Другата страна на протеста

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Re: Другата страна на протеста

Мнениеот bobo_13 » 05 ное 2015 18:23

1982 написа:
FLANKER написа:пп.Включвам и редовите надзиратели,пожарникари и военни.

Аз не знам защо само полицаите се коментират тук, като тук потърпевши са и пожарникарите, военните, надзирателите в затворите и въобще цялата система за сигурност.

Защото всеки си е патил най-вече от катаджии и затова се слага всичко под общ знаменател. Да не говорим пък за колегите им от ДАНС.....защото там вземат двойни-тройни заплати от тези на полицаите, а насреща едно голямо нищо...дето им трябваха 2 години да разберат атентатора от Бургас. Защо никой не плюе по тях?
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 05 ное 2015 18:26

1982 написа:

Аз не знам защо само полицаите се коментират тук, като тук потърпевши са и пожарникарите, военните, надзирателите в затворите и въобще цялата система за сигурност.

Факт,82-ка!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 05 ное 2015 18:28

1982 написа:Ние, невъоръжените, не се занимаваме всеки ден с престъпници и откачалки, не сме призвани да пазим реда, нали ??!

По цял свят полицаите ползват привилегии, но явно само у нас това се счита за някакво ненормално нещо.

Щом полицаите и докторите стават такива за привилегии и пари значи работата не отива на добре.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 ное 2015 18:49

bobo_13 написа:
1982 написа:

Защото всеки си е патил най-вече от катаджии и затова се слага всичко под общ знаменател. Да не говорим пък за колегите им от ДАНС.....защото там вземат двойни-тройни заплати от тези на полицаите, а насреща едно голямо нищо...дето им трябваха 2 години да разберат атентатора от Бургас. Защо никой не плюе по тях?

Ами, ще взимат катаджиите, като има кой да им дава. Нека уточним - престъплението тук е двойно, не е едностранчиво. Аз 1 лев не съм дал през живота си. Не ми е и искан, между другото. Сигурно, ако предложа, може и да ми вземат, де.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 ное 2015 18:52

Alexx написа:
1982 написа:Ние, невъоръжените, не се занимаваме всеки ден с престъпници и откачалки, не сме призвани да пазим реда, нали ??!

По цял свят полицаите ползват привилегии, но явно само у нас това се счита за някакво ненормално нещо.

Щом полицаите и докторите стават такива за привилегии и пари значи работата не отива на добре.

Що, ти би бачкал полицай на улицата за парите и "привилегиите" на един канцеларски плъх ли ??! Дето по цял ден бачка на топло и сигурно, на спокойно ?!?!
Ако си готов, заповядай, Бъчварова точно за такива като теб си мечтае.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 05 ное 2015 19:22

Както винаги се получава в такива случаи кадърните ще напуснат,ще останат тези които не стават за нищо.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 05 ное 2015 20:12

Полицаите са в пълното си право да протестират. Дали са прави, или не, е отделен въпрос. А точно пък разни кондоми, които възторжено квичаха за правотата на платените протестъри, да ми се барат възмутени от блокирането на две кръстовища, айде байгън! Хиляди хора тогава не можеха да се приберат заради пикаещата сган, но никой не се замисли над това. Тогава се създаде прецедент, който сега се връща. Полицаите по-малко граждани ли са от онази измет?
А ГЕРБ води държавата към тотален провал, но на никой не му прави впечатление. Така да бъде.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 05 ное 2015 20:24

sin4ec написа:Полицаите са в пълното си право да протестират. Дали са прави, или не, е отделен въпрос. А точно пък разни кондоми, които възторжено квичаха за правотата на платените протестъри, да ми се барат възмутени от блокирането на две кръстовища, айде байгън! Хиляди хора тогава не можеха да се приберат заради пикаещата сган, но никой не се замисли над това. Тогава се създаде прецедент, който сега се връща. Полицаите по-малко граждани ли са от онази измет?
А ГЕРБ води държавата към тотален провал, но на никой не му прави впечатление. Така да бъде.

По закон, полицаят е държавен служител и пак по закон, няма право на организирани протести. Полицията е държавата- не може държавата да протестира срещу себе си. На който не му харесва ситуацията, напуска полицията и... да го видим, какво може реално. Щото, да се вози на патрулка по цял ден, да пие кафета а нерядко и алкохол, може всеки. И без никакви отговорности...
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
petrov93

Мнениеот petrov93 » 05 ное 2015 20:38

sin4ec написа:Полицаите са в пълното си право да протестират. Дали са прави, или не, е отделен въпрос. А точно пък разни кондоми, които възторжено квичаха за правотата на платените протестъри, да ми се барат възмутени от блокирането на две кръстовища, айде байгън! Хиляди хора тогава не можеха да се приберат заради пикаещата сган, но никой не се замисли над това. Тогава се създаде прецедент, който сега се връща. Полицаите по-малко граждани ли са от онази измет?

Подкрепям мнението ти на 100%! За съжаление си напълно прав, че ГЕРБ водят държавата ни към тотален провал!

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 05 ное 2015 20:58

Стига бе,Синчец,как може да толерираш полицаите?
Изображение

Върни се в “Свободна зона”