Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Messi_fan

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Messi_fan » 18 мар 2015 13:26

Гледам тук дъ гейм пак го правите крив и го карате да се обяснява като млада ученичка. :lol: :lol:

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 18 мар 2015 13:26

CTAHKO написа:
THE G.A.M.E написа:
CTAHKO написа:Абе играч, ти каква история четеш бре, момче 8-) Вземи и наистина отвори някоя историческа книжка ;) Гледам ти, чета ти постовете...търпиш, търпиш, ама то твоето вече не се трае бре ;) Толкова да си далече от истината, че не е истина ;)

Както писах ...
THE G.A.M.E написа:Аргументи, факти, нещо ... :roll:

Кое от написаното не е вярно ?

Ако ще се замеряме с обвинения, пак няма начин да спечелиш. ;)

На първо време, чел ли си "История Славянобългарска" или не 8-)

История славянобългарска не съм я чел.
Виж история СлавнО българска съм я чел.

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 18 мар 2015 13:29

Alexx написа:
CTAHKO написа:
THE G.A.M.E написа:
CTAHKO написа:Абе играч, ти каква история четеш бре, момче 8-) Вземи и наистина отвори някоя историческа книжка ;) Гледам ти, чета ти постовете...търпиш, търпиш, ама то твоето вече не се трае бре ;) Толкова да си далече от истината, че не е истина ;)

Както писах ...
THE G.A.M.E написа:Аргументи, факти, нещо ... :roll:

Кое от написаното не е вярно ?

Ако ще се замеряме с обвинения, пак няма начин да спечелиш. ;)

На първо време, чел ли си "История Славянобългарска" или не 8-)

История славянобългарска не съм я чел.
Виж история СлавнО българска съм я чел.

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D1% ... 0%BA%D0%B0

Шах и мат. 8-)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 мар 2015 13:35

Messi_fan написа:Шах и мат. 8-)

славѣноболгарскаѧ

Ей това, уголеменото, предизвиква доста спорове.

Като го махнеш, се получава една напълно различна дума.
Да не говорим, че самата "буква" няма смисъла и не се чете така, както за съжаление се е приело в нашата наука.
Последна промяна от THE G.A.M.E на 18 мар 2015 13:41, променено общо 1 път.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 18 мар 2015 13:38

THE G.A.M.E написа:
Messi_fan написа:Шах и мат. 8-)

славѣноболгарскаѧ

Ей това, оголеменото, предизвиква доста спорове.

Като го махнеш, се получава една напълно различна дума.
Да не говорим, че самата "буква" няма смисъла и не се чете така, както за съжаление се е приело в нашата наука.

Уголемен. Засрами се. :mrgreen: Слаб 2! Напиши 100 пъти на дъската Уголемен. :lol:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 мар 2015 13:42

fcb_bg написа:Уголемен. Засрами се. :mrgreen: Слаб 2! Напиши 100 пъти на дъската Уголемен. :lol:

Е на работа съм да го ева... И явно не е добре човек да се раздвоява в дейностите. :lol:

Поправено. ;)
Дарвин е в грешка !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 мар 2015 13:48

Пф, то било темата за световната политика... Да влезем в русло.

THE G.A.M.E написа:Ционистката партия води пред Ликуд на Премиера Нетаняху, на предсрочните парламентарни избори в Израел.

Преди няколко дни Нетаняху беше казал, че се готви свалянето му от власт за сметка на ционистите, и предизвика голям скандал в САЩ. :roll:

Все пак ционистите няма да имат мнозинство, трябва да правят коалиция, ама Нетаняху за сега отказва да работи с тях.
Тоя Ционистки Съюз бил ляво-центристки, ама май по-скоро бие на крайно ляв-националистически. :?

На проучванията може и да са водели, ама реално печели партията на Нетаняху.

Ционистите били за разбирателство с палестинците и Иран. :o
Ама политиката на настоящият Премиер, била в разрез с американската. :lol:

Ходи ги разбери к'ви игри играят евреите ...
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 18 мар 2015 13:49

THE G.A.M.E написа:
fcb_bg написа:Уголемен. Засрами се. :mrgreen: Слаб 2! Напиши 100 пъти на дъската Уголемен. :lol:

Е на работа съм да го ева... И явно не е добре човек да се раздвоява в дейностите. :lol:

Поправено. ;)

Зависи от дейностите. Пиене на биричка, седнал на дивана се връзва с тва да ти правят ми ми.

Недей да правиш генерални изводи ся. :lol:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 18 мар 2015 13:50

CTAHKO написа:
Player написа:Много глупаво разсъждавате за Хитлеристка Германия. Това беше големия шанс света да стане много добро място за живеене. Само, че скочиха всички дружно за попречат на това. Давате ли си сметка една победена страна от ПСВ, унижена по всякакъв начин, икономически, военен, морален да се вдигне и да помете цяла Европа, да прати подводници до Ню Йорк и американците да треперят от страх и да е на стотина метра от река Волга в Сталинград, след което падаха руснаците. Можете ли да го осмислите какъв подвиг невиждан в историята направи онзи дребничкия вегетарианец с мустачките. Аз също като малък го мислех за най-голямото зло, но след като разбрах цялата работа около провокацията да се включи САЩ в ПСВ, заради което Германия губи войната, в това число и ние. След това как се гаврят с Германия по ужасно унизителен начин, в това число и с нас, по такъв по който всички са си го заслужили. Малко им е това което им се случи, трябваше по-твърдо да действа Хитлер и да не остави британците да се измъкнат в Белгия. Там евреите му направиха номер и го спряха. Беше ли ги разбил там британците, а не да ги остави да се измъкнат, щеше да му остане само източния фронт и жална им майка на руснаците. Нямаше да има американци в Европа. Първо щеше да смаже руснаците, а после с японците щеше да покори САЩ. Да не говоря през нашата призма как щеше да си вземем всичко от съседите от територии до всичките пари с лихвите които сме им платили от ПСВ. Нямаше да има Македония, Щеше да сме и на Бяло море и още какво ли не. И ние и Германия и света загуби от това, че Хитлер беше победен. Не той е злото, той е противодействието, което роди действието на победителите от ПСВ. Надеждата умря, но не съвсем за мен, защото го има днешен Китай. Сега подобна надежда да наложи на света нещо различно от статуквото въведено от Русия и САЩ, виждам в Китай. Има много различия с Германия, но има и прилики.

Каквото и да си говорим, България е губеща от това развитие на събитията :!: Интересно обаче, защо във Франкфурт са мобилизирани над 10 000 полицаи 8-) Томи да каже 8-) Нали икономиката на ЕС е нъмбър бир :) Всичко е окей и нищо не може да принуди европейската икономика да клекне 8-) Що стана бре :lol:

Нъмбър бир е да :lol: :lol: С това евро, долареса стана 1.83 :evil:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 18 мар 2015 14:07

Интересно как политиките на САЩ и Русия си приличат като две капки боза, но едните са много лоши, а другите много добри. Ей това не ми става ясно. Погледнете им пропаганда, шпионаж, политически убийства, диктат над по-малките и слабите, военни инвазии, контрабанда дори, всичко им е еднакво. Ако не знаете все още тези факти, вижте малко информация.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=PbB1BB2yqiA[/youtube]

Върни се в “Свободна зона”