Евровизия 2016 - Поли Генова - If Love Was a Crime

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Евровизия 2016 - Поли Генова - If Love Was a Crime

Мнениеот dunavfc » 15 май 2016 02:50

HoUs4oOL написа:
dunavfc написа:Ех, деца, деца...

New voting system
The EBU announced on 18 February 2016 that a new voting system would be implemented at the contest for the first time since 1975. The new system, inspired by the voting system of Melodifestivalen, involves each country now awarding two sets of points from 1-8, 10 and 12: one from their professional jury and the other from televoting. After viewers have cast their votes, the results of each professional jury will be presented, with countries receiving 1-8 and 10 points being displayed on-screen instead of 1-7, which had been the case since 2006, and the national spokesperson only announcing the country receiving 12 points. After the results of the professional juries are presented, the televoting points from all participating countries will be combined, providing one score for each song. The results of countries finishing between 11th and 26th in the public vote will be automatically added to the scoreboard, with only the results of the top ten countries being announced by the hosts. The new voting system will also be used to determine the qualifiers from each semi-final, but as before the qualifiers will be announced in a random order.[23][24]

As the new voting system gave equal weight to both jury and televoting results, a national televoting/jury result cannot be used as backup result for the jury/televoting. Therefore, if a country cannot deliver a valid televoting/jury result, a substitute result is calculated by the jury/televoting result of a pre-selected group of countries approved by the contest's Reference Group. The Director General of Radiotelevisione della Repubblica di San Marino (SMRTV), Carlo Romeo, stated on 23 February that the use of a substitute televoting result discriminated against microstates like San Marino, which only used a professional jury due to their use of the Italian phone system and would therefore have its voting representation diminished under the new system, and criticised the EBU for not contacting its members before making the decision.[25][26]

Ами това по никакъв начин не подкрепя думите ти. :)

Ебаваш се с мен, нали ? Смисъл, просто не искаш да си признаеш, че грешиш ? Аз не разбирам, ние за какво спорим ? Че има нови правила или, че имигрантите оказват влияние на гласуването ?

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 15 май 2016 02:51

dunavfc написа:
bubka написа:
dunavfc написа:
bubka написа:
HoUs4oOL написа:
dunavfc написа:Означава, че при зрителският вот, най-голяма тежест оказват имигрантите, не случайно в топ 5 са Русия, Украйна , Полша и България ;)

Професоре, миналата година Полша завърши на 23 място с 10 точки, май теорията ти нещо куца или полските имигранти ги нямаше миналата година?

Явно и българските имигранти ги е нямало предишните години, след като се класираме за първи път на финал може би от 5-6 години насам. Теорията на "професора" не само, че куца, ами ич я нема. :lol: :lol:

Аз винаги съм се чудел, защо Българина, като не разбира от нещо, просто не замълчи, а все се чувства длъжен да се обади, дори и риск да стане за срам !? Я, драги ми охлювчета си отворете Уикипедия и по прочете, как се е гласувала миналата година и как се гласува сега...

Ако ти действително си човекът, дето най-разбира в тоя форум, значи тая нация няма абсолютно никакво бъдеще. :x :x :evil: Как се е гласувало миналата, по-миналата и т.н. Имаше само зрителски вотове минали години (последните 3-4 изобщо не съм следял). Що Полша не беше винаги в топ класиранията, нали си ги имат имигрантите. Нали ако беше така винаги едни и същи страни щяха да са в челото.

Ти пък, кой беше и от къде се появи ? Къде си видя, да описвам себе си или да се изтъквам за нещо ? Нещо комплекси ли надушвам ?

Много добре те знам от политическите дискусии от преди няколко години. Просто оттогава натам не влизам в съответните теми, а само в спортните. Но ти разбира се няма как да ме познаваш от спортните, щото си платено тролче, което да шари само по политическите. Знам ти самочувствието на вечно разбиращ и всезнаещ отворко. Капиш? Ако имам комплекси точно от тебе по-добре да ида да си тегля куршума.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 15 май 2016 02:53

Някъде, май бая съм те громил, щом толкова години си запазил, този горчив вкус в устата :mrgreen: Жив и здрав ! Не си, нито първият, нито последният !
Не знам, може и да не са комплекси, може да си е чиста и проста злоба, ти ще кажеш 8-)

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 15 май 2016 02:56

dunavfc написа:Ебаваш се с мен, нали ? Смисъл, просто не искаш да си признаеш, че грешиш ? Аз не разбирам, ние за какво спорим ? Че има нови правила или, че имигрантите оказват влияние на гласуването ?

За кое греша, айде обясни разликите в гласуването с твои думи и 2015 и 2016 сбора от точки на журито и публиката е 50/50.
Миналата година Полша има 10 точки, днес има 229, айде обясни сега как се получи тая разлика и каква е била ролята на публиката 2015 и 2016, не с цитати от уикито, щото там пише, че и тази година и миналата вота е бил 50/50.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 15 май 2016 02:57

dunavfc написа:Някъде, май бая съм те громил, щом толкова години си запазил, този горчив вкус в устата :mrgreen: Жив и здрав ! Не си, нито първият, нито последният !
Не знам, може и да не са комплекси, може да си чиста и проста злоба, ти ще кажеш 8-)

Не, напротив. Аз си бях ГЕРБ-аристче. :) :) Ама не съм много съгласен с идолопоклоничеството пред Европейския съюз и САЩ(нито пред Русия между впрочем).
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 15 май 2016 03:07

Песента на Австралия беше добра, но не са за там. Евровизия все пак. Догодина да поканят САЩ, те да изпратят Еминем, да ги разгроми и да го закриват тоя конкурс.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 15 май 2016 03:30

А и още нещо относно имигрантския вот, не знам защо си мислите, че на хора над 30 години им пука за тая простотия.
Майка ми е белорускиня, а баща ми е полуруснак, гарантирам ти, Дунавче, че и двамата са заспали преди около 4-5 часа и нямат абсолютно никаква идея кой е Сергей Лазарев, а още по-малко имат намерение да дават пари за него. :lol:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 15 май 2016 03:31

HoUs4oOL написа:
dunavfc написа:Ебаваш се с мен, нали ? Смисъл, просто не искаш да си признаеш, че грешиш ? Аз не разбирам, ние за какво спорим ? Че има нови правила или, че имигрантите оказват влияние на гласуването ?

За кое греша, айде обясни разликите в гласуването с твои думи и 2015 и 2016 сбора от точки на журито и публиката е 50/50.
Миналата година Полша има 10 точки, днес има 229, айде обясни сега как се получи тая разлика и каква е била ролята на публиката 2015 и 2016, не с цитати от уикито, щото там пише, че и тази година и миналата вота е бил 50/50.

Ще ме извиниш, че пак цитирам, а не обяснявам нещата с мои думи.

http://news.bnt.bg/bg/a/promeni-v-pravi ... evroviziya

Промени в правилата за гласуване на Евровизия

Промяната в начина на гласуване е историческа за песенния конкурс “Евровизия”. Интернационалното жури ще може да гласува за изпълители с точки от една до осем, десет или дванайсет, за да избере фаворити си. На големия финал тези точки, ще бъдат разпределни между всички участници в конкурса.

И сега зрителите пред екрана също ще могат да гласуват за своите фаворити. Новото е, че ще могат да изпратят SMS с оценка, като на журито. С точки от една до осем, десет или дванайсет. Вотът на зрителите от всички държави ще бъде комбиниран и обработен. След края на гласуването, всички 43 държави ще обявят последователно как са гласували техните журита. Обявяването ще започне от страната, получила най-малко точки от зрителите. Точките им ще се добавят към вече известния резултат на журитата. Веднага след това ще бъде обявен и телевотът. Така до последно няма да се знае кой точно ще спечели.

След големия финал, всеки може да разбере индивидуалните оценки на журито, както и разпределението на зрителския вот по държави в официалната уеб страница на Евровизия - eurovision.tv.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Като цяло водим, много безсмислен спор, не знам, защо се засегна, толкова много за миячите.
Последна промяна от dunavfc на 15 май 2016 03:32, променено общо 1 път.

облак
Контакти:

Мнениеот облак » 15 май 2016 03:31

Този фена на Дунав май е доста тъпо парче :lol: А и явно е запознат в детайли с миенето на чинии, сигурно за друго не става :lol:
Ако се разчиташе само на емигрантския вот България посмъртно нямаше да се пребори за повече от 12 точки от Испания и 8 от Англия и Германия. А вземаме точки и от Азерите - там е бъкано с мигранти :lol: В Малта българин до българина :lol: В Молдова що тъй две точици от зрителите или те бесарабите бедни, нямат телевизор и телефон :lol: Нищо, че са стотици хиляди :mrgreen:
Да продължавам ли или няма смисъл.
Впрочем още като ти прочете мнението човек със сравнението с миенето на чинии му става ясно, че акъла ти е като на зелена еуглена :mrgreen: Да ти кажа само, че едни от най-известните и богати българи са емигранти в чужбина - попрочети това онова за Шапажиев, Игнат Кънев, няма да е зле и те мият чинии викаш :lol:

Иначе песента, ако беше изпята от всяка друга държава, щеше да е победител. Просто сме твърде незначителна държава на фона на всички други играчи - даже една Албания печели симпатиите на всички мюслита или Босна например

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 15 май 2016 03:37

облак написа:Този фена на Дунав май е доста тъпо парче :lol: А и явно е запознат в детайли с миенето на чинии, сигурно за друго не става :lol:
Ако се разчиташе само на емигрантския вот България посмъртно нямаше да се пребори за повече от 12 точки от Испания и 8 от Англия и Германия. А вземаме точки и от Азерите - там е бъкано с имигранти :lol: В Малта българин до българина :lol: В Молдова що тъй две точици от зрителите или те бесарабите бедни, нямат телевизор и телефон :lol: Нищо, че са стотици хиляди :mrgreen:
Да продължавам ли или няма смисъл.
Впрочем още като ти прочете мнението човек със сравнението с миенето на чинии му става ясно, че акъла ти е като на зелена еуглена :mrgreen: Да ти кажа само, че едни от най-известните и богати българи са емигранти в чужбина - попрочети това онова за Шапажиев, Игнат Кънев, няма да е зле и те мият чинии викаш :lol:

Иначе песента, ако беше изпята от всяка друга държава, щеше да е победител. Просто сме твърде незначителна държава на фона на всички други играчи - даже една Албания печели симпатиите на всички мюслита или Босна например

Малоумник, тия точки, които ги изброяваш бяха дадени от ЖУРИ, повтарям от ЖУРИ, подчертавам от ЖУРИ, а не от публиката !
Гледал си предаването и си разбрал правилата, колкото аз гледах концерта на "Планета", ама, нека аз да съм тъпото, а ти умното парче 8-)
Аз не съм виновен, че цял живот си свикнал да бъдеше ратай на някой Ханс, Джордж или Ван Дик и се чувстваш смачкаш, когато прочетеш за миячите на чинии.

Върни се в “Свободна зона”