Ужас!Новата зала в София прилича на кашон за телевизор

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Ужас!Новата зала в София прилича на кашон за телевизор

Мнениеот MORSKI » 13 дек 2010 23:58

МОРСКИ, понякога имам чувството, че си малоумен батко :roll:

Росене, и аз понякога имам същото чувство за теб :shock:
Константинов е бил в зали и е играл в тия зали, ама не е строил. Една зала е добре направена по критерии, които вие тука професори изобщо не знаете, волейболистчето също. Вие двамата изобщо хал хабер си нямате за какво иде на реч, нито вътрешно нито външно за тая зала. Единия минавал дваж покрай нея, другия я виждал само на картинка и вече дават оценки :lol:

Първо ти данеби да си много наясно със залите? Строил си цял живот зали сякаш :mrgreen: Ама това не ти пречи да си говориш по темата нали? И да защитаваш в случая и аз не знам какво :arrow: Да не говорим, че ти, ако твърдиш, че разбираш повече от Константинов от зали няма какво повече да говорим :mrgreen: Външно си имам хабер за какво иде реч понеже редовно минавам оттам и да, прилича ми на кашон наистина.... Просто не ме кефи и това е!

Проблема на деня ви е, че залата не прилича на летяща чиния, на чайник или нещо от тоя род явно. Или по-скоро, че не се намира във вашият град. Като не ви харесва, не се ангажирайте просто. Идете си във вашите градове по залите и се любувайте.

А за последния абзац за пореден път нямам думи, ти си съчиняваш някакви неща, които на теб са ти удобни и ги преписваш на хората без грам да влагаш мисъл и без грам да отговарят на истината!Както, че съм бил плюел София без аз дори да знам за това нещо, но ти убедено говориш, че е така :mrgreen: Никой от тук присъстващите не е казал, че залата му е проблема, че е в София, а не в неговия град! Аз лично дори казах, че ако такова нещо се постори във Варна пак ще съм втрещен! Просто не ме кефи и това е! Но ти не, все едно и също си знаеш като латерна... Едно си баба знае, едно си баба бае! :arrow:
Последна промяна от MORSKI на 14 дек 2010 00:17, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 14 дек 2010 00:07

Само не разбрах...това не е ли форум и всеки може да си каже мнението?! Нужни ли са личностни нападки, защото другия имал различно мнение?! Дали някой може да нареди на друг къде да живее и къде да си получи образованието?! Всеки може да си изрази мисленето като спазва правилата и не е нужно да обижда хората, които не мислят като него! Просто това няма как да стане и не е задължително! На един му харесва залата, друг е имал съвсем различни очаквания, какво лошо има в това?!...

Потребителски аватар
emi_loko_plovdiv_usa
Контакти:

Мнениеот emi_loko_plovdiv_usa » 15 дек 2010 04:57

против съм залата защото е точно до 4ти километър където е базата на моя ЦСКА. Също така наистина си е грозничка и щом са махнали ледената пързалка просто е зле.
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 дек 2010 06:17

emi_loko_plovdiv_usa написа:против съм залата защото е точно до 4ти километър където е базата на моя ЦСКА. Също така наистина си е грозничка и щом са махнали ледената пързалка просто е зле.

Твоят ЦСКА няма нищичко на свое име, а базата си е на Спортното министерство и то решава какво да прави с нея.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 15 дек 2010 07:15

Ето за това ти обяснявам, че си малоумен, четеш си каквото си искаш. Аз казах, че не разбирам, ама не твърдя, че нещо не ми харесва просто ей така. Теб не ти харесва, защото залата не е в твоята провинция, е това е. И да си го казал, и да не си го казал - това е истината. Имал си хабер, какъв хабер имаш бе? Че има четири стени и толкова. Кое точно не и е доброто? Просто си говориш празни приказки без никакво покритие.
Като ти прилича на кашон, няма да ходиш. Тя и София ти беше много мръсна, много гадна, вземи и от тука се разкарай 8-)
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 15 дек 2010 11:23

Теб не ти харесва, защото залата не е в твоята провинция, е това е. И да си го казал, и да не си го казал - това е истината.

Аз пък затова на теб ти обяснявам, че нещо не си в ред понеже си дрънкаш някакви нещша, които ти си измисляш без грам да отговарят на истината и си ги повтаряш 100 пъти :mrgreen: И никой не може да те убеди в обратното! На бялото- черно ще кажеш... Не знам само защо си мислиш, че така ще я докараш до някъде! Хиляда пъти ти казах, че подобно нещо и във Варна да се построи ще ме хване яд, ама ти понеже четеш това което ти е удобно и си го подминаваш това! И си продължаваш с глупостите! Малоумен да си щеше да схванеш, че не ми пука, ако ще и в Кърджали да го бяха построили! За толокова пари можеше да е в пъти по-добра залата! И пак дрънкаш глупости- аз съм се обосновал не си говоря" ей така"! Казах, че залата е прекалено скъпа , а и като дизайн не ми допада! Ти също си четеш и говориш каквото на теб ти отърва! Аз пък казвам, че ти говориш за залата така само и единствено защото се намира в София! Ако беше в някой друг град щеше да кажеш, че е грозна и още куп неща! И ей така си говориш да се намираш на приказка и понеже не можем да се понасяме да си ми контра! Това е истината .....

Като ти прилича на кашон, няма да ходиш. Тя и София ти беше много мръсна, много гадна, вземи и от тука се разкарай 8-)

Ей отворко, ти най-малко ще ми кажеш какво да правя да ти е ясно! И спри да клеветиш, че ми писна от глупостите ти! Кога съм казвал, че СОфия била мръсна и т.,н? Нещо вярно ти има на теб, халюцинации ли имаш не те знам, нарочно ли си решил да ме топиш, ама почваш да ме нервиш! Да не почна аз да си измислям неща за теб какво си бил говорил и т.н и да ги повтарям непрестанно! Да не говоря, че точно аз имам сигурно 100 пъти повече право да съм в София от теб, тъй като роднините ми по майчина линия са в града от над 120 години! Няма да казвам какви са и какво са направили за града и страната, тъй като ще излезе, че се изтъквам, но факта, че в интернет има статии за тях е достатъчен! Докъто теб кой знае дядо ти и баба ти откъде са дошли! Ако не и баща ти и майка ти! Живееш на една туба бензин от центъра акъл тръгнал да ми дава :!: Ето заради такива като теб хората не харесват София, а не заради града!

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 18 дек 2010 10:00

МОРСКИ, поздрав http://vbox7.com/play:b3a4f8c3
Виж кой дрънка неподготвен, от къде знаеш ти за колко пари каква зала може да се вдигне точно в България, от кога стана такъв професор :lol: То това е нормално за българина - всичко знае, от всичко разбира, от всичко се оплаква.

Не знам какво право имаш да живееш в София, ама ми е трудно да разбера какво плещиш на смачкания си мек диалект.
Ето ти го пак селското мислене :lol: На една туба бензин съм живял от центъра :lol: А чий да го дървя в центъра бе, смешник? Какво си нямам в моя квартал, което да търся в центъра? Или вие в провинцията обичате вечер да се събирате на мегдана в центърО :lol:
Но погледнато от друга страна до идеалния център имам точно 15 минути път с автобус, и не повече от 6-7 минути с кола. :roll: А и имайки предвид инвазията на такива селски елементи като теб, то съвсем скоро може моят квартал да стане център на София 8-)
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 18 дек 2010 21:34

МОРСКИ, поздрав http://vbox7.com/play:b3a4f8c3

Мерси и за теб :mrgreen: http://vbox7.com/play:4a99f210
Макар, че това с което ме поздрави на теб също ще ти ходи :mrgreen: Все пак ти си "потомствен софиянец" :mrgreen:

Виж кой дрънка неподготвен, от къде знаеш ти за колко пари каква зала може да се вдигне точно в България, от кога стана такъв професор. То това е нормално за българина - всичко знае, от всичко разбира, от всичко се оплаква.

То не трябва много за да погледнеш колко струват зали дори с по-голям капацитет от нашата и да я срваниш с тази, но ти явно както винаги не си в час с нещата.

Не знам какво право имаш да живееш в София, ама ми е трудно да разбера какво плещиш на смачкания си мек диалект.
Ето ти го пак селското мислене. На една туба бензин съм живял от центъра. А чий да го дървя в центъра бе, смешник? Какво си нямам в моя квартал, което да търся в центъра? Или вие в провинцията обичате вечер да се събирате на мегдана в центърО.

Не знам за моя диалект, ама "БАТЕ" , и твоя не пада по-долу :mrgreen: Днес ходИ ли да вземеш млекО :? Какъв да го дириш в ценъра ли отворко :mrgreen: Ами за твое сведение хората, които са живеели в София още преди комунизма и (които що-годе могат да претендират да се наричат кореняци, макар че и техните корени са от село) точно там са живеели, тъй като твоя квартал тогава е бил една поляна! А ти който сега много уверено говориш за диалекти и село, точно твоите роднини от там са дошли и си се самозабравил :mrgreen: Ето на това му се вика висша форма на наглост :lol: Селското мислене е твоето, а не моето! Тези квартали са построени за хора, които са дошли в София от други градове, отворко ...
И за твое сведение, моите роднини до един живеят в идеалния център от над 90-100 години.... А не са придошли от село в кварталите като Дружба....
Ние в "провинцията"(колко я обичате тези дума, ама и идея си нямате какво значи- колко типично за отворковци като теб) не знам къде се събираме, ама нямаме като вашите претенции и по-добре! Понеже сте збаравили от къде сте дошли, а именно от същата тази провинция...
И се въздържай от квалификации, че не си забавен...

Но погледнато от друга страна до идеалния център имам точно 15 минути път с автобус, и не повече от 6-7 минути с кола. А и имайки предвид инвазията на такива селски елементи като теб, то съвсем скоро може моят квартал да стане център на София

Ххахаа, за себе си ли говориш? :mrgreen: Понеже аз имам 100 пъти повече право от теб да претендирам, че съм от София и аз да кажа за теб, че си селянин! Сеслки елемент каза :mrgreen: А и ти също си част от въпросната инвазия! Като се има предвид, че роднините ти са дошли в София от други места...... Най-много обичам самозабравилите се индивиди като теб.,...
Отделно от това, че като си роден в София данеби да си нещо повече? Повече си, ама друг път.... Ти имаш 100 пъти по-селско държание от доста хора, които познавам и са от т.нар "провинция"....

Спирам да се занимавам с теб, защото е безпредметно ..... Аз не мога да те понасям и ти не можеш да ме понасяш, така че все ми е тая какво ще кажеш оттук нататък!

Върни се в “Свободна зона”