2012 - краят на света или началото на Нов Световен Ред ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

гражданин от село

Re: 2012 - краят на света или началото на Нов Световен Ред ?

Мнениеот гражданин от село » 03 яну 2012 23:57

зеления написа:Абе тарикат, к'во ми се правиш на интересен? Не може да не си се поровил в ника ми и да не си разбрал защо съм "зеления". А ако си толкова тъп ще ти кажа - защото съм фен на първия български футболен клуб ЧЕРНО МОРЕ! А както е известно и на последния хлапак в България екипа на любимия ми отбор е зелено-бяло. Ето за това съм "зеления". В рода ми "селянино от града" има достатъчно много борци срещу същия този ислям ( който уж е създаден от ЦРУ - голям смях. ) Последния от тях е вуйчо на баба ми ( да, доста съм възрастен за съжаление ), който е убит буквално дни преди освобождението ни от ТУРСКО РОБСТВО. Не напразно чалмите са се мъчили доста години да го убият - имало е огромна сума за награда за главата му. Пък как и няма да има като не е имало дори и един чалмалия в околията ( Търговищко ) да спи спокойно докато Караделю е защитавал българщината.
Така, че не се чудете защо ненавиждам радикалния ислям. Просто ми е заложено в гена. Сори за мекушавите. [/color]

За теб важи същото като за anro.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 04 яну 2012 00:03

гражданин от село написа:
зеления написа:Абе тарикат, к'во ми се правиш на интересен? Не може да не си се поровил в ника ми и да не си разбрал защо съм "зеления". А ако си толкова тъп ще ти кажа - защото съм фен на първия български футболен клуб ЧЕРНО МОРЕ! А както е известно и на последния хлапак в България екипа на любимия ми отбор е зелено-бяло. Ето за това съм "зеления". В рода ми "селянино от града" има достатъчно много борци срещу същия този ислям ( който уж е създаден от ЦРУ - голям смях. ) Последния от тях е вуйчо на баба ми ( да, доста съм възрастен за съжаление ), който е убит буквално дни преди освобождението ни от ТУРСКО РОБСТВО. Не напразно чалмите са се мъчили доста години да го убият - имало е огромна сума за награда за главата му. Пък как и няма да има като не е имало дори и един чалмалия в околията ( Търговищко ) да спи спокойно докато Караделю е защитавал българщината.
Така, че не се чудете защо ненавиждам радикалния ислям. Просто ми е заложено в гена. Сори за мекушавите. [/color]

За теб важи същото като за anro.

Знаеш ли колко ми пука за мнението на разни резаци като теб, продажнико!!!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 04 яну 2012 00:07

зеления написа:Знаеш ли колко ми пука за мнението на разни резаци като теб, продажнико!!!!![/color]

Най-лошо е при такива като теб,на които са им обрязани умствените възможности.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 04 яну 2012 00:25

8-)

Викторчo, aйде стига бате, с тия изтъркани номера, че щом някой пише за илюминати го прави с цел да оправдава някакви собствени житейски несполуки с тях. Аз поне пиша за Новия Световен Ред, за да отварям очи, а не да се оправдавам с него.
Тези общества са възникнали като тайни, но вече далеч не са такива. Всичко се прави явно и открито, и разбира се "за наше добро". Който иска да си отвори очите го вижда.
Що се отнася до Иран, Северна Корея и Куба, те също няма да бъдат забравени и оставени от илюминати. Рано или късно ще последват съдбата на Ирак, Афганистан и Либия. Не забравяй, че илюминати искат тотален контрол над целия свят !
И пак казвам - няма нищо тайно ! Всичко е толкова явно, че вече е превърнато в официална политика. В това число правителствата на Китай и Русия.
И както виждаш евреина Станишев го издигнаха за шеф на Европейските социалисти, нищо че баща му беше от Политбюро на БКП. Снахата на комунистическия род Пръмови - Меглена Кунева беше еврокомисар, а партийната секретарка Кристалина Георгиева бивша преподавателка по "Политикономия на социализЪма" днес е масонка, беше вицепрезидент на Световната банка, а в момента също е еврокомисар ...
За какви комунисти и какъв комунизъм намекваш ?! :lol: Те отдавна са масони ... ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 04 яну 2012 00:52

Интересно идеологията на комунизма от от какъв е формулирана и написана от какви е финансирана и проведена така наречената "Велика октомврийска революция" и кои всъщност е разчистил Сталин и кои най много ревът от него?Защо в Русия си харесват Сталинчо,но нехаресват(меко казано) едни изселници,които пък го мразят,че ги е лишил от властта и възможността да унищожат един народ?Някои няма защо да се сърдят,че спрямо тях се прилага собствената им идеология към другите народи написана преди 2-3 хиляди години(както те се хвалят).Сега за втори път се разминават с Русия,но този път последствията могат да са много по-големи и това ги изважда от равновесие.Ще чакаме последствията. ;)

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 04 яну 2012 01:43

гражданин от село написа:Интересно идеологията на комунизма от от какъв е формулирана и написана от какви е финансирана и проведена така наречената "Велика октомврийска революция" и кои всъщност е разчистил Сталин и кои най много ревът от него?Защо в Русия си харесват Сталинчо,но нехаресват(меко казано) едни изселници,които пък го мразят,че ги е лишил от властта и възможността да унищожат един народ?Някои няма защо да се сърдят,че спрямо тях се прилага собствената им идеология към другите народи написана преди 2-3 хиляди години(както те се хвалят).Сега за втори път се разминават с Русия,но този път последствията могат да са много по-големи и това ги изважда от равновесие.Ще чакаме последствията. ;)

A Сталин никак не унищожава народа си с индустриализацията, колективизацията, чистките и Втората световна война, така ли :shock: :shock: :shock: Ти май със смъртта на другаря Ким съвсем си се побъркал, внимавай че и Кастро и Чавес са на път :lol: :lol: :lol:
Изображение

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 04 яну 2012 02:01

Viktor4o_Rs написа:A Сталин никак не унищожава народа си с индустриализацията, колективизацията, чистките и Втората световна война, така ли :shock: :shock: :shock: Ти май със смъртта на другаря Ким съвсем си се побъркал, внимавай че и Кастро и Чавес са на път :lol: :lol: :lol:

Е,колкото и добронамерено и с цел да те подтикна да прочетеш и да се поинтересуваш и от други гледни точки ти си оставаш едно зомби.Надявам се ,че причината не е интелектуалните ти възможности,а временно състояние.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 04 яну 2012 02:13

Viktor4o_Rs написа:A Сталин никак не унищожава народа си с индустриализацията, колективизацията, чистките и Втората световна война, така ли :shock: :shock: :shock: Ти май със смъртта на другаря Ким съвсем си се побъркал, внимавай че и Кастро и Чавес са на път :lol: :lol: :lol:

Е,колкото и добронамерено и с цел да те подтикна да прочетеш и да се поинтересуваш и от други гледни точки ти си оставаш едно зомби.Надявам се ,че причината не е интелектуалните ти възможности,а временно състояние.

Много добре разбрах какво намекваш, просто обаче не съм съгласен като цяло ;) Да не говорим, че мнозина считат и Джугашвили за евреин, нещо което аз не мога да кажа вярно ли е или не :roll: Факт е, че Маркс, Енгелс, Зиновиев, Троцки, Каменев са все евреи. Само че Сталин е очистил не само последните трима, ами и хора от всякакви националности, предимно руснаци и украинци, както и че едни от най-близките му съратници Каганович също е бил чифут. Доколкото си спомням, малко преди смъртта си е имал някакви изблици на антисемитизъм в т.нар. "лекарско дело". Въпреки това, Йосиф Висарионович е изтрепал както казах най-много руснаци и украинци, и то немалко от тях комунисти, така че теорията ти увисва във въздуха ;)
Изображение

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 04 яну 2012 02:27

Viktor4o_Rs написа:

Много добре разбрах какво намекваш, просто обаче не съм съгласен като цяло ;) Да не говорим, че мнозина считат и Джугашвили за евреин, нещо което аз не мога да кажа вярно ли е или не :roll: Факт е, че Маркс, Енгелс, Зиновиев, Троцки, Каменев са все евреи. Само че Сталин е очистил не само последните трима, ами и хора от всякакви националности, предимно руснаци и украинци, както и че едни от най-близките му съратници Каганович също е бил чифут. Доколкото си спомням, малко преди смъртта си е имал някакви изблици на антисемитизъм в т.нар. "лекарско дело". Въпреки това, Йосиф Висарионович е изтрепал както казах най-много руснаци и украинци, и то немалко от тях комунисти, така че теорията ти увисва във въздуха ;)

Става дума за всичко под еврейско(юдейско),ясно ли е на някой кое е народността и кое е религиозната общност.Забрави за милионите и милиарди избити по западни писания и псевдо пазители на човешки права.Попитай за избитите през последните 100г. от демокрациите и ще ти се изправят косите от ужас.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 04 яну 2012 08:24

Бтв Що се ебавате със Северна Корея и тяхната скръб? Щом може при нас хора да реват за смъртта на бял негър, кво лошо има, че некви си реват за техния "лидер"? Това, че са комуняги не им отнема правото да скърбят!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Върни се в “Свободна зона”