ВИДЕО: Срещата на Борисов с емигрантите в Лондон

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red joker

Re: ВИДЕО: Срещата на Борисов с емигрантите в Лондон

Мнениеот Red joker » 05 фев 2016 17:43

Tommi написа:
Графът написа:
Tommi написа:Тази среща е все едно са на пазара. Изключително неадекватно поведение и ниска култура, направо не знам какви претенции могат да имат тези хора и какво правят там.

избягали са от тук. работят, получават добри пари и си идват само за празниците. за седмица получават много повече от средната българска месечна заплата. плащат данъци, които ще им осигурят здравеопазване и пенсия, адекватни на нуждите. намерили са всичко, което го няма в бг или не е достъпно за обикновения човек, завършил университет. видели са един от виновниците за емиграцията им и са решили да си изкарат яда на него.
възпитаните сме само тук и не го питаме с този тон и по тези теми, а там са диви и невъзпитани българи

Някои неща не се купуват с пари... за всичко друго има MasterCard. :) Язък им за парите. Отишъл си на среща с министър-председател (без значение добър или лош), нито си на пазара, нито си на протест пред Парламента. Трябва да имаш някакво чувство как да се държиш. Да изслушваш този, който е взел думата, ако е толкова наложително да го прекъснеш да кажеш едно "извинете" и такива дребни неща.

„На зло куче-зъл прът“ :idea: Има много хора ,на които вече им изби баланса :( С тоя простак и мошеник, няма как да се разговаря интелигентно,а и не видях нещо кой знае колко невъзпитано,в една импровизирана среща ,а не пресконференция ,да речеме ;)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 05 фев 2016 18:06

Ето я „нашенката“, която ядоса Бойко Борисов в Лондон! Защо теглихте 20 млрд.? Защо България се изнесе в чужбина по време на мандата ви?…
05.02.2016

Българката, която ядоса премиера Борисов в Лондон, се разкри. В профила си в социалната мрежа, тя разказа своята версия за случилото се в посолството ни в британската столица.

Ето какво пише Ива Ивата (публикуваме текста без редакторска намеса):

„Тази „нашенка“ бях аз! Залата беше с развален микрофон ,аз съм със средна височина и не виждах нищо освен гърбовете на високите мъже пред мен! Нямаше шанс да взема думата ,защото се намирах в средата на залата, затова започнах да чета на висок тон записките, които си бях направила предварително за да не забравя нещо, целящи привличане на вниманието на Борисов и той каза : не четете аз мога да ви отговоря и без да чета ,след което аз отговорих ,че не го виждам и искам докато му задавам въпросите си да го гледам в очите!

Промуших се между всички и застанах с лице към него ! Попитах го защо негова служителка се е похвалила във Вашингтон ,че той е спрял трите руски проекта ,които щяха да съживят икономиката на България и защо бедна България отказа проекта „Южен Поток“ ,който щеше да и донесе 400 млн. годишен приход ! Другият ми въпрос беше ,защо е казал че няма да позволи на внуците ни да връщат кредита на Орешарски от 1 млрд. , а след това той е изтеглил кредит за 20 млрд. ,добавих и как ще върнем кредита ,като нямаме работеща икономика и няма ли да е по-добре да отстъпи мястото на някой успешен икономист ,който да ни измъкне от това положение !

Казах също ,че цяла България се е изнесла по време на неговото управление и че всяка година става все по-зле и докога мисли да налага политика на геноцид спрямо българския народ? Също така ,му казах че е лъжец ,а правителството не е българско а щатско-турско ! На Митов ,който седеше до него казах само 2 думи ,като незначителна фигура за мен и те бяха : ти си един мишок и в интернет пространството всички те наричат „къдравата Сю“ Не съм чела от никакъв лист ,докато разговарях с тях !!! Ще публикувам записа и ще чуете с ушите си целият разговор между нас !“
http://petel.bg/Eto-ya----nashenkata--- ... --__143935

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 05 фев 2016 18:21

"Неудобните въпроси" към Борисов в Лондон по сценарий с методите на ДС и КГБ

Опитът за саботаж на срещата на премиера Бойко Борисов с българите в Лондон е бил инспириран от соцактивисти и привърженици на "Атака". Това става ясно от статуса във Фейсбук на шефката на правителствения пресцентър Севделина Арнаудова. Тя уточнява, че говори от първо лице:
"Задаващите „неудобни въпроси", предварително написани на лист и старателно прочетени с викове и крясъци, са официални членове на отделни политически партии. Въпрос прочете както активистка на „Атака", която разбирам, че участва в проруски групи, страници и профили във Facebook, така и вицепрезидентът на БСП Лондон", коментира Арнаудова в социалната мрежа.

"Колеги, хайде да спрем с преструвките и манипулациите. Разбирам, че ви е угодно да представяте една простотия в посоката, в която вашите собственици ви подбутват, но преди да пишете за „неудобни и остри въпроси" на „ цялата българска общност" в Лондон, е добре поне да проверите кои са тези хора и какво действително се случи в посолството", обръща се към журналистите от родните медии Арнаудова. И продължава:"Първо, моето мнение е, че това беше добре организиран сценарий. Честно да ви призная досега смятах, че тази компроматна машина е запазена марка за една определена политическа прослойка, в червен нюанс. Оказва се обаче, че методите на ДС, които можем да прочетем и в учебниците на КГБ, се използват и от все по-младите „отричащи" режима политици. За съжаление! И тази война на простотия, жълтини и низост вече минава всякакви граници".

Това е първата подобна реакция на медийния съветник на премиера Борисов във Фейсбук. Този път Арнаудова си позволява да разкаже в социалната мрежа и подробности от събитието: "Като свидетел на това цирково изпълнение, бих споделила с вас няколко факта. Задаващите „неудобни въпроси", предварително написани на лист и старателно прочетени с викове и крясъци, са официални членове на отделни политически партии. Въпрос прочете както активистка на „Атака", която разбирам, че участва в проруски групи, страници и профили във Facebook, така и вицепрезидентът на БСП Лондон". По думите й "80% от присъстващите в посолството не се припознават с грозните подвиквания на още няколко младежи".

"Всеки, който е бил в залата има право на свободна интерпретация на събитията, всички останали – проверете „кой – кой е" и тогава правете изводи", споделя още Арнаудова. И завършва статуса си : "Признавам – беше добре устроена игра на нерви, която обаче не постигна своите цели. Планът на самодискредитация се провали. Приятна игра. Чакам ви в Израел!", пише в заключение тя.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 05 фев 2016 18:40

Sole написа:Ето я „нашенката“, която ядоса Бойко Борисов в Лондон! Защо теглихте 20 млрд.? Защо България се изнесе в чужбина по време на мандата ви?…
05.02.2016

Българката, която ядоса премиера Борисов в Лондон, се разкри. В профила си в социалната мрежа, тя разказа своята версия за случилото се в посолството ни в британската столица.

Ето какво пише Ива Ивата (публикуваме текста без редакторска намеса):

„Тази „нашенка“ бях аз! Залата беше с развален микрофон ,аз съм със средна височина и не виждах нищо освен гърбовете на високите мъже пред мен! Нямаше шанс да взема думата ,защото се намирах в средата на залата, затова започнах да чета на висок тон записките, които си бях направила предварително за да не забравя нещо, целящи привличане на вниманието на Борисов и той каза : не четете аз мога да ви отговоря и без да чета ,след което аз отговорих ,че не го виждам и искам докато му задавам въпросите си да го гледам в очите!

Промуших се между всички и застанах с лице към него ! Попитах го защо негова служителка се е похвалила във Вашингтон ,че той е спрял трите руски проекта ,които щяха да съживят икономиката на България и защо бедна България отказа проекта „Южен Поток“ ,който щеше да и донесе 400 млн. годишен приход ! Другият ми въпрос беше ,защо е казал че няма да позволи на внуците ни да връщат кредита на Орешарски от 1 млрд. , а след това той е изтеглил кредит за 20 млрд. ,добавих и как ще върнем кредита ,като нямаме работеща икономика и няма ли да е по-добре да отстъпи мястото на някой успешен икономист ,който да ни измъкне от това положение !

Казах също ,че цяла България се е изнесла по време на неговото управление и че всяка година става все по-зле и докога мисли да налага политика на геноцид спрямо българския народ? Също така ,му казах че е лъжец ,а правителството не е българско а щатско-турско ! На Митов ,който седеше до него казах само 2 думи ,като незначителна фигура за мен и те бяха : ти си един мишок и в интернет пространството всички те наричат „къдравата Сю“ Не съм чела от никакъв лист ,докато разговарях с тях !!! Ще публикувам записа и ще чуете с ушите си целият разговор между нас !“
http://petel.bg/Eto-ya----nashenkata--- ... --__143935

Това като го прочетох, все едно чета Волен Сидеров. Не намирам никаква разлика в риториката на дамата и лидера на Атака.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 05 фев 2016 18:42

James Beattie написа:"Неудобните въпроси" към Борисов в Лондон по сценарий с методите на ДС и КГБ

Опитът за саботаж на срещата на премиера Бойко Борисов с българите в Лондон е бил инспириран от соцактивисти и привърженици на "Атака". Това става ясно от статуса във Фейсбук на шефката на правителствения пресцентър Севделина Арнаудова. Тя уточнява, че говори от първо лице:
"Задаващите „неудобни въпроси", предварително написани на лист и старателно прочетени с викове и крясъци, са официални членове на отделни политически партии. Въпрос прочете както активистка на „Атака", която разбирам, че участва в проруски групи, страници и профили във Facebook, така и вицепрезидентът на БСП Лондон", коментира Арнаудова в социалната мрежа.

"Колеги, хайде да спрем с преструвките и манипулациите. Разбирам, че ви е угодно да представяте една простотия в посоката, в която вашите собственици ви подбутват, но преди да пишете за „неудобни и остри въпроси" на „ цялата българска общност" в Лондон, е добре поне да проверите кои са тези хора и какво действително се случи в посолството", обръща се към журналистите от родните медии Арнаудова. И продължава:"Първо, моето мнение е, че това беше добре организиран сценарий. Честно да ви призная досега смятах, че тази компроматна машина е запазена марка за една определена политическа прослойка, в червен нюанс. Оказва се обаче, че методите на ДС, които можем да прочетем и в учебниците на КГБ, се използват и от все по-младите „отричащи" режима политици. За съжаление! И тази война на простотия, жълтини и низост вече минава всякакви граници".

Това е първата подобна реакция на медийния съветник на премиера Борисов във Фейсбук. Този път Арнаудова си позволява да разкаже в социалната мрежа и подробности от събитието: "Като свидетел на това цирково изпълнение, бих споделила с вас няколко факта. Задаващите „неудобни въпроси", предварително написани на лист и старателно прочетени с викове и крясъци, са официални членове на отделни политически партии. Въпрос прочете както активистка на „Атака", която разбирам, че участва в проруски групи, страници и профили във Facebook, така и вицепрезидентът на БСП Лондон". По думите й "80% от присъстващите в посолството не се припознават с грозните подвиквания на още няколко младежи".

"Всеки, който е бил в залата има право на свободна интерпретация на събитията, всички останали – проверете „кой – кой е" и тогава правете изводи", споделя още Арнаудова. И завършва статуса си : "Признавам – беше добре устроена игра на нерви, която обаче не постигна своите цели. Планът на самодискредитация се провали. Приятна игра. Чакам ви в Израел!", пише в заключение тя.

Хахаха. Много ниско падна ББ. Ако ще сам Волен Сидеров да беше му задавал въпросите, това по никакъв начин не би изтрило неадекватното поведение на премиера. Кух!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 05 фев 2016 19:26

v.r.s. написа:Отново ще опитам да попитам, с какво това правителство или предишните попречиха на ваша инициатива за бизнес или ако работите за заплата, на условията ви за работа и възнаграждението?
Защото аз съм имал случай, преди доста години, когато министър беше царят и Ковачки организира работниците си да протестират в София, на въпрос на тогавашният министър Севлиевски, който дойде при нас и попита за какво точно протестираме, отговорите на някои предизвикаха смях дори в нас. Един заради ниските заплати, друг защото нямало условия за работа, дрехи и обувки, на което той каза, че това не е въпрос към управляващите, а трябва да ги поставим пред работодателя и синдикатите. И беше прав. Следващият път, когато отново трябваше да ходим на протест, отказах да ходя, защото на предишния ме хвана срам и само това, че бяхме облечени в работни дрехи ме спря да си тръгна.

Стига го защитава тоя некадърник! Направил ми Лили Дебелата и Пръмова министри, да ни се смеят гаргите даже...а за оня облещения капут Москов ич и да не коментираме. Некадърници на квадрат!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 фев 2016 19:34

sin4ec написа:
v.r.s. написа:Отново ще опитам да попитам, с какво това правителство или предишните попречиха на ваша инициатива за бизнес или ако работите за заплата, на условията ви за работа и възнаграждението?
Защото аз съм имал случай, преди доста години, когато министър беше царят и Ковачки организира работниците си да протестират в София, на въпрос на тогавашният министър Севлиевски, който дойде при нас и попита за какво точно протестираме, отговорите на някои предизвикаха смях дори в нас. Един заради ниските заплати, друг защото нямало условия за работа, дрехи и обувки, на което той каза, че това не е въпрос към управляващите, а трябва да ги поставим пред работодателя и синдикатите. И беше прав. Следващият път, когато отново трябваше да ходим на протест, отказах да ходя, защото на предишния ме хвана срам и само това, че бяхме облечени в работни дрехи ме спря да си тръгна.

Стига го защитава тоя некадърник! Направил ми Лили Дебелата и Пръмова министри, да ни се смеят гаргите даже...а за оня облещения капут Москов ич и да не коментираме. Некадърници на квадрат!

Забравяш Ненчев, Митов..с тях става тетраедър направо 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 05 фев 2016 19:36

Отговарям на v.r.s на въпрос кой да го замени!
Отговарям така, в България има десетки хиляди, да не са и 100-ци хиляди по-можещи, образовани, знаещи и умни хора от г-н Борисов и това
е така защото г-н Борисов е крайно необразован и незнаещ. Ето предлагам Tommy да го замени. Какъв е довода да не може Томи да го замени?
Не искам да обидя Томи просто хванах неговия ник от темата та какъв е повода Томи да не може да го замени, може би няма ВЛИЯНИЕ и
ОБЩЕСТВЕНО ПОЛОЖЕНИЕ каквото има г-н Борисов? Супер г-н Борисов има влияние!
И така питам ама абсолютно всички хора които някога през живота си са пускали бюлетина за ГЕРБ на какво се дължи влиянието на г-н Борисов?
Всеки може да напише неговите си интерпретации чудесна тема нали.
Давам 2 версии с които всеки може да не е съгласен или да е и всеки може да напише собственото си мнение.
1. Г-н Борисов има влияние защото е страхотен човек, много можещ, образован, начетен, знаещ и супер професионалист в обществено значима
структура или е известен с научната си работа. Завършил е престижен университет и е един от най- можещите в България по специалноста си!
2. Г-н Борисов има влияние защото зад него стоят финансови групи и "червени" бизнесмени от най-влиятелните в България като: ТИМ; Бориславова,
Цеко Минев и т.н.т. да не изброявам. Неговото влияние е изградено от престъпно подкупни медии и всъщност той е инструмент в ръцете на други.

Само да отбележа че филма с партиите и премиерите в България е един и същи, бизнесмени и структури създадени от ДС се боричкат
кой да обира държавата и хората и това е облицовано като парламентарна република с десни, леви, центристи и т.н.т. политици и "независим" съд
и да не пропусна задължително и "свободни" медии!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 05 фев 2016 19:44

Съгласен с горното на 100%!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 05 фев 2016 19:45

Pichichi написа:Само да отбележа че филма с партиите и премиерите в България е един и същи, бизнесмени и структури създадени от ДС се боричкат
кой да обира държавата и хората и това е облицовано като парламентарна република с десни, леви, центристи и т.н.т. политици и "независим" съд
и да не пропусна задължително и "свободни" медии!

Поради тази причина - колкото тъжно и гадно да прозвучи е гражданска война и всичката измет под земята!!!!

Върни се в “Свободна зона”