Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот dunavfc » 19 дек 2014 01:40

Tommi написа:
dunavfc написа:Баси, колко много разбира този форум от НОИ и частните пенсионни дружества 8-)
Единственото скандално в случая е, че нямаш право на избор повече от веднъж, ако това се коригира, колкото и да не разбирам от тази материя, не виждам, какъв е проблемът.

Цялата пенсионна система е скандална и някой уж щеше да прави реформи. :) А то какви реформи се оказаха... :oops:

Така е, когато популизмът надделява над рационалните решения. Борисов си остава популист и няма оправия, добре, че "РБ" и АБВ са в коалицията, та малко да му дават отпор. Голям автогол си набиха ГЕРБ с тази "реформа", аз за първи път виждам някакъв проектозакон, който да не бъде подкрепян от абсолютно никой, освен предлагащите го :mrgreen:
Последна промяна от dunavfc на 19 дек 2014 01:42, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 19 дек 2014 01:41

dunavfc написа:Баси, колко много разбира този форум от НОИ и частните пенсионни дружества 8-)
Единственото скандално в случая е, че нямаш право на избор повече от веднъж, ако това се коригира, колкото и да не разбирам от тази материя, не виждам, какъв е проблемът.

Бе, ако наистина няма индивидуални партиди в НОИ (не съм запознат), то тогава как точно ще стане номерът да се местиш оттам, не ми е ясно.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 19 дек 2014 01:42

Corwin написа:

Бе, ако наистина няма индивидуални партиди в НОИ (не съм запознат), то тогава как точно ще стане номерът да се местиш оттам, не ми е ясно.

Сложна е материята, не бих се ангажирал да ти отговоря, защото съм лаик на тази тема, но предполагам, може да се измисли някакъв инструмент.

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 19 дек 2014 01:46

dunavfc написа:
Corwin написа:

Сложна е материята, не бих се ангажирал да ти отговоря, защото съм лаик на тази тема, но предполагам, може да се измисли някакъв инструмент.

И аз така. Затова не искам да заемам някаква силна позиция по тази тема, освен базовата, че държавата по дефиниция управлява по-зле от частника :D

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 19 дек 2014 01:50

dunavfc написа:
Tommi написа:

Цялата пенсионна система е скандална и някой уж щеше да прави реформи. :) А то какви реформи се оказаха... :oops:

Така е, когато популизмът надделява над рационалните решения. Борисов си остава популист и няма оправия, добре, че "РБ" и АБВ са в коалицията, та малко да му дават отпор. Голям автогол си набиха ГЕРБ с тази "реформа", аз за първи път виждам някакъв проектозакон, който да не бъде подкрепян от абсолютно никой, освен предлагащите го :mrgreen:

В случая е съчетание на популизъм и ултра ляво мислене. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 19 дек 2014 01:52

Corwin написа:

Освен да се прехвърлят само бъдещи вноски от НОИ към друг фонд, не се сещам за друга възможност.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 19 дек 2014 01:52

Corwin написа:
dunavfc написа:
Corwin написа:

И аз така. Затова не искам да заемам някаква силна позиция по тази тема, освен базовата, че държавата по дефиниция управлява по-зле от частника :D

Волен Сидеров не харесва това :mrgreen:

@Tommi

Най-интересното е, че няма нито един от ГЕРБ, който да се е опълчил срещу това, което е доста притеснително. Най-малкото го очаквам от Томислав Дончев. Не отива на една дясна партия подобно отношение към един, толкова важен въпрос. С подобни решения се дават аргументи на опоненти да се съмняват в "дясното" в ГЕРБ.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 19 дек 2014 02:04

dunavfc написа:
Най-интересното е, че няма нито един от ГЕРБ, който да се е опълчил срещу това, което е доста притеснително. Най-малкото го очаквам от Томислав Дончев. Не отива на една дясна партия подобно отношение към един, толкова важен въпрос. С подобни решения се дават аргументи на опоненти да се съмняват в "дясното" в ГЕРБ.

Как някой ще се опълчи? :) Това даже не мога да си го представя. :) А иначе те са си центристи, няма как да се говори за дясно нито на база политиката, която водят сега и преди, нито дори и на база предизборни програми.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 19 дек 2014 02:06

Лавират между двете течения, центристи, наистина е най-подходящото определение за ГЕРБ.

Потребителски аватар
професор Томов

Мнениеот професор Томов » 19 дек 2014 07:35

foetuss написа:
професорТомовеСТАНКО написа:Евала, машала, чок гюзел, още 3 пъти я копирай. Неуважаеми, името ти ми напомня на "feces", което означава "екскремент", да си знаЙш. 8-)

Да не навлизаме в оспамване, но това си е твой личен, вътрешен проблем и кафявите асоциации, които си правиш от разни думи, единствнено дава знак, че имаш дълбоки травми от детството свързани с аналното ти отверстие, където в шоков момент е влязло и излязло нещо,което е било коренно променено от първоначалния му вид и изненадан си видял твоите "feces" насилствено извадени и полепнали върху него 8-)

Благодаря Ви за моралната подкрепа! Според моите философски разбирания и защитените докторати, даденият индивид, с две думички бих го описал по следния начин "анално податлив"! С една дума: "педалче"! Благодаря Ви за проявеното разбиране към мен и търпението Ви към хората, на които цялата им същност се опира до обяснение от една думичка! Човещинка си е, какво да го правиш!
[rimg]http://cskanews.com/uploads/2012/12/CSKA-vsegda-budet-Pervym-e1355042795687.jpg[/rimg] [rimg]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRYqqdsNDBHIemnx4oiSogtSNZXsFDnHzkU23GgTEg-bENrGWR0bA[/rimg]

Върни се в “Свободна зона”