Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот THE G.A.M.E » 24 мар 2015 22:08

fcb_bg написа:Земи погледай какъв е живота в Дамаск в момента и изобщо на териториите контолирани от Асад. Търговията върви, децата си учат и всичко е ок. Кого всъщност ще борим ние натовците? А какъв е животът в контролираните територии от 'сирийската опозиция"?

Ами нали онези имали 10 000 бойци и събирали още ?
Защо ги събират според теб ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 24 мар 2015 22:09

Бе кво му обяснявате на тоя докладчик, Пиндостан са най-велики и могъщи, поклонете се и кажете: Машалла!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
Image БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 24 мар 2015 22:10

THE G.A.M.E написа:
fcb_bg написа:
THE G.A.M.E написа:
fcb_bg написа:Ахъм и що не влязоха в Сирия викаш сами?

Е, нали съм писал ?

Нямаха нужната подкрепа от влиятелните страни в ЕС.
То оставаше да ги пренебрегнат и тях, тогава най-много да бяха сближили ЕС и Русия.

А защо мислиш, че сега ще срещнат подкрепа? Аз па си мисля, че ся още по-малко мераклии за ходене в Сирия ше се намерят.

Те вече са намерили подкрепа, в лицето на френската авиация.

Нали трябва да се изгонят лошите, които за сега "устояват" на въздушните удари.
Те и самите удари не са особено крупни, та както писах, ако единствената алтернатива в скоро време е сухопътната операция, едвали някой ще е против.
Особено ако ислямистите екзекутират още някой и друг западняк. ;)

Изобщо не съм убеден, че скоро ще има инвазия в Сирия, ма никак.
Па тез екзекуции си мисля, че са си точно едно подстрекаване на западните държави за коалиране и нищо друго. Просто изглежда прекалено съшито с бели конци тва рязане на глави лайв.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 24 мар 2015 22:14

fcb_bg написа:Па тез екзекуции си мисля, че са си точно едно подстрекаване на западните държави за коалиране и нищо друго. Просто изглежда прекалено съшито с бели конци тва рязане на глави лайв.

По-важното е че предизвикват желаният ефект и още няколко "масирани" може да са капката, която да прелее чашата и от там повод за сухопътна операция.

Въобще не споря че цялата работа в Сирия е сценарий, предизвикан изкуствено, просто казвам, че онези отвъд Океана пак ще постигнат своето, по-един или друг начин. ;)
Дарвин е в грешка !

Image Image

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 24 мар 2015 22:15

То колко Ким-ове се изредиха и аз все чакам разни рейджъри,тюлени,миди и червеи да им видят сметката,ама май няма да дочакам. :cry:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 24 мар 2015 22:22

THE G.A.M.E написа:
fcb_bg написа:Па тез екзекуции си мисля, че са си точно едно подстрекаване на западните държави за коалиране и нищо друго. Просто изглежда прекалено съшито с бели конци тва рязане на глави лайв.

По-важното е че предизвикват желаният ефект и още няколко "масирани" може да са капката, която да прелее чашата и от там повод за сухопътна операция.

Въобще не споря че цялата работа в Сирия е сценарий, предизвикан изкуствено, просто казвам, че онези отвъд Океана пак ще постигнат своето, по-един или друг начин. ;)

Не предизвикват ефект, бе, човек. Никой не ще да ходи да влиза в Сирия. Всеки се ослушва и директивата измислена от Ес гласеше "Всеки да действа по свое усмотрение". И кво - дадоха се пушкала за кюрдите, некой инструктор, най-големите глупаци пратиха самолети и дотам беше цялата дандания.

pomiqr261

Мнениеот pomiqr261 » 24 мар 2015 22:23

fcb_bg написа:
THE G.A.M.E написа:

Не предизвикват ефект, бе, човек. Никой не ще да ходи да влиза в Сирия. Всеки се ослушва и директивата измислена от Ес гласеше "Всеки да действа по свое усмотрение". И кво - дадоха се пушкала за кюрдите, некой инструктор, най-големите глупаци пратиха самолети и дотам беше цялата дандания.

Пари нема - действайте.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 24 мар 2015 22:26

pomiqr261 написа:
fcb_bg написа:
THE G.A.M.E написа:

Пари нема - действайте.

Кво ли не пробваха - хим. оръжие ползвано от "опозицията" и натопиха Асад за тва, ИДИЛ се роди, клаха, гориха, сякоха, изнасилваха, продават шанаджийската петрол, жени, антики... цялата изродия за настройка на демократичното общество си мина, ама желания ефект го нема.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 24 мар 2015 22:29

И кво става всъщност - действа се чикиджийската, а не както преди включват турбото и нахлуват. Турците, евреите, саудитците, та чак и йорданците играят мръсно на Асад, ма света тва не го вижда, щот не се говори за тва И копелето се държи, баси пича... Бих искал да му стисна ръката, честно!
Последна промяна от fcb_bg на 24 мар 2015 22:31, променено общо 1 път.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 24 мар 2015 22:30

fcb_bg написа:Не предизвикват ефект, бе, човек. Никой не ще да ходи да влиза в Сирия. Всеки се ослушва и директивата измислена от Ес гласеше "Всеки да действа по свое усмотрение". И кво - дадоха се пушкала за кюрдите, некой инструктор, най-големите глупаци пратиха самолети и дотам беше цялата дандания.

Е, смяташ, че в Сирия ще се запази това, което е в момента ?
Тоест ислямистите ще се задоволят с няколкото области дето ги контролират, а Асад ще се примири, че има враг пред портата си.

Не съм съгласен, че данданията е приключила.
Фанатиците трупат оръжия и хора, а цялата работа не е толкова до това, дали в Сирия ще има преврат, а до едно специално ново-открито находище на газ, което май-май ще се окаже 2-рото по-обем в света.
"Янките" са му хвърлили око и няма да оставят така нещата.
Подозирам, че или Асад ще им стане съюзник, или ще падне, но промяна в Сирия ще има.

Това е лично мнение и очакване, няма да заложа къщата си за това, но е логично.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Върни се в “Свободна зона”