Отбор "Наздраве" представител на форума в ФЛ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Re: Отбор за "Форум лига"!!!

Мнениеот TPAKTOP » 05 окт 2010 11:23

Поради факта да не се стига до разправии кой ще играе и кой не имам предложение за мениджър cesk_fabregas с по,ощник slavia_forever!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 05 окт 2010 11:26

TPAKTOP написа:Поради факта да не се стига до разправии кой ще играе и кой не имам предложение за мениджър cesk_fabregas с по,ощник slavia_forever!

Аз съм навит, както вече съм казал на Драго. ;) Тва, че с някои не съм се разбирал в никъв случай няма да повлияе на изобра ми кой да играе. ;) :geek: Ако ме изберете, обещавам да привлека много обещаваш млад централен защитник от форума на БГ Мама, един опитен опорен полузащитник от форума на извънземни.бг и един нападетел от поддръжаката на сайта на ОМВ, ама аз само го лъжа, че ще играе, взимам го за резерва, че е обещал безплатно гориво за рейса на тима :lol: :lol: :twisted:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 05 окт 2010 11:28

Cesc Fabregas написа:
TPAKTOP написа:Поради факта да не се стига до разправии кой ще играе и кой не имам предложение за мениджър cesk_fabregas с по,ощник slavia_forever!

Аз съм навит, както вече съм казал на Драго. ;) Тва, че с някои не съм се разбирал в никъв случай няма да повлияе на изобра ми кой да играе. ;) :geek: Ако ме изберете, обещавам да привлека много обещаваш млад централен защитник от форума на БГ Мама, един опитен опорен полузащитник от форума на извънземни.бг и един нападетел от поддръжаката на сайта на ОМВ, ама аз само го лъжа, че ще играе, взимам го за резерва, че е обещал безплатно гориво за рейса на тима :lol: :lol: :twisted:

Да ама трябва да са на 8 месеца стаж във форума ;)
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 05 окт 2010 11:30

TPAKTOP написа:
Cesc Fabregas написа:

Да ама трябва да са на 8 месеца стаж във форума ;)

Мисля, че ще го уредя :lol: Картаго и Славията ще уредят някаква измама тука с датата на регистрация във форумО :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 05 окт 2010 11:37

Cesc Fabregas написа:Мисля, че ще го уредя :lol: Картаго и Славията ще уредят някаква измама тука с датата на регистрация във форумО :lol:

това мисля че ще трябва да го изтриеш :roll: :lol:

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 05 окт 2010 11:39

TPAKTOP написа:
Cesc Fabregas написа:Мисля, че ще го уредя :lol: Картаго и Славията ще уредят някаква измама тука с датата на регистрация във форумО :lol:

това мисля че ще трябва да го изтриеш :roll: :lol:

Аз се бъзиках за новите попълнения от форума на извънземни БГ :lol: :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 05 окт 2010 12:24

Ето отговор на зададените от вас въпроси:

Blue_Lion: Колко е членския внос?
Членския внос е еднократно внесени 150лв за целия отбор, за цялата година. Отделно се заплаща и такса за игрището която за момента е 40-60лв но не се знае колко ще бъде за сезон 2011/2012. Турнира за Купата на Лигата не се заплаща! Той е нещо като да се запази формата на отборите през зимната пауза.

Въпрос: къде се играе?
А форумна лига - Спортна София
Б форумна лига - Басейн Спартак
Купата на Лигата ще бъде на закрито но още не се знае къде

VelBujd: Незнам дали имам право да играя в повече от едно аматьорско първенство?
Учасниците никога не трябва да са играли професионален футбол (А и Б група). Ако са играли във В, трябва да са минали поне 2 години от последното им участие. Аматьорски турнири от типа на Аматьорска мини футболна лига нямат никакво значение! Човек който е участвал за отбор на друг форум през последните 2 години се води чужденец! Всеки отбор има право на 3ма чужденци!

Въпрос: Може ли да имаме треньор?
Да, но член на форума

Въпрос: Кога се започва Купата на лигата?
Турнира ще започне първия или втория уикенд на Декември, като си има почивки по празниците! Ще бъде удобно на всички студенти!

turbogena: Има ли възрастово ограничение?
Да има трябва да си над 16 години(навършени)

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 05 окт 2010 12:43

Навит съм, ако искате може да правим и предсезонна подготовка :) Това сериозно. Пишете ме мене споменете колко пари се иска да се запишем, за екипи и такива неща :)

Edit: Вече си споменал тези неща. Айде да се съберем хората и да се разделим на 2 отбора по 5+1 или 6+1 и да видим всеки как играе. Може и повече от 2 разбира се :) ТРАКТОР брой ме :)
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 05 окт 2010 12:48

Значи трябва в най-скоро време да се съберем и да праснем един мач за да видим кой на какво дередже е :roll:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 05 окт 2010 12:52

Love_ написа:Навит съм, ако искате може да правим и предсезонна подготовка :) Това сериозно. Пишете ме мене споменете колко пари се иска да се запишем, за екипи и такива неща :)

Edit: Вече си споменал тези неща. Айде да се съберем хората и да се разделим на 2 отбора по 5+1 или 6+1 и да видим всеки как играе. Може и повече от 2 разбира се :) ТРАКТОР брой ме :)

Добре! Записан си и ти! За събирането първо ще бъде на маса после каквото сабя покаже :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”