MaRTo1233 написа:Един кон влязъл в един бар и казал: - И к'во кат съм кон... и излязъл ....![]()
Хахахахахахахх това го има отдавна още. Направо епик

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MaRTo1233 написа:Един кон влязъл в един бар и казал: - И к'во кат съм кон... и излязъл ....![]()
ЕМИЛ написа:Иванчо кани приятел вкъщи и казва:
- Имаме си ново куче!
Другарчето му:
- Хапе ли?
Иванчо:
- Точно това искам да разбера!
old_traff написа:ЕМИЛ написа:Иванчо кани приятел вкъщи и казва:
- Имаме си ново куче!
Другарчето му:
- Хапе ли?
Иванчо:
- Точно това искам да разбера!
tevez написа:Един българин и един турчин катастрофирали много лошо на пътя. И двете коли били тотално размазани, ама наистина тотално. Но интересното било, че на тях двамата им нямало нищо. След като и двамата се измъкват изпод колите си, българинът вижда че на тениската на другия се показва турското знаме и казва:
- Aз съм от България, а ти си от Турция. Виж какво стана с колите ни, размазани са на нищо а ние двамата сме живи и здрави. Това трябва да е знак от Господ. Бог сигурно е искал да каже, че ние трябва да се подкрепяме от сега нататък, да забравим враждите между нашите нации и да бъдем приятели от тук нататък.
Турчинът отговаря:
- Според мен си абсолютно прав, това е знак от Господ.
Българинът изведнъж забелязал, че едно шише ракия стои на задния прозорец на колата и рекъл:
- А ей го виж още един знак от Господ. Всичко в колите ни е счупено, но това шише ракия бог го е оставил непокътнато за да отпразнуваме приятелството си!
Подава той шишето на турчина и му казва:
- Ето пий нека да отпразнуваме късмета и нашето приятелство. Тучина казал, що пък не, това е голям късмет, трябва да се отбележи, взел шишето и глътнал 5-6 ама големи глътки ракия. След това подал бутилката на българина и той да си пиине малко, но българина сложил тапата на шишето и го оставил настрани.
- Няма ли да пиеш? - учудил се турчина.
- Ми не, мисля да изчакам полицията..
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 7 госта