Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: Войната в Украйна

Мнениеот Drunken_Master » 15 мар 2023 20:15

bobonikolov написа:
Thsmith написа:Да де, хич не ме учудва мнението ти. Още един комплимент за Фокс и BBC.
--
Интересно ватническата тенекия къде се е забила ; )

Ватническата тенекия типично по ватнически е напълнила гащите и е избягала с 1000 км от там. Ето къде ватниците са прихванали безпилотника:
Изображение
Всеки може да види колко далече е от руските граници. Както безпилотника, така и руските самолети имат право да са в това пространство, защото е международно. Но руските льотчици ги учат, че където видят чужд самолет трябва да се правят на ербап. Преди време по същия начин препречиха пътя на един Б52, който на всичкото отгоре летеше над натовско въздушно пространство на хиляди километри от Русия. Единия от руските изтребители направи маневра на по-малко от 100 метра пред бомбардировача и предизвика турболенция, която се оказа изключително рискова. Освен това английските и датските ВВС съобщават, че всяка седмица десетки пъти техни изтребители са вдигани във въздуха да гонят руски изтребители навлезли в тяхното въздушно пространство. Да питам аз някои потребители тук- какъв го дирят руските идиоти в английско и датско въздушно пространство? Пак се правят на голямата работа ама скоро пак ще има някой шамар, като от онзи турски Ф16, който свали руския самальот над Турция. И тогава се правеха на голямата работа. Турция предупреди веднъж, втори път, и накрая ги нашляпа. Тук даже имаше пак руски мозъчета, които твърдяха как сега едва ли не ще видите вие как руската армия ще смаже турците. Е да де ама Путьо пак подви опашка. Плюнчеше се на Ердоган плюнчеше ама като разбра, че Ердоган го е хванал за топките и може да стане много по-лошо и сви опашката. И почна да играе по свирката на Ердоган.

Велик Бобо, това е за теб... Приятно четене! :)
https://blitz.bg/svyat/prof-vitanov-ide ... 42392.html
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 15 мар 2023 20:25

Thsmith написа:Ти видя ли ги? Аз също не съм видял падането на модела на американския инженерен гении, както и вероятната необратима повреда на ватничесакта тенекия, която така или иначе не става за нищо.

Е, още по-голям срам тогава за "най-модерния и усъвършенстван дрон в света" ...... щом пада от "ватническа тенекия, която така или иначе не става за нищо" .... и то дори без изстрел ..... срам и позор.

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 15 мар 2023 20:28

Значи за американците беше абсолютно неприемливо китайските балони да летят над САЩ и ги свалиха, пък сега са недоволни, че дронът им паднал над Черно море. Защо такива двойни стандарти, а и каква работа има американски дрон над Черно море?
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 15 мар 2023 20:46

ReBorn1982 написа:
Thsmith написа:Ти видя ли ги? Аз също не съм видял падането на модела на американския инженерен гении, както и вероятната необратима повреда на ватничесакта тенекия, която така или иначе не става за нищо.

Е, още по-голям срам тогава за "най-модерния и усъвършенстван дрон в света" ...... щом пада от "ватническа тенекия, която така или иначе не става за нищо" .... и то дори без изстрел ..... срам и позор.

Срам и позор? Деа... до там ли стигнахме. Дрон и уж безаналогов изтребител : ) Това като да се похвалиш, че си поразил някой надуваем танк май? : ) и докато си го правил си се повредил : )
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 15 мар 2023 20:52

nghcvth написа:Значи за американците беше абсолютно неприемливо китайските балони да летят над САЩ и ги свалиха, пък сега са недоволни, че дронът им паднал над Черно море. Защо такива двойни стандарти, а и каква работа има американски дрон над Черно море?

Ти сериозно ли правиш такава аналогия? Видял ли си изобщо къде беше балона като го свалиха? Видял ли си къде беше американския дрон? Или само плямпате без да мислите? Ако не си видял къде беше дрона виж няколко поста по-нагоре. Сложил съм снимка. В международни води, на хиляди километри от руската граница. Там където може да се намира всеки един самолет! Много интересно ако американски самолет беше направил същото с руски дрон на същото мястото какво щяхте да говорите. А за китайския балон даже няма да коментирам. То бива бива липса на всякаква мисъл, ама това вашето минава всякакви граници…

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 15 мар 2023 20:54

Спорите за техника, а не за живот...

Най-големият грях на Русия няма да е цялата нанесена човешка болка... а загубата...

Срам ме е, че съм човек...
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 15 мар 2023 21:03

bobonikolov написа:
nghcvth написа:Значи за американците беше абсолютно неприемливо китайските балони да летят над САЩ и ги свалиха, пък сега са недоволни, че дронът им паднал над Черно море. Защо такива двойни стандарти, а и каква работа има американски дрон над Черно море?

Ти сериозно ли правиш такава аналогия? Видял ли си изобщо къде беше балона като го свалиха? Видял ли си къде беше американския дрон? Или само плямпате без да мислите? Ако не си видял къде беше дрона виж няколко поста по-нагоре. Сложил съм снимка. В международни води, на хиляди километри от руската граница. Там където може да се намира всеки един самолет! Много интересно ако американски самолет беше направил същото с руски дрон на същото мястото какво щяхте да говорите. А за китайския балон даже няма да коментирам. То бива бива липса на всякаква мисъл, ама това вашето минава всякакви граници…

На хиляди километри, прав си, ама от американска граница.
As usual.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 15 мар 2023 21:44

fcb_bg написа:
bobonikolov написа:

На хиляди километри, прав си, ама от американска граница.
As usual.

Бобо карти ползва ама от километри не вдява.Ако беше се загледал в картата си щеше да види че от руската граница...Крим...до червената линия е колкото София-Варна.Около 500км....Ма то момчето е в 5-ти клас още както бях писал преди време и задачките за път скорост и време са му тъмна Индия...Бобо е велик...
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 15 мар 2023 22:19

Thsmith написа:Срам и позор? Деа... до там ли стигнахме. Дрон и уж безаналогов изтребител : ) Това като да се похвалиш, че си поразил някой надуваем танк май? : ) и докато си го правил си се повредил : )

Е той самолетът нищо не е поразявал, защото даже не е стрелял. Свалил е дрона като го е "препикал" малко ...... а повреди - йок.

Потребителски аватар
ImmortaL_1000
Контакти:

Мнениеот ImmortaL_1000 » 15 мар 2023 22:36

Искам сега ФАЩ да се заядат яко с Китай и да ги да влязат вайна с тях ! Китай да им пратят половин милярд войска и да ги заличат тая гадна държавица от света !
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Свободна зона”