Siegfried написа:sin4ec написа:Siegfried написа:
Значи живееш според закона на джунглата, така ли? И въпреки това имаш нахалството да цитираш от евангелието на Матей? Интересно.
А под адаптация изобщо не си разбрал какво се има предвид - означава да приемеш, че твоята гледна точка не е меродавна и не бива да очакваш това твое виждане, формирано, най-вероятно - ти ще кажеш, в епоха, когато властта е подлагала собствения си народ на терор и концлагери чрез тайна полиция и идеологическо потисничество в услуга на една друга Империя на злото, да бъде прието насериозно във време, когато от обикновения човек се очаква да не бъде ограничен, а отворен и рационален към променящия се около него свят. Вече не живеем под похлупак и се предполага, че сме стигнали нов етап в интелектуалното си развитие като хора. И да - има съвременен свят и той ще продължи да се развива, независимо от догматичното и рамкирано мислене на отделни личности по света и у нас.
Ако си имаш уши, все нещо си чул.
Цял свят живее по закона на джунглата, и който не го е схванал, е пълен тъпанар! Моята гледна точка няма никакво значение, нито пък Сульо и Пульо може да си позволява да гадае( далеч от истината) как и защо е формирана.
Империята на Злото властва над света и днес, както и преди векове, и тя не е онази от опорните ви точици. Онази беше временна и местна. Нищо не си разбрал. Евтини стойки и заучени фразички, пиндостанска подлого!
След промените бях първа писта да помагам на СДС и да пропагандирам. Плакати ходех да лепя по нощите. Евтин млад глупак! Появиха се мутрите-интересни типове, между впрочем. Седя си с мацката в един бар, тия ме гледат и викат-тая ще ни свири довечера! Директно първа, с катастрофални последици, но с чест. Аз от страх съм опериран. Втори път в една дискотека с компанията се сбиваме с мутри. Загубихме, но нанесохме доволно поражения на противника. Третия път няма да го забравя. Случайно бяхме все спортистчета, а един от нас беше шампион по един боен спорт. Мачкаше ги като танк, а ние му пазехме гърба и довършвахме останалите. Смачкахме ги като глисти, но по-страшното предстоеше...
Един от тези боклуци след месец го гледаме в медиите с управляващ кадър от СДС. Толкоз. Падна ни пердето-ние не сме глупаци!
Няма съвременен свят, млади глупако! Слушай и попивай! Догмите са единствено в промитите ви мозъци!