Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: Войната в Украйна

Мнениеот Drunken_Master » 26 фев 2023 23:37

ivan56 написа:Кажи си най-накрая, че си на страната на агресора и си искаш "руския мир"
Не се срамувай.
Защо всички, които сте на страната на злото ви е срам от позицията ви, и голяма част се пишете "неутрални" ?

Що пък да се срамувам ?! Никога не съм се срамувал от идеите си, възгледите и т.н. Да съм крил някъде, че съм русофил например ? Просто, колкото повече се ровичкам, толкова повече установявам, че в Украйна живеят масово промити мозъци... Промити, та чак извратени. Това да сваляш паметник на Пушкин примерно...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 26 фев 2023 23:41

А защо не ровичкаш по други места, за да видиш пък колко вие русофилите сте с промити мозъци? Вие сте по големи защитници на руският режим от самите руснаци, а никога не сте стъпвали там и не сте живели по техните закони. Пискаш като ученичка, че те били наказали тук за някакви мнение, а там за подобни неща направо ФСБ ти чука на вратата и ще чукаш камъни някъде из Сибир.

Дават ти видеа и ти бягаш като дявол от тамян от тях понеже сега си бил ял и не искаш да гледаш трупове каквито няма. Дават ти друго видео и ти ооо това е от еди си кой западен сайт. Ами чакай си ти някой да ти покаже нещо против Русия в русофилските сайтове и се затвори в розовият си балон.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 26 фев 2023 23:46

Drunken_Master написа:
ivan56 написа:Кажи си най-накрая, че си на страната на агресора и си искаш "руския мир"
Не се срамувай.
Защо всички, които сте на страната на злото ви е срам от позицията ви, и голяма част се пишете "неутрални" ?

Що пък да се срамувам ?! Никога не съм се срамувал от идеите си, възгледите и т.н. Да съм крил някъде, че съм русофил например ? Просто, колкото повече се ровичкам, толкова повече установявам, че в Украйна живеят масово промити мозъци... Промити, та чак извратени. Това да сваляш паметник на Пушкин примерно...

И какъв русофил си?
Харесваш Сталин, Путин и СССР, това не те прави русофил.
И едно е да си русофил съвсем друго е да бъдеш на страната на злото и агресора.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 26 фев 2023 23:47

JimBeam написа:А защо не ровичкаш по други места, за да видиш пък колко вие русофилите сте с промити мозъци? Вие сте по големи защитници на руският режим от самите руснаци, а никога не сте стъпвали там и не сте живели по техните закони. Пискаш като ученичка, че те били наказали тук за някакви мнение, а там за подобни неща направо ФСБ ти чука на вратата и ще чукаш камъни някъде из Сибир.

Оффф... Извинявай, ти дето си върл защитник на САЩ, където ако напсуваш чернилка може те вкарат в затвора. Айде, не ми обяснявай глупости. Ето само малко част...

Майерс Ленърд от Маями Хийт е наказан за седмица и глобен с 50 хиляди долара заради проява на антисемитизъм, съобщава НБА. 29-годишният играч обиди еврейската общност по време на гейминг лайв стрийм и по-късно се извини.
"Коментарът на Ленърд е непростим и болезнен. Подобни неща нямат място нито в НБА, нито в нашето общество", каза комисионерът на Лигата - Адам Силвър.
Ленърд, който в момента така или иначе е контузен, е задължен също така да участва в програма за борба с дискриминацията.

Кайри Ървинг се забърка в скандал на сериозно ниво, след като промотира антисемитски филм в профила си в Twitter, а малко след това изтри въпросните коментари. Звездата на Бруклин Нетс бе критикуван от организацията на професионалните играчи в НБА.
"Антисемитизмът няма никакво място в обществото ни. Асоциацията на игрчите в НБА се фокусира върху това да създаде обстановка, където всеки може да бъде приет. Отдадени сме на това да помогнем на играчите да разберат, че някои думи могат да доведат до разпространяването и популяризирането на омразни идеологии. Ще продължим да работим срещу речта на омразата", гласи позицията на организацията на играчите.
По-интересното в случая е това, че името на Ървинг не присъства във въпросната декларация, но все пак е ясно, че става дума за него.
Собственикът на Бруклин Джо Цай вече изрази разочарованието си от действията на Ървинг, а НБА също се изказа остро по адрес на Кайри, но подобно на асоциацията на играчите - не спомена името му
Самият играч пък изглежда е притеснен от случващото се и пропусна последната среща с медиите. Освен това отново използва Tiwtter, за да обясни, че не е искал да обиди религиозните виждания на когото и да било - "Уча се от всички религии в живота", написа той.
Пойнт гардът на "мрежите" редовно се забърква в противоречиви ситуации, които нямат нищо общо с баскетболната игра - преди време той заяви, че вярва в теорията, че земята е плоска. През миналия сезон пък отказваше да се ваксинира и така пропусна голям брой от мачовете на Бруклин от редовния сезон.

Собственикът на Финикс Сънс Робърт Сарвър беше наказан за една година и глобен с 10 милиона долара след разследване на НБА аз расизъм и хомофобия.
Баскетболната организация на САЩ установи, че Сарвър е проявил поведение, което нарушава общите стандарти на работното място.
Открити са доказателства за език на расизъм, неравно третиране на някои от служителите му, както и поведение и изявления срещу жените. Дори се говори за тормоз към някои от служителите му.
Разследването е интервюирало общо 2 души и е разгледало 80 хиляди документа, видеоклипове. То започва след статия на ESPN през ноември миналата година.
Сарвър е глобен с максималната възможна сума, но въпреки това докладът съобщава, че поведението му не е мотивирано от расова или полова неприязън.
Неговото наказание е по-леко от това, което беше наложено на бившия собственик на Лос Анджелис Клипърс Доналд Стърлинг, който беше наказан доживот от НБА през 2014-а.
Тогава той бе записан да използва расистки език в личен разговор.
"Сарвър коментира санкциите си по следния начин: ""Въпреки че не съм съгласен с някои от подробностите в доклада на НБА, бих искал да се извиня за моите думи и действия, които са обидили нашите служители. Поемам пълна отговорност за това, което направих. Съжалявам, че съм причинил болки и за тези грешки. Те не са в съответствие с моята лична философия или моите ценности."
Комисарят на НБА Адам Силвър описа доклада на своята организация като "обезпокоителен и разочароващ".
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 26 фев 2023 23:49

ivan56 написа:И какъв русофил си?

Пак повтарям - не е особено ясно, кой е агресора в този случай. Айде коментирай ми изказванията на Меркел и останалите за Минск 2014...
Изображение

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 27 фев 2023 00:09

Не било ясно кой е агресора разбираш ли, логиката на русофилите хахха

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 27 фев 2023 00:16

ivan56 написа:
Drunken_Master написа:
Не се срамувай.

И какъв русофил си?
Харесваш Сталин, Путин и СССР, това не те прави русофил.[rating][/rating]

По принцип си прав, въпросът е че никой не прави разликата.. Класиците остават подвластни на на победителите...

Да не бъдем лицемери, много смърт и агресия имаше през тези години... и след смъртта на лидерите, войната между Русия и Украйна ще съществува...не заради човешките права, а заради личните интереси.

Когато манипулираш човешките емоции, накрая ще създадеш чудовището от което се страхуваш...

Лекс Лутър няма национална принадлежност, а само власт и сила.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 27 фев 2023 00:26

Drunken_Master написа:
ivan56 написа:И какъв русофил си?

Пак повтарям - не е особено ясно, кой е агресора в този случай. Айде коментирай ми изказванията на Меркел и останалите за Минск 2014...

Няма какво да повтаряш.
Русия нападна Украйна и влезе на нейна територия.
А ти се опитвай да си търсиш оправдания, защо подкрепяш агресора.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 27 фев 2023 00:32

Проблемът е ,че САЩ напада Русия като навлиза в тези територии много по-ранно.

Агресията не се изразява само чрез брутални действия, а и чрез подготовка за такива, преди те да се случили...

На САЩ не им пукаше какво ще се случи, не защото ще умрат хора, а защото знаят, че от това ще имат полза...
Последна промяна от Furious_Monk на 27 фев 2023 00:37, променено общо 1 път.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 27 фев 2023 00:34

Furious_Monk написа:
ivan56 написа:
Drunken_Master написа:
Не се срамувай.

И какъв русофил си?
Харесваш Сталин, Путин и СССР, това не те прави русофил.[rating][/rating]

По принцип си прав, въпросът е че никой не прави разликата.. Класиците остават подвластни на на победителите...

Да не бъдем лицемери, много смърт и агресия имаше през тези години... и след смъртта на лидерите, войната между Русия и Украйна ще съществува...не заради човешките права, а заради личните интереси.

Когато манипулираш човешките емоции, накрая ще създадеш чудовището от което се страхуваш...

Лекс Лутър няма национална принадлежност, а само власт и сила.

Истината е следната. Повечето войни започват , защото в някоя държава застава един Идиот на чело, който си мисли, че всичко му принадлежи и не зачита желанието и значението на другите. Ако в Москва нямаше такъв идиот руския народ никога нямаше да тръгне да завоюва чужди територии и да си избива децата. Съвсем логично Идиота не изпраща децата си на фронта, а ги крие в бункери. Пука му само за себе си и не зачита собствения си народ. Успял е да го зомбира до такава степен, че да го следват като овце на заколение. Същите са и в Северна Корея и Китай. В Китай имат някаква фалшива версия на свобода и това държи до момента Си на власт. Мен най-много ме дразни факта, че съществуват поддръжници на подобни Идиоти. Това са хора, които съзнателно са се оставили да бъдат лъгани и мамени. Ето пример. Руснаците лъгаха, че няма да нападат Украйна с месеци. Тези хора повтаряха лъжите на руснаците. Руснаците нападнаха Украйна. Тези хора вместо да загреят, че ги правят на маймуни, продължават доброволно да се правят на маймуни сами и продължават съвсем целенасочено да разпространяват лъжи, знаейки, че са лъжи, но отказвайки да го приемат. Това има елементарно обяснение според психолозите. Ако тези хора повярват, че са били лъгани това може да разруши целия им душевен свят и просто не могат да понесат факта, че са лъгани, защото ги е срам. Затова предпочитат да продължават да подкрепят лъжите и да се заблуждават. Това явление се наблюдава само и изключително в бившите соц републики, където населението е било лъгано с десетилетия и не му е комфортно, когато някой се опитва да му отвори очите и да му покаже истината. Това е, като изневеряващите съпрузи и съпруги. Много често техните половинки отказват да приемат изневерите и продължават да си затварят очите, за да не се разруши имагинерния им свят.
Между другото такова животно като русофил, американофил и въобще всякакъв фил по света няма. Това е понятие създадено от Царска Русия за да оправдаят чуждопоклонничеството към нея, а от друга страна да маркират “враговете” си като някакви фоби. Срамно е, че толкова много хора имат достъп до толкова много документи и информация, а са толкова глупави и мързеливи, че се оставят на простаци да ги ръководят.

Върни се в “Свободна зона”