Всичко за Diema Sport и Trace sport stars
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Diema Sport 2 тръгва без допълнително заплащане
Ами четох че ще дават Френското а преди време Боби Борисов беше казал че ще дават мачове от 3,4 дивизия на Англия.
Lovech2000 написа:fen-fen написа:PFC Litex написа:Lovech2000 написа:И още 20 канала да пуснат няма да пълня гушата на Гелосания!
Защо реши, че Домусичев има нещо общо с Нова телевизия?
Защото е безнадеждно непросветен! А относно правата те са за А група и парите не отиват в Домуса, а в БФС. Там се разпределят към клубовете. Така е било и преди! Ама когато Михов държеше правата защо не ревяхте бе червени другари?
Ти да нямаш температура или си платен трол?
Домусчиев купи тв правата за А група за пет години срещу 30 млн. лв.
Айде напиши горното в Гугъл ...
Казваш купи......не са му подарени нали? Не ли най нормалното нещо да си върне инвестицията, който и да е? Ти ако дадеш 30 млн ще безплатно ли ще го раздаваш! Колко клубове авансово си взеха парите от ТВ правата и им бяха от полза!? А разпределението става точно така както ти казах!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
Lovech2000 написа:fen-fen написа:PFC Litex написа:Lovech2000 написа:И още 20 канала да пуснат няма да пълня гушата на Гелосания!
Защото е безнадеждно непросветен! А относно правата те са за А група и парите не отиват в Домуса, а в БФС. Там се разпределят към клубовете. Така е било и преди! Ама когато Михов държеше правата защо не ревяхте бе червени другари?
От, кого ги купи и какво направи след това с тях?

- Балкански Орел
- Контакти:
cska-632 написа:Страхотна новина. Вече ще има къде да гледате повторенията на повторенията на повторенията.
Тва беше добро.

[center]Levski & Lazio[/center]
Не се излагайте за 4 лева,няма и една кутия цигари,давам ги за да гледам един отбор и това е Левски ,нямам възможност да ходя по стадиони в момента и това си е алтернатива ,големи скръндзи сте ,българина винаги да не го минат случайно, как да плаща той за 3 канала ,ами като обичаш любимия си отбор ,футбола, спорта плащаш,едно на страна е че все още трудно запълват програмата си но така е защото още не са започнали първенствата,нима по другите канали не вървят безкрайни повторения на мачове.
parksf написа:Ами четох че ще дават Френското а преди време Боби Борисов беше казал че ще дават мачове от 3,4 дивизия на Англия.
Да не са намислили да дават и цесекато?

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Браво.Наистина страхотна новина.Време е и БТВ да направят един платен спортен канал и там да дават всички първенства които имат право да предават.Дано го направят час по-скоро.
Няма значение кои първенства ще купят.Коментаторчетата на Нова Броадкастинг за пълна трагедия.Аз искам качествен продукт като Skysport и само за такъв ще дам пари.Този пакет е на светлинни години от Skysports.Плащам за качество , а не за количество.И 10 канала да направят , но с този екип все ще са боклук.Аз пари за боклук не давам.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
-
- Контакти:
PFC Litex написа:Lovech2000 написа:fen-fen написа:PFC Litex написа:Lovech2000 написа:И още 20 канала да пуснат няма да пълня гушата на Гелосания!
От, кого ги купи и какво направи след това с тях?
Айде Гугъл де, не съм информационна агенция. Бяха партия с Батков, после срещу 500 хилки стана едноличен собственик.
Ясно е, че сте му фенове.

Илиев ти си пословично ясен, бягай сега в БСК форума да се правиш на интересен.
За лира и половина толкова, като стане цената толкова, колкото е на Sky ще имаме претенции.
Lovech2000 купил правата за 30 милиона и ги продал за 36, просто бизнес.
Като ми гледаш потребителското име дали съм фен на Домусчиев, ти как мислиш?
За лира и половина толкова, като стане цената толкова, колкото е на Sky ще имаме претенции.
Lovech2000 купил правата за 30 милиона и ги продал за 36, просто бизнес.
Като ми гледаш потребителското име дали съм фен на Домусчиев, ти как мислиш?
Последна промяна от PFC Litex на 23 юли 2015 17:12, променено общо 1 път.