За всички, които са имали такова детство

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: За всички, които са имали такова детство

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 05 май 2011 17:19

Защо ли имам чувството , че тази тема беше във форума на "Гонг" преди доста време?! ;) :lol: Всъщност, нищо лошо: повече млади хора ще могат да разкажат за себе си....
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 05 май 2011 17:23

Невероятно... времето отмина безвъзвратно, само приятните спомени и спонтанните усмивки ни останаха...

Да отидеш на училище половин час по-рано заради утринната гимнастика на двора

Да се наредиш в петък следобяд пред магазина за да дочакаш камиона с касите бира, която дадо ти чака с нетърпения, защото това ще е единственото му питие за събота и неделя :lol:

Да си пуснеш телевизора в 14.00 и да видиш онази пъстроцветна дъга и проглушителния звук пиуууууууууууууу :lol:

Да пуснеш "Хоризонт" и да слушаш "Спорт и музика", където предават мач от А РФГ

В понеделник сутринта да се наредиш на опашка за седмичника "Футбол" или да изрязваш снимки на отборите от последната страница на "Старт"

Да влезеш в бакалията и да кажеш "Ооооо, Пепи, дай едно кило" ;)

ДА СЕДНЕШ ПРЕД ЕЛЕКТРОНА И ДА ГЛЕДАШ "НЕОЧАКВАНА ВАКАНЦИЯ"... http://vbox7.com/play:4427676a .... и да пееш заедно с героите

........ДЕТСТВО МОЕ РЕАЛНО И ВЪЛШЕБНО
ДЕТСТВО МОЕ, ТАКА СИ МИ ПОТРЕБНО.....
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Georgiev11
Контакти:

Мнениеот Georgiev11 » 05 май 2011 17:47

Neron написа:Аз помня в малко по късно детство мятането на торби с вода от терасите някои даже гърмяха стабилно :D

Това е брутално бчха извикали полиция чак ни плашиха с големи глоби ама имаше само всички излесте от апартамента и до стената :lol:
Айде Барса ги изкърти, Сър-а гледа като Бай Тошо на 10 ноември :mrgreen:

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 05 май 2011 18:20

Спомням си, че по телевизията в понеделник даваха театър, в петък новините на руски и естествено руски филм, а най-хубаво беше в събота - късно вечер имаше "Студио Х". Майка ми много често ни забраняваше да гледаме тези филми със сестра ми, защото били страшни. Но ние пак намирахме начини и гледахме до късно. Понякога сме брали голям страх от тези филми :) Като свършехме училище в петък по обед, оставахме да играем мач докато свърши и втора смяна и се прибирах целия изпотен и капнал. Това беше почти всеки петък.
На топчета колко сме играли, на дупка, на серийки, цар и везир, на ръбчета. А спомняте ли си, че всяко топче струваше определени точки. Най-ценни бяха тези, които имаха разни листенца и колкото повече листенца, толкова повече точки струваше.
Спомням си как всяка сряда ходих да си купувам вестник "Старт", заради отбора на последната страница. Бях събрал стотици и още ги пазя.
Няма да забравя и предаването "Добро утро" всяка събота от 8.30 до 10.30 и филмчето, което даваха. Най-много се кефех на Хъкълбери Хрътката.
Невероятни години бяха, страхотни години!
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 05 май 2011 18:40

Първите ролкови магнетофони - Каштан, Тесла, Юпитер и неземните ролки с лента orwo .
И усилвател 2 х 15 VV Респром.
И първите касетофони - божествените Грундиг , грамадните Тошиба и гордостта на съветската промишленост ВеФ и Селена.
Първите портативни персонални касетофони със слушалки - Walkman на Sony с батерийка 1,5 V която задължително не изкарва цяла 60 мин. касета. И като идеш с него на село, бабите те гледат тъжно и си шушукат:
- Тц , тц , тц... На Петко момчето май е глухичко.
А записите правени на микрофон? От радиото - от Пулсиращи ноти и Любопитно петолиние.
И в средата на песента гласът на Тома Спространов .
Звукозаписните студия - 5лв. за касета с албум на западна звезда , само месец след като е излязъл.
Снимките на звезди от музиката и футбола от стрелбищата. Саманта Фокс ? Сандра?
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 05 май 2011 20:59

1.Най-добрите футболисти на света според теб са от любимия ти български отбор
2.Да играеш футбол на асфалта в училище докато се вижда топката
3.Да събираш картинки от дъвки,зрънчо,вафли и най-вече тези на Панини :lol:
4.Да си дадеш всичките пари (50 ст) за ледени сокчета и близалки
5.Да играеш на Супер Марио само, ако си написал домашните
6.Да довлечеш някоя жаба,котка,псе у вас и да ядеш бой
Хубаво беше :roll:
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 05 май 2011 22:02

ruashh написа:Спуканата топка се пълни с камъни, оставя се до тротоара и като мине някой, се подвиква: "Чичо ритни топката"!

Това е уникално. :lol: Един приятел ритна такава топка, падна пред нея, стана и отново искаше да я ритне, защото беше помислил, че е ритнал асфалта, а не топката :lol: :lol: :mrgreen:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 05 май 2011 22:08

Имаше една игра-магаре,където се нареждахме трима,четирима един зад друг,като пурвия се е хванал или за дърво или за стълб :) ,и други скачат на нас от горе,ако не се разкъсаме печелим и след това ние скачаме.Голямо шоу....
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 06 май 2011 12:02

Сега като ги прочетох, едно на 25-26 отговарям, ако не и повече. Хубави времена бяха :)
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 06 май 2011 12:04

Лос Че, и аз много добре го помня това с уокмените. И за да не ти се изтощават батериите, превъртахме касетките с молив :mrgreen:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”