metodito написа:kingofpop написа:favaca8888 написа:kingofpop написа:favaca8888 написа:В България вирус или радиация няма !
Има една ТИКВА ! Е тва има България в момента.
А Вие всички сте несретници !
а ти къв си и кво си постигнал и кво си направил срещу тая тивка, че да си нещо по-различно от клетник, който взима по 700 лв на месец
Най-малкото си имам достатъчно за да си платя бирата и да имам правото на независимо мнение,щото парите си ги изкарвам сам,нямам шеф или някоя златна сперма.А сега ми отнеха дори и това да мога да работя САМО за 700 лв.Сега си седя вкъщи,не работя и изкарвам 0 лв. Предлагат ми ся заем,кредит,разсрочване,отлагане и на майка им у путката Аз просто искам само техните глави.На кол!
Жалко ако е така, но товяма нищо общо с факта, че според теб целия форум са несретници![]()
Иначе гледам има неква груап с фейса са се органзиирали за протест на 12 ти април пред Парламента, засега 10 000 са се събрали, поне ше има цирк
То това с фейс революциите го знаем. Но по некое време ще е добре да спрат ИнтернетЯ, че може и някой от тея виртуални бунтове да се окаже реален. Между другото на няколко места в Европа има едни зелени човечета в градовете с пълно бойно снаряжение, хамъри и така. Ще пуцат по вирОса ли?
Тва за протеста наистина е вярно засега са се събрали към 10 000 само, според мен трябва да се изсипят минимум 50 К за да не могат куките да смогнат