Отстраниха Местан от ДПС

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Re: Отстраниха Местан от ДПС

Мнениеот DANS » 24 дек 2015 23:27

Сега ако се направят избори до 2 месеца и с ДПС ще е свършено!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

urkoto

Мнениеот urkoto » 24 дек 2015 23:31

Цецо Чука написа:
urkoto написа:Ама от какво точно Доганеца спаси България? От късане на една от политическите нишки с Кремъл ли?

Смотаняко, ако имаш поне две мозъчни клетки в дебилната кратуна, ще палиш и сутрин и вечер свещи на Путин да спаси света от чумата Ердоган.

Успокой се малко бе, синковец.
Просто въпроси задава Уреца, няма нужда да пукаш вени.

Да, Уреца симпатизира донякъде на другаря Путя, по простата причина, че той видимо не играе с чифута и световния елит във вече видимия заговор срещу всички традиционни ценности като християнство, семейство, хетеросексуализъм, рационален прогрес и т.н.
Друг е въпроса, че конкретно за нашата страна, Путя и Мат Рус не е решение. Не е решение щото сме разграден двор без възможност да опазим собствения си суверинитет при първата по-сериозна ситуация.

До тук ни докараха всички хубавци изредили се да ни "управляват", включително и крадливия плъх, за който ти се мяташ на амбразурата. Това на теб и на дегенератите като теб не им е сефте - да припомня ли Уреца мама Ирен, батко Шиши, както и татко ЦЕЦООООООООООООООУ ВАСИИИИИИИИИИИИЛЕВ?

Тъй че вземи се освести малко.

Отделен въпрос е, че опитите за радикализация на мюсюлманите у нас не тръгва от Турция, а от Саудитска арабия - шугър дедито на Америка, държащо за топките и ЕС.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 24 дек 2015 23:33

Цецо Чука написа:
diplomat написа:Ти знаеш ли този човек и цялата мафия около него колко пари са откраднали от България, и колко са изнесени завинаги извън България?

Знам да.
Но това не променя нищо от казаното от мен.
В момента ТУРЧИНЪТ Ахмед Доган спасява БЪЛГАРИЯ от Ислямския радикален джихадист Ердоган.

Искаш ли да ти го напиша още по-ясно?

Доган си спасява единствено задника, организацията и парите. Всякакви други твърдения са популистки и нагаждачески, за да се прокара "правилната" политическа опорна точка. Иначе аз съм последния човек в този форум, който да оправдава Ердоган - още когато русофилите му лижеха ануса под път и над път, аз го псувах като каруцар и кълнях малоумната му неосманска партия. Но русофилите си падате и вярвате в клишета от типа "по-малкото зло". :roll:

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Re: DANS

Мнениеот DANS » 24 дек 2015 23:34

Странджата написа:Истината все някога излиза на бял свят - независимо от това дали слепците я разпознават. Иначе е лесно - турци сте, турци сте, обръчи, етническа партия и какво ли не от манипулативния арсенал на червената бабичка и внучето й с кожената тужурка.
Весели празници - и да пеем пустите читаци станали московци :)

Браво приятелю, коментарите ти винаги са интелигентни, точни, обективни и казани на място!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 24 дек 2015 23:43

DANS написа:Знаеш ли какво е джихадист?
Ердоган е ислямист, неоосманист, изповядва пантюркизъм, това са все лоши неща, но не е джихадист!
Ахмед Доган пък е един от апологетите на мултикулурализма, също антибългарска и безродническа идеология!
Доган може да е руски патриот, но в никакъв случай не е български патриот, той е НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ!

Съвсем нарочно използвах джихадист, недей ми влиза в подробности кое какво е, дали е джихадист или неоосманист уонаби султан е АБСОЛЮТНО все едно и също дотолкова доколкото те касае теб. И мен,и всички останали.

Втората ти теза е сбъркана, описваш Местан, не Доган. Местан е с шашмите за мултикултурализъм,евроатлантизъм и либерастия.

Не ме е*е какви са връзките на Доган с Русия, е*ал съм го аз се НАДЯВАМ да са силни!
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 24 дек 2015 23:44

DANS написа:Сега ако се направят избори до 2 месеца и с ДПС ще е свършено!

Пфффахахахахахахаха, абе къде са ви събрали тука такива тъпоъгълници бе братче....
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 24 дек 2015 23:47

urkoto написа:конкретно за нашата страна, Путя и Мат Рус не е решение. Не е решение щото сме разграден двор без възможност да опазим собствения си суверинитет при първата по-сериозна ситуация.

Отделен въпрос е, че опитите за радикализация на мюсюлманите у нас не тръгва от Турция, а от Саудитска арабия - шугър дедито на Америка, държащо за топките и ЕС.

1. Напълно вярно

2.Не. Саудитските плъхове финансират ГЛОБАЛНО уахабизма, това което става у нас е ДИРЕКТНА заслуга на помияра Ердоган и на плъха Давутоглу.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 24 дек 2015 23:50

Цецо Чука написа:
DANS написа:Сега ако се направят избори до 2 месеца и с ДПС ще е свършено!

Пфффахахахахахахаха, абе къде са ви събрали тука такива тъпоъгълници бе братче....

Пич, не знам за какво се смееш и кои са тъпоъгълници, но ти защитаваш един от гробокопачите на България. Това изобщо не те прави патриот, ама изобщо.

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 24 дек 2015 23:55

diplomat написа:[Пич, не знам за какво се смееш и кои са тъпоъгълници, но ти защитаваш един от гробокопачите на България. Това изобщо не те прави патриот, ама изобщо.

Виж,аз коментирам конкретна политическа ситуация в СЕГАШНИЯ исторически момент, не в миналото.
Между другото ако цената на това България в момента да е в сегашните си граници е била Държавна сигурност да натъпче Доган с пари до ушите, аз съм напълно ОК с това, НЯМА цена която да не може да бъде платена когато става дума за собствената ти държава.
ФАКТ!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 25 дек 2015 00:04

Цецо Чука написа:
diplomat написа:[Пич, не знам за какво се смееш и кои са тъпоъгълници, но ти защитаваш един от гробокопачите на България. Това изобщо не те прави патриот, ама изобщо.

Виж,аз коментирам конкретна политическа ситуация в СЕГАШНИЯ исторически момент, не в миналото.
Между другото ако цената на това България в момента да е в сегашните си граници е била Държавна сигурност да натъпче Доган с пари до ушите, аз съм напълно ОК с това, НЯМА цена която да не може да бъде платена когато става дума за собствената ти държава.
ФАКТ!

Ясно. Спорът с теб е безсмислен, защото различията ни са фундаментални. Без Доган и тези около него, България в момента нямаше да има нужда да бъде "спасявана" от никого.

Върни се в “Свободна зона”