Мерси и за теб
http://vbox7.com/play:4a99f210Макар, че това с което ме поздрави на теб също ще ти ходи

Все пак ти си "потомствен софиянец"
Виж кой дрънка неподготвен, от къде знаеш ти за колко пари каква зала може да се вдигне точно в България, от кога стана такъв професор. То това е нормално за българина - всичко знае, от всичко разбира, от всичко се оплаква.
То не трябва много за да погледнеш колко струват зали дори с по-голям капацитет от нашата и да я срваниш с тази, но ти явно както винаги не си в час с нещата.
Не знам какво право имаш да живееш в София, ама ми е трудно да разбера какво плещиш на смачкания си мек диалект.
Ето ти го пак селското мислене. На една туба бензин съм живял от центъра. А чий да го дървя в центъра бе, смешник? Какво си нямам в моя квартал, което да търся в центъра? Или вие в провинцията обичате вечер да се събирате на мегдана в центърО.
Не знам за моя диалект, ама "БАТЕ" , и твоя не пада по-долу

Днес ходИ ли да вземеш млекО

Какъв да го дириш в ценъра ли отворко

Ами за твое сведение хората, които са живеели в София още преди комунизма и (които що-годе могат да претендират да се наричат кореняци, макар че и техните корени са от село) точно там са живеели, тъй като твоя квартал тогава е бил една поляна! А ти който сега много уверено говориш за диалекти и село, точно твоите роднини от там са дошли и си се самозабравил

Ето на това му се вика висша форма на наглост

Селското мислене е твоето, а не моето! Тези квартали са построени за хора, които са дошли в София от други градове, отворко ...
И за твое сведение, моите роднини до един живеят в идеалния център от над 90-100 години.... А не са придошли от село в кварталите като Дружба....
Ние в "провинцията"(колко я обичате тези дума, ама и идея си нямате какво значи- колко типично за отворковци като теб) не знам къде се събираме, ама нямаме като вашите претенции и по-добре! Понеже сте збаравили от къде сте дошли, а именно от същата тази провинция...
И се въздържай от квалификации, че не си забавен...
Но погледнато от друга страна до идеалния център имам точно 15 минути път с автобус, и не повече от 6-7 минути с кола. А и имайки предвид инвазията на такива селски елементи като теб, то съвсем скоро може моят квартал да стане център на София
Ххахаа, за себе си ли говориш?

Понеже аз имам 100 пъти повече право от теб да претендирам, че съм от София и аз да кажа за теб, че си селянин! Сеслки елемент каза

А и ти също си част от въпросната инвазия! Като се има предвид, че роднините ти са дошли в София от други места...... Най-много обичам самозабравилите се индивиди като теб.,...
Отделно от това, че като си роден в София данеби да си нещо повече? Повече си, ама друг път.... Ти имаш 100 пъти по-селско държание от доста хора, които познавам и са от т.нар "провинция"....
Спирам да се занимавам с теб, защото е безпредметно ..... Аз не мога да те понасям и ти не можеш да ме понасяш, така че все ми е тая какво ще кажеш оттук нататък!