Drunken_Master написа:Thsmith написа:Drunken_Master написа:Thsmith написа:Абе клип или не, такъв член на горната камера на Американския сенат НЕ СЪЩЕСТВУВА и НЕ Е СЪЩЕСТВУВАЛ. Използва се сходната титла с местно представителство. Просто е супер тъпо да се разчита на това, че никой няма да погледне кой е автора или какъв е. Харесваш си някое мнение от анонимник Х и вече той става авторитетен понеже е на същото мнение като четящия. Найс...
ОК, прав си... Ама проблема е, че не е само той. На почти същото мнение е и Меркел, която чисто и просто си каза, че Минските споразумения са подписани, колкото да се даде време на изкуственията.
Ok, прав съм, но... няма но. Като искаш да цитираш Меркел, цитирай нея и да коментираме. Просто да е нещо реално, а не внушения които целят да излъжат/заблудят някой, който не чете внимателно.
Ми ето.... цитирал съм я по-горе. Дай да коментираме... Смяташ ли, че твоите любими САЩ имат пръст във войната в Украйна ? Да или не ?
САЩ са страната, която има полза от тази война и тя обслужва външните им интереси. Благодарение на нея, НАТО стана по силно и обединено то всякога и всичко под тяхното лидерство. От друга страна, Ватникленд е по изолиран и откъснат от Европа от когато и да е преди това. Това е резултат само и единствено от действията на путлер и неговите грешки. Той носи пълната отговорност и вина за ситуацията и огромния автогол, който си заби, огромните точки на външно-политическата сцена, които отбеляза САЩ. Никой друг освен него. Янките можеха да си скъсат задника, но нямаше как да постигнат и за 100 години и 1/10 от това, което Путлер успя за няколко месеца. Общо взето, всичко което можеха да искат.