Циганска престъпност, новини и случки свързани с цигани

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Долгопол
Контакти:

Re: Циганска престъпност, новини и случки свързани с цигани

Мнениеот Долгопол » 21 юли 2014 16:45

CTAHKO написа:
Долгопол написа:Уверявам те, няма как да се забрани на някого да гласува по време на избори. В противоречие е с принципите на демокрацията. Правото ти да гласуваш е юридически по-силно от задължението за основно образование. Не могат да им го отнемат само защото нямат основно образование :)

О, има, има, при това без да се нарушават никакви права или демократични принципи :) Хората са го измислили и го прилагат. Това че на нашите продажници не им стиска или нямат ЛИЧЕН интерес да го направят, си е отделен въпрос.

В кои демократични държави се прилагат такива рестриктивни мерки на циганите? :? Защо политиците трябва да вървят против личния си интерес? :) При нас целта на играта е да се задържиш най-много време на власт. Живков беше късметлия, но и я играеше добре.
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ? :lol: На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?

suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 21 юли 2014 17:04

Долгопол написа:
CTAHKO написа:
Долгопол написа:Уверявам те, няма как да се забрани на някого да гласува по време на избори. В противоречие е с принципите на демокрацията. Правото ти да гласуваш е юридически по-силно от задължението за основно образование. Не могат да им го отнемат само защото нямат основно образование :)

О, има, има, при това без да се нарушават никакви права или демократични принципи :) Хората са го измислили и го прилагат. Това че на нашите продажници не им стиска или нямат ЛИЧЕН интерес да го направят, си е отделен въпрос.

В кои демократични държави се прилагат такива рестриктивни мерки на циганите? :? Защо политиците трябва да вървят против личния си интерес? :) При нас целта на играта е да се задържиш най-много време на власт. Живков беше късметлия, но и я играеше добре.

Франция. Мерките им не са конкретно срещу циганите, а срещу всякакви малцинства и не са на принципа на "забраната". Просто за да имаш право да гласуваш, трябва да отговаряш на определени критерии и да изпълниш определени условия. А тези критерии са такива, че най засегнати са именно малцинствата. Като например да си плащал данъци и осигуровки определен период назад. Ако това го въведат в България, кой според теб ще е най-засегнат :)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Долгопол
Контакти:

Мнениеот Долгопол » 21 юли 2014 17:26

CTAHKO написа:
Долгопол написа:
CTAHKO написа:

Франция. Мерките им не са конкретно срещу циганите, а срещу всякакви малцинства и не са на принципа на "забраната". Просто за да имаш право да гласуваш, трябва да отговаряш на определени критерии и да изпълниш определени условия. А тези критерии са такива, че най засегнати са именно малцинствата. Като например да си плащал данъци и осигуровки определен период назад. Ако това го въведат в България, кой според теб ще е най-засегнат :)

Франция е добра само като морален пример. Там системата е тотално различна - мажоритарна. Мажоритарните системи са продукт на еволюцията на изборите и в политическата практика са взаимствани от правилата за избиране на висшия духовен клир на католическата църква. В България една мажоритарната система ще има точно обратния ефект - ще бетонира ДПС като балансьор ЗАВИНАГИ. :( Турците и циганите ще се затвърдят на власт и няма да бъдат взети никакви мерки.
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ? :lol: На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?

suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 21 юли 2014 17:38

Долгопол написа:Франция е добра само като морален пример. Там системата е тотално различна - мажоритарна. Мажоритарните системи са продукт на еволюцията на изборите и в политическата практика са взаимствани от правилата за избиране на висшия духовен клир на католическата църква. В България една мажоритарната система ще има точно обратния ефект - ще бетонира ДПС като балансьор ЗАВИНАГИ. :( Турците и циганите ще се затвърдят на власт и няма да бъдат взети никакви мерки.

Е, никой не говори за смяна на системата за гласуване,дали ще е пропорционална или мажоритарна, а за самия закон и кой има право да гласува и при какви условия. Макар че не съм много съгласен с това за ДПС :) Кой турчин или циганин ще гласува за Пеевски, Христо Бисеров или Йордан Цонев 8-) Та те освен Доган и Местан други имена не знаят :) То не че в другите партии нещата са по-различни де.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Долгопол
Контакти:

Мнениеот Долгопол » 21 юли 2014 17:52

CTAHKO написа:
Долгопол написа:Франция е добра само като морален пример. Там системата е тотално различна - мажоритарна. Мажоритарните системи са продукт на еволюцията на изборите и в политическата практика са взаимствани от правилата за избиране на висшия духовен клир на католическата църква. В България една мажоритарната система ще има точно обратния ефект - ще бетонира ДПС като балансьор ЗАВИНАГИ. :( Турците и циганите ще се затвърдят на власт и няма да бъдат взети никакви мерки.

Е, никой не говори за смяна на системата за гласуване,дали ще е пропорционална или мажоритарна, а за самия закон и кой има право да гласува и при какви условия. Макар че не съм много съгласен с това за ДПС :) Кой турчин или циганин ще гласува за Пеевски, Христо Бисеров или Йордан Цонев 8-) Та те освен Доган и Местан други имена не знаят :) То не че в другите партии нещата са по-различни де.

Относно Франция имах предвид, че няма как да се вземе закон от държава с напълно различна политическа система. Иначе идеята за определени критерии е добра. Жалко, че няма да се реализира подобна в следващите 10-ина години.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 21 юли 2014 23:26

Обичам, когато държава, макар и рядко, започва да си върши работата...Към тая сган, относно този въпрос, не бива да има никаква пощада ! Не ме интересува, кой останал без дом, кой имал 14 деца на кого му били разрешили още от 92 год. да си строи незаконно.
Когато на мен ми разрешат и узаконят хасиедната на вр. Мусала или ми разрешат да си построя хотел точно до ез. Окото, тогава ще приема техните искания за справедливи. Единственото негативно впечатление ми направи, прекалено добродушното поведение на полицията. Те ги замерят с камъни , тухли и какво ли още не, а те ги галят като пиленца...Срещу такава сган, доказала се като непоправимо цивилизована, трябва да се действа диктаторско, античовешко и агресивно !

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 22 юли 2014 00:35

dunavfc написа:Когато на мен ми разрешат и узаконят хасиедната на вр. Мусала или ми разрешат да си построя хотел точно до ез. Окото, тогава ще приема техните искания за справедливи.
Можеш да го направиш и сега, просто кажи, че си циганин с 8 чавета и се дръж агресивно. :D

Колкото до отношението на полицията, днес ми хареса как нахлуха в Стара Загора, блъскайки сганта. Така се прави.
Една циганка се направи, че припадна, беше достойно за театър изпълнение.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 22 юли 2014 00:41

Не ми харесва това на полицията, че е прекалено мека и човешка. Тая сган заслужава тупаници, ритници , палки и куршуми ! Качиха се 200 циганина на покрива и започнаха да целят полицаите с каквото им попадне. Извади пушките, стреляй на месо, а да видим ,тогава кой , какъв театър ще играе...
Както и спомена, оная отвратителна циганка започна много театрално да крещи, да припада, да умира, а като си "взема" дръвца от гората, викаше ли, мамицата и мръсна ? Трябва желязна дисциплина срещу подобна сган ! Едно от малкото неща, които не мога да не отбележа от иначе пагубният ни комунизъм е "възпитанието" което са получавали тези същества. Аз не знам, полицаите как издържат и имат нерви. Ще ме цели някакъв макак, който дори не може да ме напсува на български и аз ще го гледам отстрани !? Ще му счупя главата, пък после, ако решат, нека ме уволнят..

urkoto

Мнениеот urkoto » 22 юли 2014 09:14

Ах, втори пореден ден почва по велик начин за Уреца. Преди малко пак по нова имаше живо включване от маалата, продължава събарянето. Супер приятното пиче-репортерка Вероника Димитрова интервюираше някаква по едно време, която Уреца обърка с циганката от великия клип с край тип "Кевин Спейси - Обичайните заподозряни". За този велик клип става дума: http://vbox7.com/play:73dea5a146

Но Уреца се обърка, не е същата циганка за съжаление :mrgreen:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Възрастен
Контакти:

До къде я докарахме!

Мнениеот Възрастен » 22 юли 2014 18:59

Леле, леле – не е за вярване!
http://news.plovdiv24.bg/505228.html

Върни се в “Свободна зона”