boabbb написа:ReBorn1982 написа:Е то БРИКС е, кажи речи, половината население на планетата плюс Иран, Венецуела, арабите, Африка ..... реално извън Запада (САЩ и слуги) почти всички останали си търгуват с Русия. Просто се иска малко време да се преструктурира руската икономика, но е абсурд да фалират. Значението на Запада в световен план става все по-малко и по-малко, а скоро и Китай ще свали САЩ от икономическия трон .....
По принцип ми знаеш политическите възгледи, но нека сме реалисти - преди да убиеш долара, трябва физически да убиеш американците ... Точно това мен ме притеснява най-много.
Да, лошото е, че САЩ са готови на крайности само и само да запазят господството на долара. Щото без него загиват. Хубавото е, че все повече държави осъзнават, че САЩ използва долара като бухалка и за рекет, и вземат първи мерки за постепенно откъсване. Да, процесът ще е дълъг, най-вероятно и кървав, но .....
boabbb написа:Иначе до преди малко слушах 30 минути реване в новините колко украинци са изтрепани, някакви малоумници даже излезли да протестират, вместо в петък вечер да си сипят по една ракия. Честно казано ми е през оная работа колко украинци са изтрепани - те му ръкопляскаха на малоумния полуръст когато се дървеше на другия полуръст, сега да си понасят последствията.
То масовката са украинци и останалото малко руски либерасти и родни либерасти. Нормалните хора дори не знаеха повечето, че ще има "хепънинг".