Warped написа:Дей имам 2 по математика ама това 09+09+1+9+4+4 = 999 вярно ли е![]()
![]()
![]()
И аз това се чудя как го изчисли този "голям" математик ?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Warped написа:Дей имам 2 по математика ама това 09+09+1+9+4+4 = 999 вярно ли е![]()
![]()
![]()
ММ1914 написа:iliev72 написа:Някои хора тук са скарани с историята.Интересно защо тогава първият министър-председател след 9.9.1944 не е комунист или аз се бъркам за Кимон Георгиев.Интересно е същото ,че които смятат за грамотни смятат ,че електронния часовник не е изчислителна техника.Мали що народ тук се подвизава който не познава собствената си история и няма елементарни познания по изчислителна техника.И това всичкото са Левскари - дали това е случайно
Ти другарю милиционер кажи какво щеше да правиш без народната милиция? Второ поколение милиционер ли си? Ако ставаше за някаква нормална работа, не би ли се хванал да я работиш, или понеже само за това ставаш сега ревеш за ранно пенсиониране и 20 заплати? Когато започнеш да се плащаш осигуровките, тогава давай акъл. Дотогава 20 за бензин на астрата как ти звучи?
ПП
Часовникът е инструмент, устройство за отчитане и показване на времето и служи за измерване времетраенето до или на дадено събитие или процес и спомага за по-добро планиране на отделните дейности. Той е едно от най-древните човешки изобретения. При старинните часовници на всеки кръгъл час се възпроизвежда някакъв звуков сигнал от камбана или звънец, който се повтаря толкова пъти, колкото е часът.
Поне за мен изчислявам/не измервам/ е ключовото, което не означава че не мога да греша.
Кимончо е типичният превратаджия - където е келепира и той е там, сътрудничел си е с комунягите не малко пъти. Тези вярвали в идеята на комунизма са леко избутани встрани, но така е при всяко едно завземане на власт.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
iliev72 написа:ММ1914 написа:iliev72 написа:Някои хора тук са скарани с историята.Интересно защо тогава първият министър-председател след 9.9.1944 не е комунист или аз се бъркам за Кимон Георгиев.Интересно е същото ,че които смятат за грамотни смятат ,че електронния часовник не е изчислителна техника.Мали що народ тук се подвизава който не познава собствената си история и няма елементарни познания по изчислителна техника.И това всичкото са Левскари - дали това е случайно
Ти другарю милиционер кажи какво щеше да правиш без народната милиция? Второ поколение милиционер ли си? Ако ставаше за някаква нормална работа, не би ли се хванал да я работиш, или понеже само за това ставаш сега ревеш за ранно пенсиониране и 20 заплати? Когато започнеш да се плащаш осигуровките, тогава давай акъл. Дотогава 20 за бензин на астрата как ти звучи?
Винаги съм казвал , че за да си фен на Левски задължително трябва да държиш IQ тест и резултата задължително трябва да е отрицателен.Това , че работя в МВР не е задължително да съм полицай , но с твоя "висок" коеф. на интелигентност няма как да се сетиш , че в МВР не всички са полицаи.Щом си фен на Левски е разбираемо.Днес минали през НКП да си вземеш дозичката ?!
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
iliev72 написа:Някои хора тук са скарани с историята.Интересно защо тогава първият министър-председател след 9.9.1944 не е комунист или аз се бъркам за Кимон Георгиев.
iliev72 написа:MM1914 явно интелектуалното ниво е такова , че нищо разбра от това което написах.За отрицателно IQ даже много неща си разбрал. Левскар![]()
![]()
Жалко , че има сред вас такъв като sin4ec. Вероятно е много трудно да се разбира с вас.Питай кога и защо съм там може пък той да успее да ти обясни, защото явно не съм успял.Какво да правя като моето IQ не е отрицателно
И явно трудно разбираш това което пиша.За такива като теб трябва да въведат нова дисциплина в образованието - Четене с разбиране !
nickkal Кимон Г. фашист ли е ?! Фашист е
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
ММ1914 написа:iliev72 написа:MM1914 явно интелектуалното ниво е такова , че нищо разбра от това което написах.За отрицателно IQ даже много неща си разбрал. Левскар![]()
![]()
Жалко , че има сред вас такъв като sin4ec. Вероятно е много трудно да се разбира с вас.Питай кога и защо съм там може пък той да успее да ти обясни, защото явно не съм успял.Какво да правя като моето IQ не е отрицателно
И явно трудно разбираш това което пиша.За такива като теб трябва да въведат нова дисциплина в образованието - Четене с разбиране !
Той е точно от типа хора които оцеляват, няма приятели ако нямат сходни интереси. Когато интересите му с Гошо Тарабата са индентични, тогава става комунист. Личи си че си възпитан от комунистическата идеология. Кога в България е имало фашисти? Има консерватори, либерали, земеделци, комунисти, привърженици на ВМРО, но за Българска фашистка партия, която да управлява не съм чувал, разбира се винаги мога да се лъжа, нямам претенции да знам всичко. Та фашист казваш, тия глупости ги пробутвай на някое дете. Я сега кажи, не може толкова да ги защитаваш и да нямаш нещо руско или с партийна книжка в родата. Това поне мога да го разбера, имал си изгода, подкрепяш ги сляпо.
Не отговори на друго по закона за МВР ли си или ЛРТП? Това май ще реши дали си милиционер.
iliev72 написа:ММ1914 написа:iliev72 написа:MM1914 явно интелектуалното ниво е такова , че нищо разбра от това което написах.За отрицателно IQ даже много неща си разбрал. Левскар![]()
![]()
Той е точно от типа хора които оцеляват, няма приятели ако нямат сходни интереси. Когато интересите му с Гошо Тарабата са индентични, тогава става комунист. Личи си че си възпитан от комунистическата идеология. Кога в България е имало фашисти? Има консерватори, либерали, земеделци, комунисти, привърженици на ВМРО, но за Българска фашистка партия, която да управлява не съм чувал, разбира се винаги мога да се лъжа, нямам претенции да знам всичко. Та фашист казваш, тия глупости ги пробутвай на някое дете. Я сега кажи, не може толкова да ги защитаваш и да нямаш нещо руско или с партийна книжка в родата. Това поне мога да го разбера, имал си изгода, подкрепяш ги сляпо.
Не отговори на друго по закона за МВР ли си или ЛРТП? Това май ще реши дали си милиционер.
Дори и да ти кажа това няма да ти помогнеЦивилен съм и никога не съм носил униформа , умнико !
Звено
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта