Тема за Слави Трифонов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Red Warrior
- Контакти:
Re: Тема за Слави Трифонов
От 100 мнения има само 1 положително за Славчо! Явно се вижда колко го обича народа
Само не знам защо го търпят още...

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Red Warrior написа:todorov написа:Честно да си кажа, не си спомням, кога за последно гледах негово предаване. Мисля, че беше по времето на управлението на НДСВ. Тогава много се подиграваше с царя и неговата дъщеря Калина. В едно от предаванията беше поканен Митко Цонев. Тогава се разбраха Слави да не се подиграва, а Цонев да си обръсне мустака. И веднага в следващото предаване Славчо си започна пак старата песен. А иначе се замислете, защо се махнаха Тончо, Марта, Краси, Руслан, Любо, Камен, Албена, Росен, Деси и Алекс, балет"Дива".... Може и да съм пропуснал някой, за което моля за извинение!
Калин Вельов също се махна, както и едно момиче на барабаните - забравих как се казваше...
Рейди ли?
ЕМИЛ написа:много отдавна спрях да го гледам с изключение на актьорската вечер
Абсолютно. Краси ме разсмива само като се покаже. Иначе цялото шоу е евтин популизъм на килограм. Миналата година дивия Сашо Диков завря редколегията на кучето в ауспуха.
- Red Warrior
- Контакти:
Dani написа:Red Warrior написа:todorov написа:Честно да си кажа, не си спомням, кога за последно гледах негово предаване. Мисля, че беше по времето на управлението на НДСВ. Тогава много се подиграваше с царя и неговата дъщеря Калина. В едно от предаванията беше поканен Митко Цонев. Тогава се разбраха Слави да не се подиграва, а Цонев да си обръсне мустака. И веднага в следващото предаване Славчо си започна пак старата песен. А иначе се замислете, защо се махнаха Тончо, Марта, Краси, Руслан, Любо, Камен, Албена, Росен, Деси и Алекс, балет"Дива".... Може и да съм пропуснал някой, за което моля за извинение!
Калин Вельов също се махна, както и едно момиче на барабаните - забравих как се казваше...
Рейди ли?
Рейди май е сегашния кубинец в бенда. Имаше едно момиче след Калин Вельов - пълно с къдрава коса, която се махна също.
- Red Warrior
- Контакти:
tendulkar написа:ЕМИЛ написа:много отдавна спрях да го гледам с изключение на актьорската вечер
Абсолютно. Краси ме разсмива само като се покаже. Иначе цялото шоу е евтин популизъм на килограм. Миналата година дивия Сашо Диков завря редколегията на кучето в ауспуха.
Съгласен съм за Сашо Диков! Само че тогава Славчо го нямаше нещо. Диков каза, че повече няма да посмее да го покани в предаването и са оказа прав.