parvanoff написа:SAMP написа:1.Логиката:като ви пречи ходете на село и сред природата?!?!Значи ако човек иска да се забавлява,да не ходи по заведения,а къде да отиде,може би трябва да се качи на Копитото за да диша чист въздух?!
2.Не е доказано на 100%,а на 101%!!!Алкохола също е вреден,но аз като го пия на съседната маса,ти едва ли получаваш задух и виене на свят

Месото (ако си алергичен),аз докато го ям до теб на масата ти не получаваш обриви,нали?!Изобщо всичките ти примери са неподходящи и лесни за оборване.
3.И плюс това никой не е ЗАБРАНИЛ пушенето,прото се води дебат да се въведат ограничителни зони,което е съвсем нормално,предвид това,че застрашава здравето на околните

1. Човек може да се забавлява навсякъде. Важното е, че имаш избор-никой не може да те накара насила да ходиш там и да се тровиш-имаш избор нали? Алкохолът ти казах как вреди, но изглежда не си разбрал. Клко пияни хора отнемат човешки животи-това се надявам да го разбереш този път.За месото и захарта си прав, но аз казах, че са вредни, а не че са вредни за околните. Чакам да отговориш за колите, централите, а и джиесемите, защото може да са ти лесни, но не си ги оборил, както и предните, както сам забеляза...
2. За да го твърдя това, значи съм чувал мнения на специалисти-иначе няма да го твърдя ей така! За справка-поиграй си да почетеш малко:
http://www.svobodata.com/page.php?pid=1501&rid=343. Пушенето се забранява на обществени места по сега дестващият закон, но това няма общо със спора.
С кое имам избор?!?!Ако не искам да се чувствам дискомфортно цяла вечер,ми кажи,къде да отида,в кое заведение(в София примерно,защото съм от този град)?!?!Къде е избора
Човек,не ми давай статий на някакви спорни и недоказани журналисти и псевдо лекари.Какъв е тоя д-р Миланов,кой ли знае какъв фелшер е в някаква поликлиника

.Дай ми линк или ми цитирай доклади на Световната здравна организация
Никой не те спира да ходиш по заведения,просто да не се пуши вътре,излез,пиши и се върни
При цигарите е спесифочно моментния дискомфорт,затова хората са толкова против(непушачите) и настояват за прилагане на закона(надявам се да ме разбереш)
Колите-наистина вредят,но няма как да се забранят,но пък ето ти пример:при колите се слагат катализатори за да ограничат вредните емисии,същите мерки спрямо пушачите е ограничаващите зони.И двете са мерки за ограничаване на вредите,които причиняват.
Атомната централа е по-скоро опасна,отколкото вредна

GSM-те са право на личен избор,те влияят негатовно,когато са в непосредствен контакт с тялото(Ако нямаш GSM,няма да имаш проблем).
А относно точка 3,по-скоро имах предвид,че не са забранили цигарите,а не пушенето,затова базата за сравнения е неподходяща с примерите,които си посочил.
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"