Разрешиха със 140 км/ч по магистралите !!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: Разрешиха със 140 км/ч по магистралите !!!

Мнениеот smoothc » 25 яну 2012 18:41

А това, че веднъж съм си позволил да карам с 208 км/ч във Варна..., не означава, че винаги карам с толкова. И не, че нещо може да ме оправдае, но обстоятелствата наистина го налагаха! А на Аспарухов мост, където развих въпросната скорост просто няма от къде да ми излезе пешеходец.

Е,хайде сега пояснения ;) А останалите коли в движението по Аспарухов мост,сигурно се управляват от духове,а? :)

пс:Мегън,надявам се тези безумия от твоя страна,да са силно преувеличени,защото в противен случай жалко за теб наистина :|

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 25 яну 2012 18:42

megan fox написа:
Просто ако трябва завиваш настрани. Ако трябва се забиваш в дърво, стена, изхвърчаш от мостта, ако си на мост..., но няма да убиеш никого! Това, че ти си решил да хвърчиш на пътя не означава, че трябва да убиваш и околните! Ако някой ти излезе на пътя... правиш всичко по възможностите ти, за да го избегнеш и да не го убиеш, а ти ако умреш - умреш - никой не те е карал да караш толкова бързо!

Точно заради подчертаното знаците са 50 км/ч - имаш шанс да избегнеш удара, както и ти ако се удариш в дърво, последствията за теб ще са по-малки. ;)
И това, че на оная ламарина пише 50км/ч, не означава, че стрелката на таблото трябва да сочи 50. 50 км/ч на знака означават максимална скорост.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 25 яну 2012 18:45

smoothc написа:
А това, че веднъж съм си позволил да карам с 208 км/ч във Варна..., не означава, че винаги карам с толкова. И не, че нещо може да ме оправдае, но обстоятелствата наистина го налагаха! А на Аспарухов мост, където развих въпросната скорост просто няма от къде да ми излезе пешеходец.

Е,хайде сега пояснения ;) А останалите коли в движението по Аспарухов мост,сигурно се управляват от духове,а? :)

пс:Мегън,надявам се тези безумия от твоя страна,да са силно преувеличени,защото в противен случай жалко за теб наистина :|

Ами за мой късмет случката не беше в час пик. А когато караш към Спешното умиращ човек последното нещо, за което мислиш е скоростта! Мислиш как по-бързо да стигнеш до проклетата болница, която е на десетина километра от мястото, от където си тръгнал!

И не преувеличавам, наистина карах с толкова, през останалото време по булевардите на града, ако няма задръствания карам с около 80...
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 25 яну 2012 18:47

pomiqrat написа:
child in time написа:
pomiqrat написа:Поредната хейтърска тема. Ало, ограничение на скоростта по магистралите не трябва да има, а това +10 е смешно. Който си кара с 200 ще продължи да кара с толкова, а тези които спазват ограниченията ще продължат да си карат със 100. Много ми е мъчно за всички мислещи като автора на темата.

Мегън ти да не се клонираш? :) Шегата на страна ! + 10 не са проблем + 30 +40 +50 ето ти истински проблем + безотговорни шофьори + липса на контрол + лоши пътища! Всяка сутрин като пусна ТВ и едно от първите неща за който информират е брой загинали през денонощието при автомобилни катастрофи! И докато това е водеща новина в БГ медиите всяко увеличение на скоростта ще е пагубно!

Явно не можеш да разбереш, че това го правят хора, които не спазват ограниченията на скоростта и на които шофирането не им се отдава.

Закона за движение по пътищата е за всички и не прави разлика между можещи и не можещи! Те са унифицирани за да са максимално неутрални и имат императивен характер! Тоест - спазват се безпрекословно! Всеки може да стане жертва ! Моженето и неможенето са субективни понятия убитите на пътя са тези които мерят до колко добри шофьори има в БГ! А жертвите са твърде много!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 25 яну 2012 18:48

megan fox написа:Ами за мой късмет случката не беше в час пик. А когато караш към Спешното умиращ човек последното нещо, за което мислиш е скоростта! Мислиш как по-бързо да стигнеш до проклетата болница, която е на десетина километра от мястото, от където си тръгнал!

И не преувеличавам, наистина карах с толкова, през останалото време по булевардите на града, ако няма задръствания карам с около 80...

Тържествено обещавам, когато идвам във Варна да се пазя от теб!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 25 яну 2012 18:49

fcb_bg написа:
megan fox написа:
Просто ако трябва завиваш настрани. Ако трябва се забиваш в дърво, стена, изхвърчаш от мостта, ако си на мост..., но няма да убиеш никого! Това, че ти си решил да хвърчиш на пътя не означава, че трябва да убиваш и околните! Ако някой ти излезе на пътя... правиш всичко по възможностите ти, за да го избегнеш и да не го убиеш, а ти ако умреш - умреш - никой не те е карал да караш толкова бързо!

Точно заради подчертаното знаците са 50 км/ч - имаш шанс да избегнеш удара, както и ти ако се удариш в дърво, последствията за теб ще са по-малки. ;)
И това, че на оная ламарина пише 50км/ч, не означава, че стрелката на таблото трябва да сочи 50. 50 км/ч на знака означават максимална скорост.

Знам какво означават знаците, споко. Просто не съм съгласен с посочените цифри! На шофьорите трябва да ни разрешат да караме по-бързо, а пешеходците трябва да стоят далеч от най-уживените булеварди, където хората карат по-бързо. Поне аз така ги виждам нещата. Не може на булевард с права отсечка над 1 километър да имаш ограничение от само 60!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 25 яну 2012 18:51

MCMXIII написа:
megan fox написа:Ами за мой късмет случката не беше в час пик. А когато караш към Спешното умиращ човек последното нещо, за което мислиш е скоростта! Мислиш как по-бързо да стигнеш до проклетата болница, която е на десетина километра от мястото, от където си тръгнал!

Тържествено обещавам, когато идвам във Варна да се пазя от теб!

Ако реша да мина отгоре ти, колкото и да се пазиш нямаш шанс :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 25 яну 2012 18:51

megan fox написа:

Знам какво означават знаците, споко. Просто не съм съгласен с посочените цифри! На шофьорите трябва да ни разрешат да караме по-бързо, а пешеходците трябва да стоят далеч от най-уживените булеварди, където хората карат по-бързо. Поне аз така ги виждам нещата. Не може на булевард с права отсечка над 1 километър да имаш ограничение от само 60!

Ти си един малък Бойко! ;)
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 25 яну 2012 18:51

Закона за движение по пътищата е за всички и не прави разлика между можещи и не можещи! Те са унифицирани за да са максимално неутрални и имат императивен характер! Тоест - спазват се безпрекословно! Всеки може да стане жертва ! Моженето и неможенето са субективни понятия убитите на пътя са тези които мерят до колко добри шофьори има в БГ! А жертвите са твърде много!

Конец! Най-точното и изчерпателно мнение в темата!

пс:Намалете скороста,ценете живота!

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 25 яну 2012 18:52

megan fox написа:
fcb_bg написа:
megan fox написа:

На Великден бяха на тротоара! ;) При тая касапница скоростта и сега е висока!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Върни се в “Свободна зона”