Почина Фидел Кастро

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Почина Фидел Кастро

Мнениеот 1982 » 26 ное 2016 16:19

GOLEADOR написа:
1982 написа:
GOLEADOR написа:1982,неща за диктатора Алиенде да напишеш?
Шегичка,знам,че не можеш. ;)

Какво да ти обясня, какво общо има с репресиите на Кастро над народа му ??

Поста ми бе в отговор на твоя с изреждането на диктатори.Нищо,че сега в България има огромна носталгия по ТЖ.Ама карай да върви....

Аха, разбрах .... ами и Алиенде се е готвел да бъде диктатор, но чичко Сам малко му туря прът в колелетата. :mrgreen: :mrgreen:

Не си мисли, че този комунистически боклук би бил нещо различно, навсякъде комунизмът води до диктатура.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 26 ное 2016 16:21

1982 написа:Не си мисли, че този комунистически боклук би бил нещо различно, навсякъде комунизмът води до диктатура.

Имаш ли изобщо идея кога е основана комунистическата партия в Куба?

Предполагам че не.

За пореден път показваш че си изумителен тъпанар....

Честно направо не знам как си връзваш връзките на обувките с тоя акъл на хамстер с алцхаймер...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

debilcho
Контакти:

Мнениеот debilcho » 26 ное 2016 16:25

1982 написа:
HoUs4oOL написа:Как така в бившите страни никне, а в България все не изниква?

Просто се поочистиха по-добре от нас. И там има остатъци от мършата, но при нас всичщо си е същата мърша. При нас просто хамелеонът си промени окраската, нищо повече.

Е призна си най-накрая, че си хамелеон.Сигурно си бил и партиен секретар, а сега си върл антикомунист.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 ное 2016 16:26

Цецо Чука написа:
1982 написа:Не си мисли, че този комунистически боклук би бил нещо различно, навсякъде комунизмът води до диктатура.

Имаш ли изобщо идея кога е основана комунистическата партия в Куба?

Предполагам че не.

За пореден път показваш че си изумителен тъпанар....

Честно направо не знам как си връзваш връзките на обувките с тоя акъл на хамстер с алцхаймер...

Тъпанар си ти, жалко фенче на диктатори и масови убийци. Радвай се, че живееш на хиляди километри и не си имал възможността да усетиш на място какъв велик лидер е любимецът ти, и колко готино се живее в мизерия и репресии. ;)

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 26 ное 2016 16:30

1982 написа:Радвай се, че живееш на хиляди километри и не си имал възможността да усетиш на място какъв велик лидер е любимецът ти, и колко готино се живее в мизерия и репресии. ;)

Пфахахаха, тъпако, бил съм в Куба десетина пъти, ти ли ше ми разправяш на мен кое как е бе, шебек неук?
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 ное 2016 16:33

Бил си и лично провери, че жертвите на режима му са виновни до един, нали, мухахаха ??! :mrgreen: :mrgreen: Добре, че се появи, да ме развеселиш. :mrgreen:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 ное 2016 16:39

Викаш, да не вярваме на 1-2 милиона успели да избягат кубинци, разказващи колко е зле в Куба, да вярваме на някакъв форумен шут - Цецо Чука, той знае най-добре кое как е в Куба ??! :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 26 ное 2016 16:44

1982 написа:Викаш, да не вярваме на 1-2 милиона успели да избягат кубинци, разказващи колко е зле в Куба, да вярваме на някакъв форумен шут - Цецо Чука, той знае най-добре кое как е в Куба ??! :mrgreen: :mrgreen:

Последен опит: Ако България беше толкова близо до УСА, колкото е Куба и на нас ни бяха наложени същите санкции и същото ембарго, помиярския ни (в голямата си част) народ, немаше да изтрае и 1 година, не да говориме 50, ако се сещаш за кво ти се намеква...ама едва ли.....

Потребителски аватар
ham3r
Контакти:

Мнениеот ham3r » 26 ное 2016 16:46

1982 написа:Викаш, да не вярваме на 1-2 милиона успели да избягат кубинци, разказващи колко е зле в Куба, да вярваме на някакъв форумен шут - Цецо Чука, той знае най-добре кое как е в Куба ??! :mrgreen: :mrgreen:

Ти наистина си страшен дебил.

Кастро е голям и това го доказаха и самите американци след като той им тровеше живота десетилетия. Преживя поне десет опити за атентати от страна на ЦРУ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 ное 2016 16:52

Чукче, репресиите над народа нямат нищо общо с никакво ембарго, тая мантра не на мен. Репресиите просто са част от всяка диктатура. Тя така се и поддържа, друг начин няма.

Върни се в “Свободна зона”