GOLEADOR написа:Levskifan1914 написа:GOLEADOR написа:И като си отиде да се върне Орешарски,а Станишев да продължи да се целува с Доган?Айде няма нужда.И да те попитам как ще ти откраднат парите като ТИ определяш къде да отидат?
Ключ за темата менте!
И Станишев и Ахмед Доган и Бойко Борисов са едно и също зло, което унищожава България с една и съща сила.
Отговори си на няколко прости въпроса :аз искам да си изкарам спестяванията от НОИ дават ли ми този избор? За кого е необходимо това? Защо се прави сега? Защо се бърза? Защо това не е предвидено в бюджета на НОИ?
Очевидно е, че искат да прилапат едни пари. Всички приказки, рязко са се загрижили за правото на избор на хората и свободата са залъгалка за малки деца и много прости хора и най-вече плоча, която да въртят докато прибират сухото
ТИ решаваш къде да отидат парите ти и за това са виновни ГЕРБ и ББ!Това право никой не може да ти го отнеме!Ако направиш грешен избор не обвинявай друг,а се мисли преди да действаш!
Такова решение не се взема от днес за утре. За да няма удар върху фондовете (поради прибързана продажба на активи) трябва парите на прехвърлилите се в НОИ да се изискват в няколко годишен срок. Ама това не е по вкуса на Тиквун Ага - той има нужда от пари за 2015 или най-късно 2016 и ще си ги открадне. Освен това Ковачки и други "добросъвестни" собственици също ще си прехвърлят пасивите върху държавата (мен и теб). Защо според теб от Лидер подкрепиха закона?