Не говорете с извънземни!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Не говорете с извънземни!
Днешните младежи нямат ценности, и това няма нищо общо с религията. То е до възпитание в семейството. Едно дете може да бъде възпитано и да има ценности, да уважава себеподобните и да цени човешкия живот, да помага на другите, и без да му се пълни главата с небивалици за невидимия Бог дето много го обича, но ако не слуша му е приготвил специално място, където да се пържи. Родителите не отделят нужното внимание на децата си, затова младите момичета масово са курви, а момчетата безмозъчни женствени лигльовци.
dafquezz написа:Днешните младежи нямат ценности, и това няма нищо общо с религията. То е до възпитание в семейството. Едно дете може да бъде възпитано и да има ценности, да уважава себеподобните и да цени човешкия живот, да помага на другите, и без да му се пълни главата с небивалици за невидимия Бог дето много го обича, но ако не слуша му е приготвил специално място, където да се пържи. Родителите не отделят нужното внимание на децата си, затова младите момичета масово са курви, а момчетата безмозъчни женствени лигльовци.
А според теб откъде идва това добро възпитание ? Откъде идва думата ДОБРО ? Какъв е коренът на думата ? Замислял ли си се над това ? Бог е символът на доброто . Човекът е създаден по образ и подобие на Бог . Затова и човек крие тази частица у себе си - добротата , дадена му от вярата в Бог . Всичко е свързано .
Повече да не съм видял думата небивалица до името Му .
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
Само дето не всяко семейство е интелигетни и при тях не е залегнало, да научиш детето ти на цености. Оставени са на самотек и каквото стане. Чакам да ми отговорите, защо
7+8=16 дали е вярно и ако не защо според вас!
Последна промяна от Love_ на 27 апр 2010 02:41, променено общо 2 пъти.
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !
Siegfried написа:Повече да не съм видял думата небивалица до името Му .
Иначе какво?
Религията не е универсалния отговор на всичко, не е изначалния извор на ценности. Признавам, че е един от начините за възпитаване на ценности, но не добър такъв. Уважавам религията, като човек, обичащ историята. Уважавам я, тъй като е една от причините сега да не говорим турски. Но нищо повече.
Много е просто, съзнателно причиняваш страдание на някого => вършиш зло.
Последна промяна от dafquezz на 27 апр 2010 02:44, променено общо 1 път.
На земята има един единствен бог и това е планетата Земя.
Обречена е държавата , в която милиционерите взимат повече пари от учителите . Казал го е другарят ЛЕНИН .
Всичко реално на този свят се крепи на факти и доказателства. Да и за извънземните няма такива, но защо по дяволите фена на лейди гага започна да прокламира наизустени фрази и псалми от Библията и да се прави на проповедник? Вярвал във светата истина! Въобще не ни пука в какво вярваш, прокламирай си библейските възгледи другаде, а не тук да повтаряш едно нещо по 20 пъти. И човека ви го каза много точно - такива като теб нямат разум и не разсъждават логически! Такива като теб, които си мислят, че човека е произлязъл от кал имат нужда от незабавно лечение! Егати заблудените хора, това вече минава всички граници на благоприличието.
- Gonzo0009
- Контакти:
Siegfried написа:nemo написа:Siegfried написа:Каквото ни е писано да ни се случи , ще ни се случи .
Siegfried, току що с тези си думи заплю всичко онова в което твърдиш, че вярваш.
Ще те оставя сам да стигнеш до извода, защо и как го направи.
Какво толкова съм казал ? Никой не знае какво ще ни се случи на нас , хората . Всичко е в ръцете на Бог . Ако вярата ни е силна , то ние ще се доближим по-близо до заветната цел на нашето спасение .
В този цитат имам предвид и много други неща , като например Апокалипсиса . Само Бог знае кога ще настъпи .
Така че всичко ще се случи по Божията воля .
Каквото сам си направиш никой не може да ти го направи.
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore
Фанатизъм (от лат. fanaticus) - Преголяма привързаност към вяра.
Не случайно се опитах да използвам по мекото orthodoxos.
Пък после аз съм бил този, който не разбира.
И да, разликата между теб и фанатика от Близкия Изток, е че той се разхожда с бомби около кръста, а ти все още не си тръгнал.
Такива хора като теб, са абсолютно вредни за християнството, заради такива като теб, ще ревем, че младежта нямала ценности и вяра. Ами как да има, кой да му я обясни, кой да му я предаде? Човек който повтаря "Бог е велик, вярвайте ми"! Къде е разликата с "Аллах е велик, вярвайте ми"?
Аман от закостеняло мислене в тази религия, при положение, че православието има най-големи възможности да привлече хората към себе си, в сравнение с всички останали религии, заради подобно отношение на твоето, хората бягат.
Не случайно се опитах да използвам по мекото orthodoxos.
Пък после аз съм бил този, който не разбира.
И да, разликата между теб и фанатика от Близкия Изток, е че той се разхожда с бомби около кръста, а ти все още не си тръгнал.
Такива хора като теб, са абсолютно вредни за християнството, заради такива като теб, ще ревем, че младежта нямала ценности и вяра. Ами как да има, кой да му я обясни, кой да му я предаде? Човек който повтаря "Бог е велик, вярвайте ми"! Къде е разликата с "Аллах е велик, вярвайте ми"?
Аман от закостеняло мислене в тази религия, при положение, че православието има най-големи възможности да привлече хората към себе си, в сравнение с всички останали религии, заради подобно отношение на твоето, хората бягат.
Love_ написа:Само дето не всяко семейство е интелигетни и при тях не е залегнало, да научиш детето ти на цености. Оставени са на самотек и каквото стане. Чакам да ми отговорите, защо
Ще бъда честен, нямам нужното образование, за да докажа това. Но попитай всеки един учител по математика, и той ще ти го докаже за не повече от 30 секунди. Ти как ще ми докажеш истинността на вярванията ти?
Та споделете, вярно ли е 7+8=16 и ако не защо ? Нека някои с напреднали знания по математика да се опита да ми каже вярно ли е и ако не защо.
Щом това е проблема, нека и учител да дойде ще ми е интересно да чуя !
Щом това е проблема, нека и учител да дойде ще ми е интересно да чуя !
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !