Схема за пари - как да ограбите букитата 2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Схема за пари - как да ограбите букитата 2
Някой може ли да даде инфо за сайта Tonybet.....знам,че много хора тук го ползваха за баскет,по едно време пък беше трудно достъпването до сайта....Сега го отворих - без проблем,гледам горе вдясно,където стои фишът има поле,на което пише ''ЛВ'' - тоест може да се залага в левове....Да уточня,че никога не съм се регистрирал там.
- metodito
- Контакти:
Момчета, давайте предложения за буки. Реших да напусна най-после *ибаняците от бет365 и искам съвет за буки. Интересува ме да е коректен и сайта им да е читав. Това е. Тези британци от бет 365 са пълни боклуци. Дойдох си за малко в Търново. Не мога да залагам. Нямат нормална двуфакторна автентикация с есемес, а ме карат да им инсталирам *ибаното приложение-автентикатор. То е някакъв блоутуер, което и не ми се отваря. Няма съпорт, няма нищо. *ибаният им сайт сякаш е направен в час по трудовои въобще... Тъй де.
Бетаното са направили рязка и неприятна промяна в условията на бонусите, с променените изисквания са слезнали на циганското ниво на родните букмейкъри. :( Това се забелязва цяла седмица вече.
И все пак, по мое скромно мнение, си остават най-добрия оператор на родния пазар. Това в отговор на въпроса на колегата.
И все пак, по мое скромно мнение, си остават най-добрия оператор на родния пазар. Това в отговор на въпроса на колегата.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
И аз ако трябва да се местя, бих избрал Бетаното. За баскетбол-маняци, които играят на живо добър вариант е и Палмсбета, тъй като предлагат повече пазари за over/under точки на четвърт. За мен това си остава най-печелившият пазар на живо, ако играеш без схеми, бонуси и т.н.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
В палмсбет привърших триседмични опити за ''допълнителна верификация''....искаха ми 5-6 различни документа и срокът за одобрението на всеки беше 48 часа....след всеки качен документ чинно изчакваха 48-те часа - и бум - искаме нов документ.
Последният беше ''снимка на личната карта пред лицето ти и лист с днешна дата''.
Унижение безкрай.
Последният беше ''снимка на личната карта пред лицето ти и лист с днешна дата''.
Унижение безкрай.
- metodito
- Контакти:
Оказа се, че андроида ми е стар и си направих залог с чужд телефон, ма това е малоумно - всеки път да трябва да го правя. Направих си регистрация в Уинбет. Какво ще кажете за него?
@Tristann: Благодаря за отговора.
@Tristann: Благодаря за отговора.
Днес съвсем случайно видях съобщение в електронната си поща от бет 365 отпреди седмица.....доколкото го разбрах,искат при всяко поставяне на залог,независимо дали от смартфон или лаптоп - да ти виждат лицето на камерата.
Това ако го въведат и 'нашите' ще стане невъзможно да се играе от чужди акаунти....
В бет 365 съм с лимит от 2020-та,просто случайно им прочетох съобщението.
За градския не знам кво да посъветвам - ако му трябват високи коеф - ефбет,ако търси най-много пазари и опции - бетано.
Уинбет,инбет,сезам,алфауин,бетмаркет,8888 - ползват една и съща спортна платформа,всичко е 1 към 1,пазарите са бедни,коеф. също не са впечатляващи.
Това ако го въведат и 'нашите' ще стане невъзможно да се играе от чужди акаунти....
В бет 365 съм с лимит от 2020-та,просто случайно им прочетох съобщението.
За градския не знам кво да посъветвам - ако му трябват високи коеф - ефбет,ако търси най-много пазари и опции - бетано.
Уинбет,инбет,сезам,алфауин,бетмаркет,8888 - ползват една и съща спортна платформа,всичко е 1 към 1,пазарите са бедни,коеф. също не са впечатляващи.
mizantrop написа:Днес съвсем случайно видях съобщение в електронната си поща от бет 365 отпреди седмица.....доколкото го разбрах,искат при всяко поставяне на залог,независимо дали от смартфон или лаптоп - да ти виждат лицето на камерата.
Това нещо без да проверявам е в разрез с поне десетина закона за защита на личните данни. Едва ли го има по Европа. Възможно е да го прилагат само в страни като България и прочее. Това на запад някой ще ги осъди.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
- metodito
- Контакти:
Събират данни, за да ги продават с цел таргетирана реклама. При положение, че искат да си активирам и GPS на телефона... много данни. Интересно е, че още не са ги ударили по ГДПР.
- metodito
- Контакти:
bubka написа:mizantrop написа:Днес съвсем случайно видях съобщение в електронната си поща от бет 365 отпреди седмица.....доколкото го разбрах,искат при всяко поставяне на залог,независимо дали от смартфон или лаптоп - да ти виждат лицето на камерата.
Това нещо без да проверявам е в разрез с поне десетина закона за защита на личните данни. Едва ли го има по Европа. Възможно е да го прилагат само в страни като България и прочее. Това на запад някой ще ги осъди.
На мен като ми се случи се разрових, не е само при нас.