже комунистите!

Кога?! :shock:
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
Антикомунист
Контакти:

Мнениеот Антикомунист » 18 фев 2014 09:57

hajitsu написа:
Антикомунист написа:Георги Жеков ще накаже комунистите!

Кога?! :shock:

Когато БАП дпойде на власт!

Върни се в “Свободна зона”