Спомням си, че по телевизията в понеделник даваха театър, в петък новините на руски и естествено руски филм, а най-хубаво беше в събота - късно вечер имаше "Студио Х". Майка ми много често ни забраняваше да гледаме тези филми със сестра ми, защото били страшни. Но ние пак намирахме начини и гледахме до късно. Понякога сме брали голям страх от тези филми

Като свършехме училище в петък по обед, оставахме да играем мач докато свърши и втора смяна и се прибирах целия изпотен и капнал. Това беше почти всеки петък.
На топчета колко сме играли, на дупка, на серийки, цар и везир, на ръбчета. А спомняте ли си, че всяко топче струваше определени точки. Най-ценни бяха тези, които имаха разни листенца и колкото повече листенца, толкова повече точки струваше.
Спомням си как всяка сряда ходих да си купувам вестник "Старт", заради отбора на последната страница. Бях събрал стотици и още ги пазя.
Няма да забравя и предаването "Добро утро" всяка събота от 8.30 до 10.30 и филмчето, което даваха. Най-много се кефех на Хъкълбери Хрътката.
Невероятни години бяха, страхотни години!