Гей Парад - на какво мнение сте?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

sofiqneca77
Контакти:

Re: Гей Парад - на какво мнение сте?

Мнениеот sofiqneca77 » 20 юни 2016 19:44

boabbb написа:Не ме кефи гейтащината, ама не съм хомофоб :roll: Не е нормално, обаче, да се навираш в очите на хората, независимо дали харесваш твоя пол, животни или садо-мазо :? Прави си каквото ти е кеф вкъщи и не досаждай на хората ... По отношение на "нетолерантността" на българите - колкото по-груб е езика, толкова по-малко реална агресия има сред хората

Подкрепям мнението ти на 100%!

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 20 юни 2016 23:59

soccerav написа:
Доказателства има за това, че е болест. Учени са успели да предизвикат хомосексуалност у някои животни, подлагайки бременната женска на стрес. Чрез генно инженерство също е била предизвиквана хомосексуалност, това значи, че тя може да се предизвика от някакви фактори.

Е, че то нормално да може да се предизвика от нещо, все пак иначе откъде ще дойде ;) ! За всичко си има причина.
Някак не ти се получава да ме убедиш, че е болест. Болест е състояние, което по някакъв начин затруднява живота - шизофрения, алкохолизъм, обсесивно разстройство, параноя и т.н.
Не разбирам по какъв начин пречи хомосексуализмът на хората, които го имат, да живеят нормален живот?

soccerav написа:Замисли се и за друго, обратните осъзнават, че са обратни в пубертета, през пубертета в тялото се случват невероятни биохимични процеси, които променят физиологията на индивида, много е вероятно някой такъв процес да променя по още по -различен начин физиологията на тези хора.

Дори да е много вероятно, както казваш, това нищо не доказва. Можем да спекулираме до края на света.

soccerav написа:Да, Тюринг бих могъл да го причисля към хората, които са направили нещо за човечеството, но той е изключение.

Ами нормално е да е изключение, все пак какъв процент от хората са способни да повлияят на света в такъв мащаб? Доста малко. А като се има предвид, че хомосексуалните са доста по-малко като брой, логично ;) .
Това, че нямаш качествата да повлияеш по такъв начин на света не означава, че си безполезен или грешка.Не знам защо си мислиш, че обратните само за секс мислят :lol: и не могат да имат своето позитивни влияние.
Затова ти дадох и примера с Милър. Човек, минал през тежка депресия, с опит за самоубийство на ранна възраст. Открито споделя своите преживявания и трудности, като така вдъхновява голям брой хора. Мисля, че не е малко :) .
soccerav написа:това не е въпрос на избор!

Тука вече си стискаме ръцете 8-) !

Потребителски аватар
marco_bailey
Контакти:

Мнениеот marco_bailey » 21 юни 2016 13:52

sofiqneca77 написа:
boabbb написа:Не ме кефи гейтащината, ама не съм хомофоб :roll: Не е нормално, обаче, да се навираш в очите на хората, независимо дали харесваш твоя пол, животни или садо-мазо :? Прави си каквото ти е кеф вкъщи и не досаждай на хората ... По отношение на "нетолерантността" на българите - колкото по-груб е езика, толкова по-малко реална агресия има сред хората

Подкрепям мнението ти на 100%!

Именно! Проблемът не е в сексуалната ориентация - всеки е свободен да бъде такъв, какъвто желае (стига да не пречи на другите), проблемът е в показността, в навирането в очите на различието ти и в (все повече се усеща според мен) опитите да ни убедят, че едва ли не тяхното е нормалното... :roll: :roll: :roll:
FlashScore.bg - най-бързият и точен livescore:
https://play.google.com/store/apps/deta ... e_bg&hl=bg

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 21 юни 2016 14:09

Я някой да ми дефинира, какво е това "хомофоб" и толкова ли е лошо да си такъв, та всеки се оправдава, че не е 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 21 юни 2016 14:16

Че то има ли някой дето да мисли, че на тоя парад отиват истински хомота ? Хората си живеят спокойно и даже не мой ги разбра кой харесва мъже и кой жени.
А тия от парада само бой за тях.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 21 юни 2016 21:08

CTAHKO написа:

Я някой да ми дефинира, какво е това "хомофоб" и толкова ли е лошо да си такъв, та всеки се оправдава, че не е 8-)

Блях... аз съм отявлен хомофоб и пет пари не давам, дали това е политически коректно. Доближи ли ме педал, свършва с нарушения около ченето. И не било болест, хайде холан. Щом те сърби гъза, значи имаш проблем, който няма да се разреши с чесане... Пробвай малко хигиена.
... и после внезапно си направих секуро.

sofiqneca77
Контакти:

Мнениеот sofiqneca77 » 22 юни 2016 12:23

Хомосексуализмът е болест!Факт!

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 22 юни 2016 13:10

Бих направил парад на толстолоба, но при тези жеги би замирисало на гей парад.
Толстолоб, на теб съм роб.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 22 юни 2016 16:27

язе написа:
CTAHKO написа:

Блях... аз съм отявлен хомофоб и пет пари не давам, дали това е политически коректно. Доближи ли ме педал, свършва с нарушения около ченето. И не било болест, хайде холан. Щом те сърби гъза, значи имаш проблем, който няма да се разреши с чесане... Пробвай малко хигиена.

Леко преиграваш, според мен :? Педалът може да те доближи, без да иска да те нае*е ( или съответно ти да го нае*еш, не знам баш как се разбират кой кого ) :mrgreen: :mrgreen: Ти всички жени, които доближаваш ли искаш да нае*еш ? За мен не е правилно да се мразят хора заради техни убеждения или влечения ( с изключение на педофилите ) ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 22 юни 2016 16:42

boabbb написа:
язе написа:
CTAHKO написа:

Леко преиграваш, според мен :? Педалът може да те доближи, без да иска да те нае*е ( или съответно ти да го нае*еш, не знам баш как се разбират кой кого ) :mrgreen: :mrgreen: Ти всички жени, които доближаваш ли искаш да нае*еш ? За мен не е правилно да се мразят хора заради техни убеждения или влечения ( с изключение на педофилите ) ...

Ама ти явно не можеш да проумееш, че никой не ги мрази, ама те излизат по медиите и почват да ти обясняват как са мразени и дискриминирани. Ти каквото и да направиш, каквото и да кажеш, те си го тълкуват както си искат и както на тях им отърва. Тези похвати да са ти познати отнякъде??? Само да ти кажа, че тези гей паради се организират и финансират от БХК 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Свободна зона”