Атентат в Мюнхен

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Атентат в Мюнхен

Мнениеот dreben23 » 24 юли 2016 15:16

Най-интересни от Турция ми бяха взривове :lol: :lol: те в парламента. Имаш чувството, че паднала цялата сграда. Това си беше постановка, но в нея трябва да има жертви, за да е правдоподобно, а кадрите колкото и да ги гледаш, не можеш да стигнеш до никакъв извод. Просто властта сметна за необходимо да създаде някаква гражданска суматоха, за да има що да премахва неудобните военни и интелигенция. Как пък нито един добър фото монтаж не се видя от нито един друг град, там немат тв и медии, и телефончета ли? Изведнъж толкова убити, енолкова ранени. Е без кадри кой ще повярва, айде на телевизиите да им забраняват, ама любителски поне не се видяха. А най-тревожното пък е, че "превратът" беше ликвидиран в рамките на един футболен мач. Бе колко и да не разбираме от военни работи, не сме толкова пък чак тъпи. Ще спреш преврат за два часа га ма нема т.е. групичката е била малка от военните и умрелите са от разказ на Гогол "Мъртви души". Блъфираше се нещо сериозно.
Колкото до случката в Ница, там пък бе и Силвестър Сталоун, ебати иронията за малко да загубим Рамбо в битка. :evil: :cry:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 24 юли 2016 16:43

Skritata_istina написа:
Messi_fan написа:1. От къде знаеш, че автора е знаел, че ще има стрелба ? Какво пречи автора да е почнал да снима минута, или две по-рано. Но във връзка с този случай да е постнал само последните 30 секунди от клипчето. Какво му пречи на автора, да е видял човека, който в последствие се оказва стрелеца, да му е направил впечатление с нещо и да е решил да го заснеме. Без да знае, че ще последва стрелба от негова страна.
2. Човек действа първосигнално и хукват напред. Още повече, че те няма как да знаят на къде се стреля, поради простата причина, че нямат очи на гърба си. Още повече, че като изгледах клипчето, ясно си личи, че друга алтернатива нямат. Има пресечка в дясно, но това означават да се върнат назад към стрелеца. В дясно има някаква къщурка с ограда, така че и там не става.
3. За тези тренировки от теб чувам. Бих се радвал, ако ни предоставиш информация за тях, че ми стана любопитно.
4. Това също от теб го чувам. Би ли ни предосставил информация за това. Какъв е шансът един японски лекар да се озове на две различни атомни бомбардировки, в два различни града, в рамките на няколко дни и да оцелее и от двете ?

Много случайности стават нещо около "атентата"?
За тренировката - ето линк- https://www.youtube.com/watch?v=UAjr5wSR998Е
Ето и линк за фотографа - http://i.imgur.com/b7Y2Xru.jpg

Ето и как да разпознаем false flag (атака от фалшиво знаме)?
1.Моментално отразяване по световните масмедии
2.Политическа цел
3.Инцидента предизвиква емоция на страх и безсилие
4.Официалната версия е непълна , неточна
5.Никой не вижда телата на загиналите
6.Учения на спешни екипи в същия ден
7.Близки на загиналите дават интервю в същия ден на трагедията
8.Правителството дава решението за излизането от ситуацията(тактиката ПРОБЛЕМ-РЕАКЦИЯ-РЕШЕНИЕ)

Ами не. Всъщност не стават много случайности. Стават много случайности само в главите на тези, които вътрешно за себе си желаят да са станали, за да може така да оправдаят своята филмарщина и за да им се натъкмят прекалено удобно теорийките, че видиш ли този направил така, онзи направил иначе.

За тренировката. Е извинявай, но това е просто не сериозно. Някой използвал запис от новините на Скай, сложил е лого на някакъв тв канал "Гоя нюз" или каквото е там, и качил кепшъна за фалшифия флаг. Аз немски не разбирам, и нямам представа какво говори швабата. Но от къде да знам, че и превода е реален, а не е допълнително добавен. Ако наистина е имало учение, местната власт или федералната е щяла да излезе с подобно изказване. И ето ти го доказателството, черно на бяло. А това не знам дали се е случило.

За журналистчето, нищо не ти разбрах какво искаш да кажеш като му постнеш профила. Събитието в Ница се е случило на 14 юли, националният празник на Франция. Онзи е журналист, репортер. Не виждам нищо странно в това да е бил пратен в Ница да отрази или да направи кратък репортаж за националният празник на Франция. Все пак това му е работата като журналист. В последствие се случва и трагичният атентат. А това, че бил в Мюнехн, еми все пак е шваба.

Не ме разбирай погрешно. Това което казваш може и да е истина. Може и да не е. Но,ако наистина вярваш, че е наистина, то е редно да предоставиш на аудиторията реални доказателства.

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 24 юли 2016 16:55

Skritata_istina написа:Ето и как да разпознаем false flag (атака от фалшиво знаме)?
1.Моментално отразяване по световните масмедии
2.Политическа цел
3.Инцидента предизвиква емоция на страх и безсилие
4.Официалната версия е непълна , неточна
5.Никой не вижда телата на загиналите
6.Учения на спешни екипи в същия ден
7.Близки на загиналите дават интервю в същия ден на трагедията
8.Правителството дава решението за излизането от ситуацията(тактиката ПРОБЛЕМ-РЕАКЦИЯ-РЕШЕНИЕ)

1. Ами нормално. Все пак това им е работата. Когато се случи нещо голям някъде по света, всяка медия гледа да го отрази. Нищо скандално тук.
2. Каква ? От кого ? За кого ?
3. Напротив. Инцидента не предизвиква страх и насилие. ПРедизвикава се страх и насилие в зависимост от емоционалната стабилност/нестабилност на всеки един човек. Давам ти пример. Бай Иван от Нови Искър може да му е през оная работа за загиналите в Ница. Той дори не знае къде се намира Ница. Но леля Афродита от София, може да е стресирана и уплашена, защото щерка й работи като арт уредник в някоя изложба във Ница.
4. Това не е ли навсякъде. Винаги за пред медиите се казва само част от нещата. Друга част, поради една или друга причина се премълчава. Това не е от днес, или от вчера.
5. За какво ти е да виждаш телата на загиналите ? Ако си някой некрофил разбирам. Ама в противен случай на никой не му е притрябвало и не е заритал да гледа трупове на хора на живо по телевизията.
6. За ученията пак ти казах, дай някакви доказателства. Ето аз като неутрален наблюдател, как да бъда убеден, че наистина е имало учения ? Как ще ме убедиш в това ?
7. Ами нормално. Журналистите да потърсят начин да се свържат и да ги интервюират.
8. Как по-точно ?

Гледай сега. Разбирам, че искаш да си изградиш някакъв образ на вечно борещия се за истината, и човека който знае много тайни и факти. Но във форума повярвай ми такива са много. И повярвай ми от тях съм чел много по-луди и абсурдни теории от твоите. Разбрери, че за да те приемат на сериозно трябва да имаш някакви доказателства, някакви факти. Колкото и да ти се иска, колкото и да се мъчиш на натъкмиш историята и събитията, така че да са ти удобни и да паснат на твоите теории, без доказателства просто издишаш.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 25 юли 2016 02:27

В Германия пак се е случило нещо- сириец посякъл хора с мачете. Убита е бременна жена и още ранени има. :x :cry: Нападателят е бил прегазен от БМВ. Побърка се всичко живо!
В Турция пък гори огромен пожар в близост до военната база в Измир. Лоша работа! Воюва се :cry:

The Islamist militant Telegram channel, however, seized the moment to urge more "lone wolf" attacks. "Perhaps (any) small attack you do may add to the cause for the disbelieving (governments) to finally retreat from attack or oppressing Muslim lands," the group said in an online post, according to the SITE Intelligence Group monitoring organization.

Тц-тц, кви изроди.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Esi
Контакти:

Мнениеот Esi » 25 юли 2016 09:16

След оня с мачетето, психопат се е взривил след края на музикален фестивал в град Ансбах. Психото е 27 годишен сириец. Молбата му за немско гражданство била отхвърлена и е бил лекуван в психиатрия. Убил едни и ранил 12. Преди ден писах, че всички откачалки стават петата колона на ИД.
Изображение
Изображение

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 25 юли 2016 09:57

Убил е само.... себе си - за сега няма други загинали.

Друг въпрос, че беше ли влязал на фестила - ставаше неприятно

Потребителски аватар
Skritata_istina
Контакти:

Мнениеот Skritata_istina » 25 юли 2016 11:32

Отново поредната новина за някакъв самовзривил се , само че аз не видях нито телата на жертвите , нито тялото самовривилия се , а някакви линейки,полицаи , отново информацията е непълна и неточна , не се виждат жертви, целта е да се предизвика страх в хората , защото чрез страх хората се контролират най-лесно. И другата цел е да разделят обикновенните хора на бели и черни, на етнос и на религии , защото както вече казах най-големият страх на говорещите вратовръзки в парламента е обикновените хора да се обединят! Прилица ми на false flag или постановка!

Ето и линк към новината, в която не се вижда ясно дали това нещо се е случило или не (не казвам, че не е възможно да се е случило, но по-скоро прилича ми на съчинение-расъждение, с цел да държат хората в страх и да се гласуват закони против свободата) - http://nova.bg/news/view/2016/07/25/154 ... %BA%D0%B8/

Най-доброто видео по тази тема как се създава масова медийна психоза сред хората:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=KWB3fo4_PQ8[/youtube]

И едно от най-добрите видеа , обясняващо конфликта в Сирия и за бежанците:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=eHEe2Giekkk[/youtube]
Последна промяна от Skritata_istina на 25 юли 2016 11:56, променено общо 1 път.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 25 юли 2016 11:54

Не разбирам защо им е на правителството да канят милион и половина мангали и после да насъскват обществото срещу тях :? Явно истината е яко скрита...
А какви тела на жертви очакваш, като то в случая няма жертви :roll: В Ница не ги ли видя телата на жертвите ? Или ти искаш да ти пуснат 3д модел със зуум :roll:
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Skritata_istina
Контакти:

Мнениеот Skritata_istina » 25 юли 2016 12:08

daduradam написа:Не разбирам защо им е на правителството да канят милион и половина мангали и после да насъскват обществото срещу тях :? Явно истината е яко скрита...
А какви тела на жертви очакваш, като то в случая няма жертви :roll: В Ница не ги ли видя телата на жертвите ? Или ти искаш да ти пуснат 3д модел със зуум :roll:

Целта им е да предизвикат проблем , да насъскат хората на етноси, религии и раси, , и да ги държат в страх! След това предлагат решението - да има полицай и камера на всеки ъгъл и да се гласуват закони против свободата на хората. Тактиката ПРОБЛЕМ-РЕАКЦИЯ-РЕШЕНИЕ! И тази тактика не се използва от вчера или от днес.
Винаги , когато ни представят новина по масмедиите, която предизвиква страх се вглеждам в детайлите и проучвам новината, а не я приемам за 100% факт. Аз по друг начин гледам на мейнстрийм новините - когато навънка ми кажат , че има слънце, ами аз ще отида навън и проверя дали е слънчево.

Защо нямаше капка кръв по камиона , след края на случката в Ница?Как е възможно този камион да убие 80 човека и да няма нито капчица кръв по него?
https://www.youtube.com/watch?v=onK7GsHDLXg

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 25 юли 2016 12:17

daduradam написа:Не разбирам защо им е на правителството да канят милион и половина мангали и после да насъскват обществото срещу тях :? Явно истината е яко скрита...

Ей тук е написано защо 8-)

http://www.memoriabg.com/2016/01/16/zap ... za-evropa/
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Свободна зона”