Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят
THE G.A.M.E написа:Raoul_Duke написа:Куражът на ционистите се изчерпа с това да хвърлят няколко милиарда долара, за да дестабилизират страната.
На руснаците стискаше ли им в Югославия, Ирак ( на 2 пъти ) ... И Афганистан ?
За тези конфликти Кремъл заплашваше с това, че Съюзниците ще срещат руски войски, ама нещо ...
Истината е, че "Великите" сили няма да се сблъскат директно лесно.
Точно за това хурката я ядът други народи, на чиито територии си го мерят "янките" и русите.
Кремъл на Елцин
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Ето как изглеждат нещата:
- "Газпром" вдигна цената на газа за Украйна
- САЩ отпускат 1 млрд. помощ на Украйна
- Украйна си плаща на Русия
Кой е санкционирания

- "Газпром" вдигна цената на газа за Украйна
- САЩ отпускат 1 млрд. помощ на Украйна
- Украйна си плаща на Русия
Кой е санкционирания
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Путин е номиниран за Нобелова награда за мир
Ох, иронията.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
Русия ще конфискува активите на САЩ и ЕС в отговор на санкции
Съветът на Федерацията - горната камара на руския парламент – разработва законопроект, предвиждащ конфискуването на имоти, активи и сметки на европейски и американски компании, включително частни, в случай на санкции срещу Русия.
„Законопроектът дава възможности на президента и правителство да защитят нашия суверенитет от атаки”, - заяви авторът на документа, ръководителят на комисията по конституционно законодателство Андрей Клишас.
САЩ и ЕС заплашват Русия със санкции заради нейната позиция относно положението в Украйна.
Съветът на Федерацията - горната камара на руския парламент – разработва законопроект, предвиждащ конфискуването на имоти, активи и сметки на европейски и американски компании, включително частни, в случай на санкции срещу Русия.
„Законопроектът дава възможности на президента и правителство да защитят нашия суверенитет от атаки”, - заяви авторът на документа, ръководителят на комисията по конституционно законодателство Андрей Клишас.
САЩ и ЕС заплашват Русия със санкции заради нейната позиция относно положението в Украйна.
Шотландия поема по пътя на Крим
http://www.dnevnik.bg/evropa/novini_ot_ ... kampaniia/
Интересно каква ще е този път реакцията на държавния секретар на т. нар. "Съединени американски щати"?
Интересно каква ще е този път реакцията на държавния секретар на т. нар. "Съединени американски щати"?
Re: Шотландия поема по пътя на Крим
Гамаюн написа:http://www.dnevnik.bg/evropa/novini_ot_es/2014/02/17/2243495_shotlandiia_predupredi_london_za_negativnata_kampaniia/
Не знам, ама според мен ще е грешка за самите шотландци, да се отделят
CTAHKO написа:Гамаюн написа:http://www.dnevnik.bg/evropa/novini_ot_es/2014/02/17/2243495_shotlandiia_predupredi_london_za_negativnata_kampaniia/
Не знам, ама според мен ще е грешка за самите шотландци, да се отделятТи какво мислиш
Не зная той какво мисли, но според мен шотландците прави ще умрат ако се отделят от ингилизите. Има една сцена от филма "Трейнспотинг", в която единия от групичката ги заведе пред някакво подобие на планини, изпъчи се гордо и ги попита не се ли гордеят, че са шотландци. Героят на Юън Макгрегър му отговори, че не се гордее, щото англичаните били ч******й, но ги били колонизирали. "Ние, дори не сме си намерили свястна нация, която да ни колонизира!"- завърши той.
CTAHKO написа:Гамаюн написа:http://www.dnevnik.bg/evropa/novini_ot_es/2014/02/17/2243495_shotlandiia_predupredi_london_za_negativnata_kampaniia/
Не знам, ама според мен ще е грешка за самите шотландци, да се отделятТи какво мислиш
Е, поне няма да се натъпчат с пакистанци и афроевропейци, както вече все повече се случва в Англия. Може пък Шотландия да постигне икономическия бум на Ирландия отпреди няколко години - има всички предпоставки за това. И вече стискам палци на Уелс!
Икономическият бум беше, щото англетата им наливаха пари, за да си траят. С шотландците пък се опитаха да процедират по друг начин. Сложиха министър-председател на Англия човек с шотландски произход, ама ония нямат усещане и не се спират
Сега пък съвсем изнагляват. Искат да са независима държава, ама да ползват английската валута
Като са толкова ербап, да си сложат тяхна валута и да ги видим колко месеца ще удържат инфлацията да не им изяде парите