soccerav написа:
Доказателства има за това, че е болест. Учени са успели да предизвикат хомосексуалност у някои животни, подлагайки бременната женска на стрес. Чрез генно инженерство също е била предизвиквана хомосексуалност, това значи, че тя може да се предизвика от някакви фактори.
Е, че то нормално да може да се предизвика от нещо, все пак иначе откъде ще дойде

! За всичко си има причина.
Някак не ти се получава да ме убедиш, че е болест. Болест е състояние, което по някакъв начин затруднява живота - шизофрения, алкохолизъм, обсесивно разстройство, параноя и т.н.
Не разбирам по какъв начин пречи хомосексуализмът на хората, които го имат, да живеят нормален живот?
soccerav написа:Замисли се и за друго, обратните осъзнават, че са обратни в пубертета, през пубертета в тялото се случват невероятни биохимични процеси, които променят физиологията на индивида, много е вероятно някой такъв процес да променя по още по -различен начин физиологията на тези хора.
Дори да е много вероятно, както казваш, това нищо не доказва. Можем да спекулираме до края на света.
soccerav написа:Да, Тюринг бих могъл да го причисля към хората, които са направили нещо за човечеството, но той е изключение.
Ами нормално е да е изключение, все пак какъв процент от хората са способни да повлияят на света в такъв мащаб? Доста малко. А като се има предвид, че хомосексуалните са доста по-малко като брой, логично

.
Това, че нямаш качествата да повлияеш по такъв начин на света не означава, че си безполезен или грешка.Не знам защо си мислиш, че обратните само за секс мислят

и не могат да имат своето позитивни влияние.
Затова ти дадох и примера с Милър. Човек, минал през тежка депресия, с опит за самоубийство на ранна възраст. Открито споделя своите преживявания и трудности, като така вдъхновява голям брой хора. Мисля, че не е малко

.
soccerav написа:това не е въпрос на избор!
Тука вече си стискаме ръцете

!