HoUs4oOL написа:В крайна сметка юесей войски няма да влязат в Сирия, тъй като мечката и дракона не позволяват.
До 2 години пич, до 2 години Сирия ще мине в орбитата на САЩ.

Както писах, няма да залагам кинти на това, но логиката сочи натам.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
HoUs4oOL написа:В крайна сметка юесей войски няма да влязат в Сирия, тъй като мечката и дракона не позволяват.
icko65 написа:Здравейте пичове.След близо 5 месеца в Англия Малта Средиз.море и т.н. съм из форумите.От това което набързо видях истината е:"Голямата война е на прага..."март К.Иванджийски.Четете.И в Либия бях.
THE G.A.M.E написа:HoUs4oOL написа:В крайна сметка юесей войски няма да влязат в Сирия, тъй като мечката и дракона не позволяват.
До 2 години пич, до 2 години Сирия ще мине в орбитата на САЩ.![]()
Syria allies: Why Russia, Iran and China are standing by the regime
fcb_bg написа:Игра, батенце, янките усещат че контролът им се изплъзва и са се разкрачили кат октопод на неколко фронта. Бързат, щото усещат, че супата изстива. И ще го духат мощно.
icko65 написа:Здравейте пичове.След близо 5 месеца в Англия Малта Средиз.море и т.н. съм из форумите.От това което набързо видях истината е:"Голямата война е на прага..."март К.Иванджийски.Четете.И в Либия бях.
icko65 написа:Благодаря!Добре заварил!Наздраве!Няма страшно.Бийм ги всички.Русия е №1!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта