Щеше да е много смешно, ако не беше тъжно и жалко !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sixtynine
Контакти:

Re: Щеше да е много смешно, ако не беше тъжно и жалко !

Мнениеот sixtynine » 30 юли 2011 19:37

10 страници смях..честно!
Едно ново спортно съоражание ще се направи и веднага хора като автора ще се покажат да плюят нещо..
Ами нека възхваляват Бойко, нека се радват...От колко години друго за спорта не е правено?
Май наистина нищо не заслужаваме..Типично по български - като има нещо, то не е достатъчно..Като го няма - ама къде е?!
Изображение

Потребителски аватар
BS1913
Контакти:

Мнениеот BS1913 » 30 юли 2011 19:37

Right_side написа:Пак казвам много запалени фенове не можаха да се доредят за билети ... включително и аз . Залата се състои предимно от пенсионери , чички , гербери и т.н. Ще е друго като не е с безплатни билети

Дано само другото да не е полупразна зала 8-)
Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 30 юли 2011 19:38

Right_side написа:Пак казвам много запалени фенове не можаха да се доредят за билети ... включително и аз . Залата се състои предимно от пенсионери , чички , гербери и т.н. Ще е друго като не е с безплатни билети

При цени като във Варна ти гарантирам празна зала.
Човек не може да отиде с жена си и децата си, идва скъпичко. Кризата ни е*а мамата.
Виж какво правят поляците, залите им са фул, всички е в червено-бяло, пълен купон.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 30 юли 2011 19:39

BS1913 написа:

И полупразна да е, пак ще има повече хора, отколкото във Варна. Ама говори си... вие май не схващате.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
жълт ламтурник

Мнениеот жълт ламтурник » 30 юли 2011 19:39

magga написа:ФАКТ-на моя коментар един софиянец не направи забележка... ИЗВОД-много комплексирани и жалки хора,които искат София да рухне,за да се чувстват ОК :roll: Били открили залата не знам си как... Знаех си аз,че ако бяха пуснали траурни маршове щеше да е по-добре ама на не слуша Бойко.... Били говорили за Бойко,ми няма да благодарят на Доган я ,който и МП той обира пая,ако беше серГЕЙ нямаше ли да е същото ? Или тогава нямаше да има зала,за да могат пенсиите да ходят безплатно на море :mrgreen:

При кое правителство е направен конкурсът и е започнат проектът на залата?
Като те мързи да търсиш в нета, поне мисли малко!

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 30 юли 2011 19:40

biofreeze на 30 Юли 2011 19:31

mertezaker написа:

т biofreeze на 30 Юли 2011 19:14
Като не правят нищо,всички недоволни,като направят нещо,пак недоволни... Да еба жалкия народ,прост!

И ти си част от него...

Как го реши?

Не си ли от народа???

Потребителски аватар
жълт ламтурник

Мнениеот жълт ламтурник » 30 юли 2011 19:41

gzagorov написа:
BS1913 написа:

И полупразна да е, пак ще има повече хора, отколкото във Варна. Ама говори си... вие май не схващате.

Ми да я бяха направили за 40 000, та и на 1/8 да е пълна, пак да са колкото във Варна, или повече :evil:

Потребителски аватар
Phoenix_
Контакти:

Мнениеот Phoenix_ » 30 юли 2011 19:41

жълт ламтурник написа:
magga написа:ФАКТ-на моя коментар един софиянец не направи забележка... ИЗВОД-много комплексирани и жалки хора,които искат София да рухне,за да се чувстват ОК :roll: Били открили залата не знам си как... Знаех си аз,че ако бяха пуснали траурни маршове щеше да е по-добре ама на не слуша Бойко.... Били говорили за Бойко,ми няма да благодарят на Доган я ,който и МП той обира пая,ако беше серГЕЙ нямаше ли да е същото ? Или тогава нямаше да има зала,за да могат пенсиите да ходят безплатно на море :mrgreen:

Трай бе комуняга.. виж при кое правителство се харчеха бюджетни излишаци милиарди левове за 2 месеца в края годината, разпределени под масата.. аре са ходи търси по нета.. понеже си големия тарикат..
Последна промяна от Phoenix_ на 30 юли 2011 19:42, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 30 юли 2011 19:41

жълт ламтурник написа:

И като си тръгнал да мислиш, що не се сетиш, че проекта на въпросното правителство е предизборна кампания? Аман от дедуктивна мисъл...
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 30 юли 2011 19:44

жълт ламтурник написа:
gzagorov написа:И полупразна да е, пак ще има повече хора, отколкото във Варна. Ама говори си... вие май не схващате.

Ми да я бяха направили за 40 000, та и на 1/8 да е пълна, пак да са колкото във Варна, или повече :evil:

Ми да направят една зала за 40 зрители, да видим дали пък ще е празна :) Май наистина не схващаш идеята за ползата от подобни съоражения. Дай да си стоим с комунистическите мини-зали и насипни стадиони, нали?

Върни се в “Свободна зона”