Циганска престъпност, новини и случки свързани с цигани

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Re: Роми спряха влакове в София в знак на протест

Мнениеот Red_Pride » 29 юли 2014 11:40

Стига са толерирали циганите :!: Да ви разправям скоро на какво станах свидетел-с мой близък човек ни се наложи да посетим спешното в Габрово (за незнаещите тука нямаме циганска махала) влизаме пред вратата 5-6 пациента от въпросния вид.Изчакахме си реда и първия въпрос от дежурния лекар беше дали сме здравно осигурени :oops: както и да е прегледа мина за 10 минути,след това 2 часа писаха някви бумащини.През това време циганите си влизаха излизаха в кабинетите като у тях си и никой копче не можа да им каже :evil:
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
КНДР

Мнениеот КНДР » 29 юли 2014 11:44

Red_Pride написа:Стига са толерирали циганите :!: Да ви разправям скоро на какво станах свидетел-с мой близък човек ни се наложи да посетим спешното в Габрово (за незнаещите тука нямаме циганска махала) влизаме пред вратата 5-6 пациента от въпросния вид.Изчакахме си реда и първия въпрос от дежурния лекар беше дали сме здравно осигурени :oops: както и да е прегледа мина за 10 минути,след това 2 часа писаха някви бумащини.През това време циганите си влизаха излизаха в кабинетите като у тях си и никой копче не можа да им каже :evil:

Така е приятелю. Капиталягите и соросоидските пари дадоха на циганите приоритет и те имат повече права от българите. Така ще е докато не върнем социализма.
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.

Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 29 юли 2014 11:57

Гази!

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 29 юли 2014 12:04

Че те циганите в Ст.Загора не протестираха, тия тука ми тръгнали на протести. Събаряй :evil: . Междудругото в Ст.Загора от съборените обори, нито един циганин не е поискал терен или жилеще /общинско/. Събаряй :evil:

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 29 юли 2014 12:05

meteorit написа:А влакът защо е спрял?

Щото после ще ги броят за хора. :lol:
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 29 юли 2014 12:06

Red Warrior написа:Мисля да си построя една къща на Витоша където ми хареса, и ако държавата дойде да ми я бутне ще я съдя за дискриминация. 8-)

Аз пък мисля един гараж в центъра, около народния театър,ще спестявам от синя заона :lol:

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 29 юли 2014 12:30

Поредният случай на дискриминация! Ако българи се опитат да блокират три ЖП-линии без да са предупредили, полицаите щяха да ги счупят от бой. Ама мангустите ги оставили да се хилят на линиите. И на тази мотриса (на снимката) не можаха ли да й "откажат" спирачките точно в този момент!?
Нека реват, до края на годината кмета на Стара Загора е обещал да бутне общо 300 НЕЗАКОННИ къщи в маалата. Малко сааа!

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 29 юли 2014 12:31

Ние сме смеем на циганите, ама тези по-добре от нас си знаят правата. И точно в този ред ще започнат да си правят и протести. Само че за разлика от нас които сме много толерантни, търпеливи и възпитани, тези не са. И започнат ли да протестират не виждам как да не успеят, защото имат предостатъчно свободно време, много лесно и бързо могат да се организират и да се съберат, не им пука от нищо и не се съобразяват с никои. Тогава нашите политици ще се видят в чудо, защото тези докато не постигнат резултат няма да се откажат. Тия буквално ще се качат на главата на държавата, докато не постигнат своето.

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 29 юли 2014 12:40

Виждате ли как се прави?
Незаконни, неграмотни,но обединени.
При нас, българите, ако някой изпадне в беда , поне пет човека му обясняват, колко е глупав и как неправилно е постъпил.Недай Боже , ако си защити правата!
Тогава е низвергнат ,като скандалджия и конфликтна личност.
Бъзикайте се, но скоро ще плачем всички.
Мангустите са станали още по-арогантни и явно са подкокоросвани от някого.
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

Върни се в “Свободна зона”