Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
Santiago Munezz написа:Вчера беше уникален ден... Пирин Гоце Делчев спечели историческа промоция в "А" група после и Челси спечели за първи път Шампионската лига.Паметен ден,паметна дата 19.05,2012г. тая дата няма да я забравя никога....на седмото небе съм!!!!
Ама и джоба така ми олекна от почерпки,които преди това бях обещал,че.....![]()
Kallachew написа:Santiago Munezz написа:Вчера беше уникален ден... Пирин Гоце Делчев спечели историческа промоция в "А" група после и Челси спечели за първи път Шампионската лига.Паметен ден,паметна дата 19.05,2012г. тая дата няма да я забравя никога....на седмото небе съм!!!!
Ама и джоба така ми олекна от почерпки,които преди това бях обещал,че.....![]()
Не само на теб ти олекна джоба![]()
![]()
, повече не обещавам нищо...
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
JackPackage написа:Не мога да разбера едно нещо само.....имам същите показатели като Даунинг, него го викат в Англия за Евро 2012, а мене Любо Пенев за една контрола не иска да ме извика поне....![]()
![]()
![]()
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:JackPackage написа:Не мога да разбера едно нещо само.....имам същите показатели като Даунинг, него го викат в Англия за Евро 2012, а мене Любо Пенев за една контрола не иска да ме извика поне....![]()
![]()
![]()
Помня като докараха в ЦСКА сина на тогавашния румънски национален треньор (Пицурка ли беше?), дето имаше 2 гола в румънското за 3-4 години. Та един приятел вика, "да вземат мене, аз имам само 2 гола по-малко от него".![]()
JackPackage написа:аз кво да кажа.....с моите Атлети и Челси още имам почерпки да давам![]()
![]()
![]()
Santiago Munezz написа:JackPackage написа:аз кво да кажа.....с моите Атлети и Челси още имам почерпки да давам![]()
![]()
![]()
Ти за съгражданите ти,че се класираха в А група няма ли да черпишили те бъркам,че си от Гоцето!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта